Kızlara siyah deri ceket yakışıyor mu sizce?
Ben beğeniyorum birazdan alıcam ama altına ne giyebilirim?
Bot tarzı olarak nasıl bişey gider?
Ben beğeniyorum birazdan alıcam ama altına ne giyebilirim?
Bot tarzı olarak nasıl bişey gider?
Siyah dar olacak ama bide kısa olucak bayilirm :D altinada dar siyah kot ya da mavi kot giyersin ya da siyah kot short giyersin altinada kalın muz çorap usumediye ayakkabı olarakda Harley çizme bide sonra evlenen biliriz
bende zaten siyah dar ceket içine beyaz bir üst altına siyah deri tayt ya da kot ayakkabı olarak öyle bişey işte alıcam :D
Vuhuuuuuuuuuuuu harbi iyi deri taytta iyi severim zevkini beğendim ya da siyah dar kotun üstüne kırmızi bol oduncu gomlegide al retroyu severim bide motor kullanmayı ogrensen evlenme teklifi ederim :D sgdgszha
Evet yakışıyor Siyah yeryüzündeki en güzel renktir. Çuvalda giyse yakışır bir insan siyah giydikten sonra
Bunların biraz daha narin ve uzun çizme şeklinde olan bayan ayakkabıları var bunlara göz atmanı öneririm.
trendmodelleri.gen.tr/.../harley-davidson-bot1.jpg
Linki unutmuşum pardon :(
siyah deri ceketin altına siyah bot gider ama dimi çünkü genelde taytla kullanıcam
heh şimdi oldu link atar mısın dicektim ^^
bu tarz istiyordum bende ^^
Siyahta gider kahverengide gider senın gönlüne hangisi hoşnut gelirse onu seç
teşekkür ederim genelde ugg giyen de var ceketin altına :D
Rica ederim ben kimseye karışamam ama fikrim alınacak olursa Giyilecek bir ayakkabı değil hem çok standart herkes giyiyor hemde acayip itici bir tipi var :D
Benim var ve çok seviyorum postal tarzi botlar harika duruyo dene
yani nasıl mesela ^^
Mesela bu tarz çok iyi yakisiyo benim var https://i.hizliresim.com/NbL9AN.jpg
evet işte böyle bişey genelde ugg giyiyorlar bide :D
Ugg tarzi değil derinin deriyi deriyle giyiceksin ugg salaş tarz daha çok tayt uzun bol hirka vs.. ben herşeyi orijinal severim ya has deri alicaksin ya da alamiyosan kalitesi biraz daha alt al ama sakin o vinleks tarzi alma ya orijinal ol ya da hic olma sen beni dinle bu tarz benim tatlim :)
evet orjınalden yanayım bende 670 liraya gördüm onu beğendim işte bu arada dediğin gibi deri ceket giyiyorsan bot da ağır bişey olmalı siyah olmalı ugg kot ceket altına yakışıyor ya kazakların ^^
Bak bendeki bu https://i.hizliresim.com/rd0m3M.jpg ve o yolladgin botlarla gyorum ister mini sort ister tayt uyuyo. ben derimonttan almisdin 1.250 den indirim zamani 700 kusurdu tavsiye ederim
ikisi harika duruuurr :O bende desa da bakmıştım indirim vardı baktığım da devam ediyordur sanırsam ama en güzelide siyah dediğin gibi bot daha hoş duruyor zevkini çok beğendim ^^
çok teşekkür ederim canım benim bundan sonra stil danışmanım olarak görüyorum seni ^^
işte bu ya çok güzel yakışıyor bu tarz bayanlara :O
Cevap
15Cevap
Hafif topuklu bir bot kot ya da dar bir pantolon içinede boğazlı badi çok hoş oluyor bence bayanlarda. Ama kısa ve dar olmasına dikkat et montun tam sana göre olmalı yoksa komik duruyor.
evet dar aldım montu büyük zaten bir bayana yakışmıyor deri ceket dar olmalı hatta bir beden küçük olcak
Katılıyorum sana... nasıl bir kombin yapacaksın peki
ceket deri tayt siyah bot ceketin içine de bordo ya da beyaz üst gri renk de boyunluk
Zevkli giyinen bayanlardanmışsın. Tebrik ederim
teşekkür ederiiim ^^
Yakışıyor tatlım al gitsin geç bile kalmissinalmaya bence.
dimi dimi ama baktım güzel bulamadım bir tane beğendim onda da beden yoktu işte ama deri ceket biraz dar olur sonuçta dimi ^^
altına tayt ya da bluejean giyersin.. etek cok da guzel durmuyor deri ceket altina.. icine de altina giyidigin tayt ya da blujeanine gore acık renk bisey giydin mi kombinini yapmıs oursun..
evet bende öyle düşündüm siyah tayt jean ve ya üstüne beyaz üst altına siyah bot siyah ceket diye
evet kesinlikle ^^
Bence çok yakışıyor çok ilgi çekici olur altına derinin renginde bir bot almalısın harika olur
aldım artık deri ceket deri tayt siyah bot ^^
teşekkür ediyoruuum
hiç bir şey görüşmüyorum sevmiyorum
komple siyah giyiniyorsa 175 boy zayıfsa ve esmerse o kadın benim için freyja gibi birşeydir...
zevkin hoş zaten zayıflara daha çok yakışıyo deri cekett
Asla yakıştıramadım :( yanlış anlama lütfen. belki senin üzerinde görürsem fikrim değişebilir
Esmer kızlara deri ceket harika gidiyor.
Evet bende aldımmm
Hayirli olsun iyi gunlerde giy ;)
Yakışmazmı hiç ben beyeniyorum :)
tamam :D
Siyah olan ne varsa yakışır :)
teşekkür ediyorumm ^^
bence çok yakışıyor..
bencede :)
Bayılırım çok yakışıyo
Sizce mat deri ceket güzelmi
yanı okızın fızıgıne galı
Ne yakışmıyo ki :)