Moda & Stil Giyimde en çok hangi renkleri tercih edersiniz? nhgtkjh Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben siyah beyaz kırmızı ve bej Güncellemeler+1 yıl Hardal sarısını eklemeyi unutmuşum Giyimde en çok hangi renkleri tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mor ve siyah 0 0 Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Sevdiğim Renkler;Mavi/ÖzgürlüktürYeşil/Doğadır.Beyaz/Saflık ve temizliktir.Sarı/Zekadır.Kırmızı/Sexstir.Siyah/Asalettir. 0 0 Yorumla
yarenwashere Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Günün rengi hangi renk ise ona dikkat etmeye calisirim. Bkz; bugün yesilmis. https://www.instagram.com/p/Chpy3-1rMHq/ 2 0 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Sabah mı akşam mı, o gün mutlu muyum, depresif miyim, bu etkenlere bağlı olarak giyim tarzım, hatta makyajım bile değişebilir aşko ❤️ 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Siyah, bordo, kırmızı ve pastel renkleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Sarı, kırmızı, yeşil, siyah, turuncu, beyaz, açık mavi, en çok bunları tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben siyah, siyah ve siyah renkleri tercih ediyorum 😄 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarGenellikle siyah ve beyaz tercihim ama kırmızı da giyiyorum 0 0 Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Giyim olarak elbiseni beğendim. Ben de ya çok koyu olacak ya da kırmızı, bordo, fıstık yeşili falan. 0 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bütün kıyafetlerim siyah. Siyahtan başka bir renk giymek istemem. 0 0 Yorumla
Kovboy_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Bana siyah yakışıyor. O yüzden birçok ürünüm siyah. Seviyorum siyahı 0 0 Yorumla
egomanya Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Özellikle odağımda bir renk yok genelde canlı renkleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
arzuaydın91 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl modele göre değişiyor her rengin yakıştığı modeller var mevsimlere göre değişiyor 1 0 Yorumla
baskabiriiste Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kahverengi, yeşil, vişne çürüğü, siyah, kiremit rengi 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Siyah, koyu lacivert, haki, bordo 0 0 Yorumla
KendiniBilmezinTeki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Renkli tarzım var😁 her renk giyerim 🤩 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Değişiyor benim ya :) 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 787 cevap paylaştı. Kırmızı - Beyaz - Siyah 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Mavi beyaz siyah 0 1 Yorumla lovbdy +1 yıl Kadinda ise siyah ve kirmizi Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gri, siyah 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Siyah ve kirmizi 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Siyah sari mavi 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah. 0 0 Yorumla
Sikintiyok1903 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı. Siyah kırmızı 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 553 cevap paylaştı. Siyah mavi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Mor ve siyah
Sevdiğim Renkler;
Mavi/Özgürlüktür
Yeşil/Doğadır.
Beyaz/Saflık ve temizliktir.
Sarı/Zekadır.
Kırmızı/Sexstir.
Siyah/Asalettir.
Günün rengi hangi renk ise ona dikkat etmeye calisirim. Bkz; bugün yesilmis. https://www.instagram.com/p/Chpy3-1rMHq/
Sabah mı akşam mı, o gün mutlu muyum, depresif miyim, bu etkenlere bağlı olarak giyim tarzım, hatta makyajım bile değişebilir aşko ❤️
Siyah, bordo, kırmızı ve pastel renkleri tercih ediyorum
Sarı, kırmızı, yeşil, siyah, turuncu, beyaz, açık mavi, en çok bunları tercih ederim
Ben siyah, siyah ve siyah renkleri tercih ediyorum 😄
Merhabalar
Genellikle siyah ve beyaz tercihim ama kırmızı da giyiyorum
Giyim olarak elbiseni beğendim. Ben de ya çok koyu olacak ya da kırmızı, bordo, fıstık yeşili falan.
Bütün kıyafetlerim siyah. Siyahtan başka bir renk giymek istemem.
Bana siyah yakışıyor. O yüzden birçok ürünüm siyah. Seviyorum siyahı
Özellikle odağımda bir renk yok genelde canlı renkleri tercih ediyorum
modele göre değişiyor her rengin yakıştığı modeller var mevsimlere göre değişiyor
Kahverengi, yeşil, vişne çürüğü, siyah, kiremit rengi
Siyah ve bej favorim. Bir de mavi 💙
Siyah, turuncu, kırmızı
Siyah, koyu lacivert, haki, bordo
Pembe - siyah - beyaz
Pembe, siyah , mavi , beyaz.
Siyah beyaz kahverengi ve mavi
Siyah mavi beyaz krem kahve
Renkli tarzım var😁 her renk giyerim 🤩
Bende siyah vişne çürüğü
Pembe sarınsiyah mavi
Siyah her zaman