Renkli gozlu kizlar itici midir cekici mi ve goz rengi surekli degisen birini nasil bulursunuz
Sadece merakkkkkkk?
Sadece merakkkkkkk?
Su an profildeki resminde güzel bence surekli degismesi guzel ya sevgilim olsan cok hosuma giderdi ne guzel bir bakiyosun yesil bir bakiyosun mavi hehe :) super valla
sürekli göz rengi güneste degişiosa süperr ama eger lens veya baska bişey kullanıp rengi degişcekse gerek yook orjinallik yeterrr benım görüşüm budaaa
bence itici değil çok çekici de denmez ama bir farlılık yarattıkları doğrudur
mavi gözü severim itici değil. ama kahverengiyide severim
Cevap
83Cevap
bana bakığı sürece rengi önemli değil ağlamasın yeter
Valla eski sevgilim vardı gözleri normalde griydi güneşte yeşil oluyodu havaya bakınca mavi oluyodu falan bak hala unutamamisim demekki etkileyici :D
Ben renkli gözlüyüm. Aslında yeşil ama bazen mavi gibi oluyo. Gayette çekici. Hergün iltfatını duyduğuma göre çekici:D
İticiliğin göz rengiyle alakası yok bakışlarla alakası var bence.
Göreceli bir kavram o. Adamın mavi göze zaafı vardır herkesin itici bulduğu insana bile kapılabilir.
Kızları bilmemde bazı erkekler acayip itici oluyolar.
Bukalemun gibi oluyorsa sıkar kahverengiyse lens olarak bir tane mavi kullanir ya da yesil anlarim ama oyle bir gun yesil bir gun kahve bir gun mavi falan öffff
Gözleri güzel olsun da rengi önemli değil benim için
eger beyaz tenliyse renkli göz harika duruyor. ama esmere pek gitmiyor ya renkli göz.
tipine baglı yuz guzelse gozlerde daha cok cekiciligini kılar yani goz rengi onemli degil yuz cekiciligi onemli olan
Normalde itici değil ama renk tonuna, ayrıca saç ve tenle olan uyumsuzluğuna göre itici olabiliyor.
renkli göz karın doyurmuyo :D zevkte vermıyo bir farkı yok d
göz rengi sürekli değişen biri.. iyi gider yani her türlü
ben yeşil gözlü bütün kızları beğeniyorum hatta yıllar önce aşık olduğum kızın gözlerini şimdi fark ettim meğerse yeşil gözlü imiş
NOKTAYI KOYUYORUM
renkli gözlü kızlar çekicidir.
gözleri kahverengi olan ezik insanlar renkli gözlüleri çekemezler :(
Goz rengin nee
yeşil
:))
mavi çok açık mı :( boşver renkli gözlü insan akıllıdır bunu biliyo muydun
Nasil yanii
bilmiyon mu gülüm araştır bunu renkli gözlü insan daha çabuk olayları kavrar öğrenme yetisi yüksektir
insanın başına gelen ya meraktan ya meraktan gelirmiş:)
Benim gözlerim ela. bildiğiniz gibi ela gözler 3 renk olur. kahverengi yeşil ve sarı. Hayatını 3 farklı renkte yaşadığın bir çift gözden başka ne isteyebilirsin ki :)
Renkli gözlü itici kızlar itici, renkli gözlü çekici kızlar çekicidir
Benim gözler mavi ben genelde koyu renkli gözleri olan kızlardan hoşlanıyorum
bazıları güzel ama bazılarıda sırf gözleri renkli diye triplere giriyo ama çirkin olanlarıda çokk çirkin oluyo :D
ben koyu renk gözlü kızları etkileyici buluyorum :) benimde normal göz rengim ela ama değiştiğini söylüyorlar
Çok çekici ve tatlı olurlar. Renkli göz itici olur mu hiç ya.
Olsun bana ne zararı var ki. Korkmam mı gerekiyordu. Hayatta korkmam. Aaa aşkım bugün mavi olmuş, bugün yeşil olmuş derdim. Yanımda değilse gözlerin bugün ne renk ona göre iltifat edeceğim derdim :) Olumsuz düşünmemek gerek ya. Bundan da eğlenceli mutlu olabileceğimiz anlar çıkarılabilir yani.
lisede bir kız vardı gözlerinin rengi sürekli değişiyordu yeşil mavi ela :) siyah saç beyaz ten mavi gözlü türk kızı bulursan haber et beni de :D
Allahın yaratmış olduğuna bişey demek hiç kimsenin haddine değil fakat renkliden kastım mavi gözlüler soğuk gelir bana :)
goz rengın nasıl degısıoo sureklı ya nası bı kafa o
hangı renkler oluo mesela
benımde aynı renk gordm profılı ınceledım buyuttum mercekle baktmm aynı
Kiz erkek farketmez Gozleri masum baksinda gerisi onemli degil seffaf bile olabilir. bazilari bildigin baykus gibi. baktigi yer alev aliyo
göz rengi sürekli değişen derken genetiğin mi farklı :D
Tripkolic ablam başuna dememiş ibretlik !!
renksiz gözlü kız yoktur, her kızın gözü renklidir.
itici çekici olduğu kızların bakış açısına ve yaklaşımına göre değişir.
Şunuda belirtiyim sadece gözünün rengiyle puan alamazlar göz şekli daha önemli bence :)
Bencede
Kara kas kara göz favorimdir ya da koyu yeşil olsun diğer renkler pek hoşuma gitmiyor
Renkli göz candır da bir insanım göz rengi nasıl değişir sürekli?
Goz rengi surekli degisen nasil oluyor? Lens mi takip degisiyor? Bu durum itici biraz
ben sabah ela, öğlen yeşil akşam da mavi göz rengi olan kızlardan hoşlanıyorum.
pfff amma taktınız gözlere ya giderin var görünüyo işte :D daha ne yapıcan
Lens takan kızlar bana gözüne pvc kaplatmış gibi geliyo iğrenç
Gözler kalbin aynasıdır. O zaman şimdi mavi gözlü olanların kalbide mi mavi oluyo l*n :D
Renkli kızlar her zaman çekici olmaz. Kız çok esmerdir ama yeşil gözlüdür. NEyse
Büyük mavi gözler çekici gelir bana
Ben iticimiyim şimdi :d
Gözün rengi değil , şeklidir güzellik veren bence
Çekici. Direk çekiyorlar insanı valla
nefret edrım sabıt olacak ya sıyah ya da yeşil
Cekıcı oluyorlar keşke benımkide renkli olsa 😃😄
kahverengi renk değil sanki...
Yakışmayanıda var ama genel olarak çekici
Renksiz gözmü var mk :D?
ten rengine bağlı tenine yakışmıyorsa iticidir
Renkli göz iyidir ya bakmaya doyum olmaz
Neden itici olsun? Kimine yakışır kimine yakışmaz.
Cekiciyiz kahveler kiskanmasin
ben sevmem renkli göz
Tabikide çok çekicidir..
Renkli göz iyidir güzeldir
Kahverengi ve siyah da bir renk değilmi? :)
Hiç Farkermıyor desem yalan olur
Renkli göz sevmiyorum.
hoş olabilir :) hatununa göre değişir
yooooo bende renkli gözlüyüm :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar