- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılBedenine göre bol bir elbise sanki, ince vücut hatlarına sahip olmana rağmen karın kısmını geniş göstermiş, fiziğin gayet güzel ama bu elbiseyi tercih etmemelisin bence, renk olarak ve desen olarak da, kombin olarak da beğenemedim
02 Yorumla- +1 yıl
Esmer, hoş bir hatunsun, benim küçük kardeşim esmer ve ten rengine bayılıyorum onun, esmer hanımlar bence açık renkleri tercih etse, esmer tene mesela sarı bir elbise çok yakışır.
Bizim gibi beyaz tenli olan kadınlara sarı renk, esmerlere olduğu gibi güzel yakışmıyor. Açık renkler seni daha hoş, çekici gösterir, kıyafetlerinde açık renkleri tercih etmelisin bence ve ten rengine de açık renkler daha güzel yakışır, bu arada ayakkabılar da hoş değil bence. Fizik hatların çok güzel, aslında fiziksel hatlarımızı tanımamız bu bakımdan mühim.
Mesela fiziği güzel olmayan bir insan öyle iyi tanıyor ki bedenini, giyimiyle kuşamıyla vay be dedirtiyor, kaldı ki senin vücut hatların gayet hoş
Soran+1 yılEsmer değilim bronzlastim orada beyaz tenli renkli gözlüyüm
En İyi Cevaplar
+1 yıl👌Cuk olmuş: Görüşlere baktım da aşağıda bir arkadaşımızın dediği gibi erkeklerin bir bölümü "Cengiz Abazoğlu kesilmiş." Bir bölümü de kadın olsa ancak bu kadar kıskanabilirmiş🤭 Kadın olarak fotoğrafımızı paylaştığımız tüm ortamlarda bulunan abazanlarımızı da es geçmeyelim. Şu fotoğrafa bile neler yazmışlar! Görüş paylaşan hemcinslerimize gelince... Cengiz Abazoğlu kesilen beylerle birlikte bilmeleri gereken şu ki bu elbise böyle durur ve böyle bir vücut için olabilecek en iyi parçalardandır.
01 Yorumla- +1 yıl
"EİG" (En İyi Görüş) için teşekkürler🤩
+1 yılŞimdi bu arkadaşa nasılsın yorum. yapayim bilemedim eleştirenlerin hepsine haktet etmiş.. madem. kapalisin sorma burası platform anlayan anlamayan sallar..
Elbiseye gelince yasin 20 ise yaşına gire değil. daha güzeli olabilir ama elindeki buysa fiziğine yakismis altına beyaz. spor ayakkabı daha moda olurdu
08 Yorumla
Soran+1 yılHakaret edene hakaret ettim kanka
- +1 yıl
Demode diyene de sallamissin:))
Soran+1 yılAynen dedim sallamadim :))
- +1 yıl
:))) hqlhal mi o. bileginde ki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Güzel hadi bakalim
Soran+1 yılİlla iyi yorum yapmana gerek yok sabahtan beri hakaret yiyorum zaten 1 tane eksik fazla fark etmez
- +1 yıl
Yoo korktuğumdan iyi yorum yapmadım neyse o spor ayakkabı daha yakışırdı bence halhal detayı güzel mesala elbise kesimi seni kısa gosterms
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel olmuş
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı.
u +1 yılBen elbisenin desenini sevmedim mesela şöyle tek renk bir kıyafet tercih edersen daha hoş durabilir kombin. Göbek kısmının oturmaması hoş değil salaş bir görünüm kattığı için olduğundan kilolu gösteriyor. Yani doğru kombin dik bir duruşla daha hoş olabilir.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel bir model ama daha mı dar olsa bel olsun üst kısım hani
14 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerim yeterince büyük belli olsun istemiyorum pek
- +1 yıl
olsun ya bunu iç çamaşırı ile dengeleyebilir hani kötü olacağını sanmıyorum ama tabi senin tercihin
Soran+1 yılYok kötü olmaz da ben istemiyorum
- +1 yıl
anladım :) saygı duyarım tercihlere
Sen gibi güzel hatuna her elbise yakışır ya. Gayet güzel görünüyorsun. :)
10 YorumlaHoş okşamalık bir yüzün var ama elbisen hoş gelmedi gözüme
10 YorumlaHarika ama altina sekai bi sandalet daha cok yakisir
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak güzel ancak birtakım eleştirilerim de mevcut, yapıcı eleştiri kabul eden bir yapıya mı sahipsin?
03 Yorumla
Soran+1 yılHakaret içermeyen evet
- +1 yıl
Yok yok, ne hakareti... Öncelikle bu elbisenin geometrik desenlerini, beden kıvrımları ile bütünleştirmelisin. Fotoğrafta gördüğüm kadarı ile iki nokta dokunuş istiyor, bunlar göğüs ve bel. İlk nokta doğru bir sütyen tercihi ile kolayca halledilir, ikinci nokta ise biraz detay, karın kısmının içinde muhtelemen bir lastik var, onunla uğraşmaktansa güzel ve geniş bir elbise kemeri ile son derece güzel bir modifikasyon yapabilirsin. Benim gözüme ilişenler bunlar...
