Zaten 1 tane var onu da seneler önce kotondan aldım. Seneler dediğim 4 sene oldu. Ama bu wide leg olanlardan değil tam kargo bileği de lastikli. Kamuflaj desenli bayılıyorum. Boyum 165
Biçimli fizik nasıl olmalı sence? Mesela kilom 47 omuzlarım biraz geniş belim aşşırı ince değil ama ince göğüslerim orta kalçam çok az var bu kadar. Kilomu 42ye indirmek istiyorum sadece
42 çok zayıf cılız bence. Ama senin mutlu olduğun kilo ve şekil önemli. Biçimliden kastım da orantılı olması yani kalıplaşmış 90 60 90 dan bahsetmiyorum. Mesela bence kim Kardashian biçimsiz. Sebebini tahmin edebilirsin diye düşünüyorum 😅
Sende haklısın en azından bi 45-44 olabilir. Haha bencede kim kardashian biçimsiz. Çok abartı şeyleri hiç sevmem. Kylie de öyle aslında ama yinede ona yakıştırıyorum o bedeni
Biz de bilirdik İstanbul takimi tutup 3 sene de bir şampiyonluk kutlamayi ama kendimize yakiştiramadik dogdugumuz sehrin takimini satmayi #angaragucu fjdjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben bayılıyorum ya bende de var aldığımdan beri başka pantolon giymedim neredeyse bir an önce yenilerini almam lazım
Aa ne güzell. Nerden alıyosun genellikle? Ve boyun kaç?
Zaten 1 tane var onu da seneler önce kotondan aldım. Seneler dediğim 4 sene oldu. Ama bu wide leg olanlardan değil tam kargo bileği de lastikli. Kamuflaj desenli bayılıyorum.
Boyum 165
Ha anladım boyunda iyimiş ama yakışır her şey o yüzden:)
Yok bee her şey boy değil. Uzun geleni kestir tamam. Biçimli fizik en iyisi. Orantılıysan kısa uzun fark etmez.
Biçimli fizik nasıl olmalı sence? Mesela kilom 47 omuzlarım biraz geniş belim aşşırı ince değil ama ince göğüslerim orta kalçam çok az var bu kadar. Kilomu 42ye indirmek istiyorum sadece
Ama çok zayıf cılız olmakta istemem tabi
42 çok zayıf cılız bence. Ama senin mutlu olduğun kilo ve şekil önemli. Biçimliden kastım da orantılı olması yani kalıplaşmış 90 60 90 dan bahsetmiyorum. Mesela bence kim Kardashian biçimsiz. Sebebini tahmin edebilirsin diye düşünüyorum 😅
Sende haklısın en azından bi 45-44 olabilir. Haha bencede kim kardashian biçimsiz. Çok abartı şeyleri hiç sevmem. Kylie de öyle aslında ama yinede ona yakıştırıyorum o bedeni
Bu kızda aşırı tatlı durmuş
severim
giyerim güzel
ama senin boy sıkıntı
Dimi dimi çok tatlı durmuş umarım bende de böyle durur🫢
🤕🥺🤧
sanmıyorum 😔😔
🥺🥺
üzüldüm lan. püüü
Belli de olmaz ya
fiziğin güzeldir belki
üzülme
Neyse eşofmanlara kaldık yine
Fizik iyi de minnacık olduktan sonra fayda etmiyo💆🏻♀️
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Shakira'dan uzunsun
😎
iyi tarafından bak
Oha bilmiyodum bak iyi motive etti sağol😂❤️
😇
Modanın baya gerisinde kalmışım anlaşılan ya da moda ölmüş
😅😅çoğunlukla kızlar giyiyor
Ya kızlar çuval giyse gene yakışır bence sizi moda diye kandırıyolar sjsds
Ahahhaah çok tatlı düşünce
Çuval bi de moda oluyormuş iki kesik atıp sdsad
Ahaahshs yakında BİM poşetide moda olur
Yalnız sizin bu söylediğiniz gelecek de ekonomik sorunlar neticesinde olabilir. BİM poşetİ tişörtÜ sadece 89.90 tl :D
😂😂ahahah iyi güldüm
A101 tişörtü ne zaman gelir
A101 in naylonu yırtılıyor be ablam sana migros tişörtü veriyim 19.99 lira farkla arkasına adını da yazıyım mı sdjsj
😂😂😂 19.99 çokmuş ya onu bi 19.90 yap sana zahmet
Arkasınada CR7 yazın da bi havamız olsun
Messi varken cr7 nedir be sadasa
İndirim değil zam yapicam sana
Özür dilerim abi bağışla bu cahil kardeşini😣😣
En kralından bi messi yaz büyük harflerle o zaman
Hemen karşim messi formanın yanında sana bi de pepsi veriyorum ki kafiye olsun
Bu messi bize bereket getirdi ilerde çocuğumun ismini messi koyma gibi bi çılgınlık yapabilirim🫢🥰🥰🥰
Bi de kardeş yap neymar koy neymarsız olmaz sdasd
Yok ya neymar koyarsam evde Habeş maymunu gibi koşturur ben en iyisi mbappe koyim😁😁
Habeş maymununu yolladın ninja kaplumbağa getirdin eve sndans
Hahahhahsha ama yaa🤣🤣
Ya tamam tamam kavgaya gerek yok bütün bunları yaparken bursaspora destek olmayı unutmayın
Futboldan anlayan bir kız aman Allahım evlenesi geldi insanın messi, ninja kaplumbağa ve sabri muhteşem çocuklar sndjdssd
Ahaha evet az da olsa anlarım😁😁 messi ve antonella gibi olmicaksak niye bi sevgilim olsunki zaten🫢shahsjs bu arada hangi takımlısın?
