Moda & Stil Yaz elbiselerinden sıkılıp kış kazaklarını özlediniz mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 77 Yapay Zekaya Sor Ben çok özledim, kış gelsin ❄ ❀𝙴𝚍𝚊𝚖𝚎𝚍𝚊❀ Güncellemeler+1 yıl @elifkaymaazz mersiler 👗 Güncellemeler+1 yıl G ü n c e l l l Yaz elbiselerinden sıkılıp kış kazaklarını özlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Özledim, ne yalan söyleyeyim ama paso evdeyim eşofman mod on 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl En rahatı eşofman sweatshirt 😌 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Eveeeett 😍 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Koş elbisesi dedin de benim kabanı kuru temizlemeye vermem aklıma geldi. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Çaktırma koş olmuş Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet anladım jdjdjd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Soğuk havayı özledim 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl kazak mı 🙄 ben kışın dahi kazak giymem sevmiyorum gömlek yetiyor 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Buz gibi havalarda tek gömlekle üşümüyor musun? Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Yoooo gömlek bi de ince mont ya da kaban , benim kanım sıcaktır 🙃 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maşallah yanıyorsun Fuat abi 🤣🤣 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle 🤪 kışın bile sadece şortla yatarım 🤪 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fırınnnn yaaa Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🤣 evet ☺️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙃🙂😬 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Tamm yeter sus 🤪🤪 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 🤐. Hıhh Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kışı seven insanlarla arama hep mesafe koymuşumdur. Biriyle tanışırken ilk hangi mevsimi sevdiğini sorarım. Kış derse direk engel. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Haha xd Yorumla
Meryem__96 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Tersi oldu kış geldi mağazalardaki kıyafetleri görmek bile beni depresif yapıyor hep koyu renkler ve çok basit şeyler özel gelmiyor bana. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. İzmir'de yaşadığım için hava hala soğuk olmasa bile iki teker bana kışlıkları cikartmama neden oldu.Yine üst üste giyinme zamanı geldi. 1 0 Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Tam aksine busene kış gelmesin istiyorum. Ama suya ihtiyacımız var. O yüzden çetin bir kış geçirelim. 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben özledim , kış gelse kazak moduna girsem diye gün sayıyorum 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nööö lütfen hep yaz olsun, ben şimdi den donuyorum ( 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaz elbiselerimi çok seviyordum kışın da kazak giymem zaten 1 0 Yorumla
Loşçokoloş Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kış gelse de sıcak çikolata yapıp sevdiceğimle pelüş kazaklar giyip oturup film izlesem. 1 0 Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Kış dedimi aklıma gelen tek şey doğalgaz faturası 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 380 cevap paylaştı. Kışlık kıyafet olarak tek sevdiğim şey polar pijama takımı 😆 1 0 Yorumla
IMHILL Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sweetleri özledim bol bol giyinmeyi ooh mis 2 senedir yazı sevmiyorum 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kışın sakinliğini özledim ya daha az insan daha az araba daha az ses daha temiz bir doğa 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. Kışın giyilen midi boy elbiselerimi giymeyi özledim 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kazakların neresi özlenir ya kat kat giysem de üşüyorum cıvıl cıvıl giyinmek varken daha yaza doyamadım karışanlar yüzünden yaz elbiselerin tadını da çıkaramadım ne yazıkki 1 1 Yorumla kimbu032 +1 yıl Ayrıca da kışın yaz gelsin sözünden başka bir şey duymuyorduk bu kadar mıydı yaz hevesi Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kış gelince giyerim. Öyle özlem olmuyor kıyafet için 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Yaz Giysisinden Sıkılmadım Ama Kış Kazak giymeyi Özledim 😊 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl boğazlı kazağımı özledimne