Moda & Stil String Bikini giyer misiniz? Yakınlarınız giyer mi? Chakalll Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor String bikini giydiniz veya giyer misiniz? Sizinle plaja gidenler giydi mi? Tercih eder mi?Bu yaz yunan adasındaydım nerdeyse herkes bundan giymişti, sizde durumlar nasıl? String Bikini giyer misiniz? Yakınlarınız giyer mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl istediğimizi giyeriz kime ne? niye burada soru oluyor 3 1 Yorumla Chakalll +1 yıl Neden olmasın? Yorumla
Yavuzhotman1 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl @chakalll ; bende bu yaz sisim adasındaydım... hepsi bu haldeydi, 3 ayak gezdim ilk gün plajda nerdeyse yaaa 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yakışıyorsa giymeli 🤗 4 2 Yorumla Chakalll +1 yıl Yakışan giymeli ya da 😂 Yorumla Sortieee +1 yıl Rengarenk giyermisin? Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim tercihim olacak bir seçenek değil 1 0 Yorumla
Joker2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Yunanistan'da çıplaklar kampına gittim. String bikini baya kapalı. 😂 1 0 Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl yavas yavas turk kızları da gıymeye basladı ya da guneslenırken sıyırmaya 1 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl böyle bir fiziğin yoksa iymeyin. bunu giymek g. t ister açıkcası 1 0 Yorumla
FrestGreen Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 97% +1 yıl Bence günlük kıyafet icin rahatsız edici bir tarz, birine göstermek istemiyorsan 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl giyinemem , giyinmezler , giyineni görmedim pek ama severim :) 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı. Benim yakın arkadaşım giymişti ama nudist kampını merak ediyorum 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Geriye bir şey kalmamış bir karış bez olsa ne olur olmasa ne olur. Çıplak gezecek yakınım da yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ablam da annem de giyerBen bile denedim 0 2 Yorumla Chakalll +1 yıl Yok artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu yarı çıplaktan daha da çıplak. Büyle yatağa bile girilmez bir de kalabalıkta mı giyilir? 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Bu yaz Çeşmede giyen çoktu. Millet g. t göstermeyi seviyor. 0 0 Yorumla
FighterZ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Esimin giyinmesini cokk istiyorum 3 1 Yorumla Chakalll +1 yıl Yakışır mı? Yorumla
Tavşanfriyse Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kadın bildiğin çıplak 1 6 Yorumla Alpercan006 +1 yıl Ne yapsın paçalı donmu giysin. Denize gidiyor... Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Paçalı don güzelmiş Yorumla Alpercan006 +1 yıl Yakışır sana 😂 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Tabiki yakışır Yorumla Alpercan006 +1 yıl İnsanın kendini bilmesi güzel tabi😂 Yorumla Tavşanfriyse +1 yıl Bana her şey yakışir tabi kendimi bilirim Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı. Eşim genel olarak giyer 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alanya denize giren çoğunluk öyleydi. 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. gorsel guzel 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Aşırı seksi 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Güzel olur bu bikini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
güzel görünüyor
istediğimizi giyeriz kime ne? niye burada soru oluyor
Neden olmasın?
@chakalll ; bende bu yaz sisim adasındaydım... hepsi bu haldeydi, 3 ayak gezdim ilk gün plajda nerdeyse yaaa
Yakışıyorsa giymeli 🤗
Yakışan giymeli ya da 😂
Rengarenk giyermisin?
Benim tercihim olacak bir seçenek değil
Yunanistan'da çıplaklar kampına gittim. String bikini baya kapalı. 😂
yavas yavas turk kızları da gıymeye basladı ya da guneslenırken sıyırmaya
böyle bir fiziğin yoksa iymeyin. bunu giymek g. t ister açıkcası
Bence günlük kıyafet icin rahatsız edici bir tarz, birine göstermek istemiyorsan
giyinemem , giyinmezler , giyineni görmedim pek ama severim :)
Benim yakın arkadaşım giymişti ama nudist kampını merak ediyorum
Geriye bir şey kalmamış bir karış bez olsa ne olur olmasa ne olur. Çıplak gezecek yakınım da yok.
Ablam da annem de giyer
Ben bile denedim
Yok artık
Evet
Senle yakınlaşırsak, ilk giyen yakınım sen olacaksın😆😆😆
Bu yarı çıplaktan daha da çıplak. Büyle yatağa bile girilmez bir de kalabalıkta mı giyilir?
Keşke ben de Yunan adasında olsaydım bende durumlar
Bu yaz Çeşmede giyen çoktu. Millet g. t göstermeyi seviyor.
Tanga bikini bile giyerim
Esimin giyinmesini cokk istiyorum
Yakışır mı?
Kadın bildiğin çıplak
Ne yapsın paçalı donmu giysin. Denize gidiyor...
Paçalı don güzelmiş
Yakışır sana 😂
Tabiki yakışır
İnsanın kendini bilmesi güzel tabi😂
Bana her şey yakışir tabi kendimi bilirim
Eşim genel olarak giyer
Bence giymeli kadınlar:)))
Yok giymez sakata geliriz jsjssj
Giyen kadını çok severim.
Çok giydim ama Türkiye de giymem
Nadiren
Yengem giyerdi ailede ömrü uzun olmadı