Bu arada antonellada senin boylarinda djsjs
Biz de bilirdik İstanbul takimi tutup 3 sene de bir şampiyonluk kutlamayi ama kendimize yakiştiramadik dogdugumuz sehrin takimini satmayi #angaragucu fjdjd
Siz hangi takimlisiniz
😂😂 vaay ankaragücü demek ha.. iyimiş. Ben çocukluğumdan beri Galatasarayı tutuyorum, yedek olarakta yenimalatyayı tutuyorum memleket takımı nede olsa😂
😂😂 avrupa fatihi izlemissindir sanirim terim belgeselini djdjsj
Daha izlemedim her ne kadar konu fatih terim de olsa üşeniyorum izlemeye bee🫢😂
Kuru kuru izlenilmez tabi formalari giyeceksin cipsleri alacaksin bayraklari asacaksin sevgiliyle birlikte izleyeceksin dhdns
Hahaha olmayan şeyle nasıl izlim ya😟 ha bi ex vardı beşiktaşlı ama gay olduğundan şüphelendim ayrıldım
Gay olduğu için mi bjk liydi bjkli olduğu için mi gaydi Paradoks dsdsa
Belki bi messici sevgili çıkar elinde pepsiyle gelir :D
Vallaha bilmiyorum ama Beşiktaşlı sevmem ya kendilerini adam zannediyolar ama tam tersi💆🏻♀️💆🏻♀️
Çıksın gelsin pepsi sevmem ama onun için içerim🫢🫢
Hanımefendi sizin bi BİM tişört bi de pepsi vardı konum atar mısınız geliyorum ya da mesaj atın sdsads
Hemen vereyim beyefendi, İstanbul esenler adamı keserler😁
Hanımefendi siparişlerinizi getiriyorum beni niye kesiyosunuz ayrıca angara bebesiyiz yavaş kesin sdsjdsd sizin tek keseceğiniz şey düğün pastası
Ahahahah bu iyiydi bak😂
Hmm angara bebesi derken hangi semtin bebesisiniz? Mamak, keçiören, sincan?
Ama siz konum istiyosunuz siz mi geleceksiniz djsads
Senden bi keçiören kokusu aldık bak😄 yok ben meraktan soruyorum
Sen bi gizliden çıkıp mesaj atar mısın
Olur
Burcunun hakkini verdiğin için teşekkur ederim
Ben aşırı seviyorum bunları
Evett ama boyu uzun olanlara gidiyo ya😭
Hayır ya saçmalama sana da yakışır
Umarımm
herkeze yakısmaz
Katılıyorum
bende sana
Cılız kızmı kalıplı kızmı iyi sence? Mesela omuzlarım dar değil genişte değil ama orta
kıvrımları bellı olmalı bunu gıyınce
Ha doğru ama bunun üstüne crop giyilmez artık kış geldi
erkeklerı etkıler crop gıysen
Aman yok onlar için biyerlerim donmasın
kızlardanmı hoslanıyorsun :)
Hahaha ne alaka ya yok öyle bişey
bılmem feminen bır degımdı yaptıgın
Elbetteki bir kız elin oğullarını etkilemek için crop giymemeyi seçince lezbiyendir de mi...
@iaskyouanything anlamadim
Ah elbette anlamamışsındır.
Afedersin!! Bu yaptığım da feminen bir ifadeydi ve ben de kızlardan hoşlanıyorum de mi?
🤭🤭
Çok iyi ya ben de istiyorum
Abi ordan bize iki tane kargo pant sana zahmet😅😄
Valla ya ne güzel olur ayol dhdh
Eveeet🥺😁
Nerden bulcax
İnternet sitelerinde var ama güvenemiyorum ya 300 tl o resmini koyduğum siyah olan
Alsammı acaba onu
Yz bana lnk at bakam ben
Okeyy
Len cüce senin neyine kargo pantolon..
😂😂 haklısın bee
Üsttekine bayildim
Dimi ya çok güzel ama boyum yüzünden alamicam kötü durur :(
Niye yakışır belki en kötü iade edersin
Bilmem ki boyum 1.58 pantolon yüksek bel ordan kurtarır mı acaba
Şansını dene canım en kötü iade