güzel cool cool takılıyordum onunla :D 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl özlemişim bence çünkü en son trendyolda kazaklara bakıp favorilerime ekliyordum bugün 😀 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne yalan söyleyim özlemedim. Kat kat giyinmeyi pek sevmiyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sweet kapüşonunu kapatıp sogukta yürümeyi özledim 🥲 1 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kazaklı ve 40den külotlu çoraplı kombinleri görmek istiyoruz artık evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl CiaoKış insanıyım direk. Evet. Daha çok sonbahara uygun kıyafetleri seviyorum. 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ay evet yaaa minnoş minnoş kazaklarımı, geyikli yün çoraplarımı özledimm <3 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Kazak😨 adı bile beni boğuyor, kalın giyinmeyi sevmediğim için özlemedim 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Elbiseler ve taytlar olmasa kadın ile erkek arasındaki fark anlaşılmaz ki 0 0 Yorumla
Losify Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Pek sayılmaz açıkçası ama değişiklikte fena olmaz yani. 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Edaaaa saçların ne olmuş öyle çilek kız olmuşsun 1 12 Yorumla Keslerr +1 yıl Önceki halin daha güzeldi Yorumla Edameda06 +1 yıl Önceki halim bu asıl. Yorumla Keslerr +1 yıl O siyaha yakın renk olan daha iyi bu çok iyi değil Yorumla Edameda06 +1 yıl Sağol Yorumla Keslerr +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla Keslerr +1 yıl Kızmadın demi bu çilek kız halin iyi değil dedim diye kırılmadın? Yorumla Edameda06 +1 yıl Yooo ne kırılcam niye kızayım 😂 Yorumla Keslerr +1 yıl Ne bilim içimden geldi eğer öyle bir şey hissettirdiysem özürdilerim Yorumla Edameda06 +1 yıl Önemli değil sorun yok Yorumla Keslerr +1 yıl Peki iyi geceler eda hoşçakal Yorumla Edameda06 +1 yıl Gut nayt Yorumla Keslerr +1 yıl 👋 Yorumla
MagazinSerkan Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl soğuğu çok seven biri olarak :) gelsin kış :) kışlık kıyafetler daha keyifli :) 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Depresyon hirkami giymek istiyorum. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben deee Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Özledim gerçekten kış ayını seven biriyim. 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır yazı seviyorum kış çok sıkıcı geçiyor 2 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Özlemedim kışın üşüdüğüm için sevmiyorum 2 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Özlememe gerek yok İstanbul’a kış çabuk gelir 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet cok özledm 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Hala yazda kaldım ben ya 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaz kıyafeti seviyorum 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Hayır kışı hiiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl taylarımı ve çizmelerimi özledim evet 1 0 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Özlemedim gelmeşin noluy totişim donuyooy 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. 20 derece iyi bence hep sabit olsa keşke 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Elbiseler, miniler ve şortlar ne güzeldi😍 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Ankara 'nın ayazı sert oluyor kat kat giyiniyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Özledim, ne yalan söyleyeyim ama paso evdeyim eşofman mod on
En rahatı eşofman sweatshirt 😌
Eveeeett 😍
🥰
Selam gadası 🙃
Koş elbisesi dedin de benim kabanı kuru temizlemeye vermem aklıma geldi.
🤣🤣
Çaktırma koş olmuş
Evet anladım jdjdjd
Soğuk havayı özledim
Buz gibi havalarda tek gömlekle üşümüyor musun?
Yoooo gömlek bi de ince mont ya da kaban , benim kanım sıcaktır 🙃
Maşallah yanıyorsun Fuat abi 🤣🤣
Öyle 🤪 kışın bile sadece şortla yatarım 🤪
Fırınnnn yaaa
🤣 evet ☺️
🙃🙂😬
Tamm yeter sus 🤪🤪
😂 🤐. Hıhh
Kışı seven insanlarla arama hep mesafe koymuşumdur. Biriyle tanışırken ilk hangi mevsimi sevdiğini sorarım. Kış derse direk engel.
Haha xd
Tersi oldu kış geldi mağazalardaki kıyafetleri görmek bile beni depresif yapıyor hep koyu renkler ve çok basit şeyler özel gelmiyor bana.
İzmir'de yaşadığım için hava hala soğuk olmasa bile iki teker bana kışlıkları cikartmama neden oldu.
