Moda & Stil Erkekler kışın sweat mi giymeli yoksa gömlek mi? hayaldegil Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler , kışın sweet mi giymeli yoksa gömlek mi? Sweatshirt Gömlek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler kışın sweat mi giymeli yoksa gömlek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sweatshirt giyiyorum 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İkisinin de giyileceği yerler ayrı. Yani ortamına göre. 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sweatin üstüne gömlek giysinler çok yakışır 😄 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisi de yakışıyor modeline göre. İstediğini giyebilirler. 0 0 Yorumla
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl isteyen istediğini giysin ben gömlek sevmiyorum mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kışın sweat giymeliler gri, siyah gibi renkte yazın da ince keten gömlekler 0 0 Yorumla
UglyBeautiful Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gömlek üstüne kazak bence hoş duruyor 0 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sweatshirt kesinlikle çok hoş duruyor 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Bence takim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sweatshirt giyiyorum
İkisinin de giyileceği yerler ayrı. Yani ortamına göre.
Sweatin üstüne gömlek giysinler çok yakışır 😄
İkisi de yakışıyor modeline göre. İstediğini giyebilirler.
isteyen istediğini giysin ben gömlek sevmiyorum mesela
Kışın sweat giymeliler gri, siyah gibi renkte yazın da ince keten gömlekler
Gömlek üstüne kazak bence hoş duruyor
Sweatshirt kesinlikle çok hoş duruyor
İkisinide giyerim
İkisinide giyiyorum
Bence takim
Gömlek yetiyor
A şıkkı
Sweat bence