Yine üst üste giyinme zamanı geldi.
Tam aksine busene kış gelmesin istiyorum. Ama suya ihtiyacımız var. O yüzden çetin bir kış geçirelim.
Ben özledim , kış gelse kazak moduna girsem diye gün sayıyorum
Nööö lütfen hep yaz olsun, ben şimdi den donuyorum (
Yaz elbiselerimi çok seviyordum kışın da kazak giymem zaten
Kış gelse de sıcak çikolata yapıp sevdiceğimle pelüş kazaklar giyip oturup film izlesem.
Kış dedimi aklıma gelen tek şey doğalgaz faturası
Kışlık kıyafet olarak tek sevdiğim şey polar pijama takımı 😆
sweetleri özledim bol bol giyinmeyi ooh mis 2 senedir yazı sevmiyorum
Kışın sakinliğini özledim ya daha az insan daha az araba daha az ses daha temiz bir doğa
Kışın giyilen midi boy elbiselerimi giymeyi özledim
Kazakların neresi özlenir ya kat kat giysem de üşüyorum cıvıl cıvıl giyinmek varken daha yaza doyamadım karışanlar yüzünden yaz elbiselerin tadını da çıkaramadım ne yazıkki
Ayrıca da kışın yaz gelsin sözünden başka bir şey duymuyorduk bu kadar mıydı yaz hevesi
Kış gelince giyerim. Öyle özlem olmuyor kıyafet için
Yaz Giysisinden Sıkılmadım Ama Kış Kazak giymeyi Özledim 😊
boğazlı kazağımı özledim
ne güzel cool cool takılıyordum onunla :D
özlemişim bence çünkü en son trendyolda kazaklara bakıp favorilerime ekliyordum bugün 😀
Ne yalan söyleyim özlemedim. Kat kat giyinmeyi pek sevmiyorum
Sweet kapüşonunu kapatıp sogukta yürümeyi özledim 🥲
Kazaklı ve 40den külotlu çoraplı kombinleri görmek istiyoruz artık evet
Ciao
Kış insanıyım direk. Evet. Daha çok sonbahara uygun kıyafetleri seviyorum.
Ay evet yaaa minnoş minnoş kazaklarımı, geyikli yün çoraplarımı özledimm <3
Kazak😨 adı bile beni boğuyor, kalın giyinmeyi sevmediğim için özlemedim
Elbiseler ve taytlar olmasa kadın ile erkek arasındaki fark anlaşılmaz ki
Pek sayılmaz açıkçası ama değişiklikte fena olmaz yani.
Edaaaa saçların ne olmuş öyle çilek kız olmuşsun
Önceki halin daha güzeldi
Önceki halim bu asıl.
O siyaha yakın renk olan daha iyi bu çok iyi değil
Sağol
Rica ederim 😇
Kızmadın demi bu çilek kız halin iyi değil dedim diye kırılmadın?
Yooo ne kırılcam niye kızayım 😂
Ne bilim içimden geldi eğer öyle bir şey hissettirdiysem özürdilerim
Önemli değil sorun yok
Peki iyi geceler eda hoşçakal
Gut nayt
👋
soğuğu çok seven biri olarak :) gelsin kış :) kışlık kıyafetler daha keyifli :)
Depresyon hirkami giymek istiyorum.
Ben deee
Kat kat giyinmek eziyet gibi ya😑
Özledim gerçekten kış ayını seven biriyim.
Hayır yazı seviyorum kış çok sıkıcı geçiyor
Özlemedim kışın üşüdüğüm için sevmiyorum
Özlememe gerek yok İstanbul’a kış çabuk gelir
Evet cok özledm
Hayır özlemedim
Gelsinnm artık bu kisssss
Evet kişi özledim..
Hiç özlemedim şahsen
Hala yazda kaldım ben ya
kışın havasını, yagmurunu özledim.
Yaz kıyafeti seviyorum
Resimdekiler masa örtüsü gibi