Soran+1 yıl👍
Kusura bakma ama o elbise ile yaşı büyük duruyorun renkli elbiseler daha güzel oluyor kişisel görüşüm sonuç olarak sen beğenmişsin almışsın bana laf düşmez 😅
00 Yorumla
+1 yılEsmer ya da bronzlaşmışsın. Elbisenin rengi kapatmış seni. Daha açık renkli elbiseler giymelisin. Teninle kontrast oluşturmalı
00 Yorumla
+1 yılFiziğin iyi ama elbise bok gibi. Hiç yakışmamış. Seni daha kilolu ve çirkin göstermiş. Daha şık ve sade kıyafetler dene derim.
00 YorumlaElbisen fena değil ama sanki modun düşük gibi. Keyfin yok gibi geldi bana.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu benim mizacım
+1 yılTatilden mi geldin bronzlaşmışsın gibi duruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt
+1 yılÜzerine güzel olmuş diyebiliyorum ama , sen çok fevkaladesin gerçekten
00 Yorumla
+1 yılElbise güzelde, ayakkabı güzel değil. Başka bir ayakkabıyla kombini yapmanı öneririm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılYakistiramadim ama zevk meselesi sen guzelsin elbise degil
00 Yorumla Yanlış anlama lütfen elbise hiç hoş değil..
00 YorumlaSana sözüm yok gayet iyisin fakat elbise tercihlerin arasında bu model olmamalı
00 YorumlaBel kısmı çok hoş durmamış fiziğin güzel fiziğine uygun elbiseler denesen çok yakışır
00 Yorumla
+1 yılElbise guzel ama ayagina terlik giyseydin kirmizi oje surseydin
00 Yorumla
+1 yılElbise hoş sena yakışmış.. az daha garsrtöa şansın varsa bacak kısmını daha ğüzel olur ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen renginize desenli ve bu tarz bir model olmamış. Daha farklı bir model düşünmelisiniz basenden kaynaklı kilolu göstermiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bu terlik ve elbisenin arasını ince çorap ile doldurmalıydın. Çiğ olmuş çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbise iyide fizik yok kötü durmuş üzerinde
010 Yorumla
Soran+1 yılJsjsjsjjsjjsj
Cevap sahibi+1 yılAma bacakların çok güzel cidden
Cevap sahibi+1 yılSaçlarını da salık yapsaydın
Soran+1 yılCiddiye pek alınacak biri değil gibisin
Cevap sahibi+1 yılBir tık daha etek boyu kisa olsaydı
Soran+1 yılAhahhsgssns
Cevap sahibi+1 yılSenin düşüncen saygı duyarım ama bacalarına şu an kilitlendim
Soran+1 yıl😏
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılBence şu an fantezi kurdugumu tahmin ediyirsun
+1 yılbiraz boş olduğu için frikik verme ihtimalin var
00 Yorumla
+1 yılElbisenin deseni bizim kezban teyzenin kışlık kabanı gibi. O güzelim fiziğine bula bula bunumu buldun. 😏
1/10
00 YorumlaBence güzel ama biraz boş ve üstündeki mor ip çok absürt gözüküyor ve sag omuzunda beyaz askılığı gözüküyor 🤗
00 Yorumla
+1 yılelbise güzelde fiziğin kötü ve boyun kısa olunca emanet gibi durmuş üstünde
021 Yorumla- +1 yıl
bazen gerçekler ile yüzleşmesi gerek insanın göğüslerin dolgun ve dik değiller kalçan kısmı büyük boy olarak ta en fazla 1,60 gibisin
Soran+1 yılSeni görelim bakalım bamyasındır kesin boyunda en fazla 1.65 falan 😂
- +1 yıl
yok canım boyum 1,73 kilom 79 görmek istiyor isen dm den atayım sana
Soran+1 yılahahahhahaha boya bak aw bu boyla bana laf etme cesaretini nereden buluyorsun sen
- +1 yıl
güzelim senden uzun olduğum kesin ama göğüslerine kalçana bakım yapar isen belki biraz kurtarırsın elbiseyi :)
Soran+1 yılKanka sen erkeksin benimle mi karşılaştıriyorsun kendini boyun kadar konuş sen göğüslerime kurban ol b. kk bulursun bu boy ile benim gibisini
- +1 yıl
senden çok var ya canım :)
Soran+1 yılSus 1.73 seni 😂 tıp yoksunu
- +1 yıl
tipime kurban ol emi sarkık göğüslü :)
Soran+1 yılSen benim çocuk emzirmedigimden nasıl emin olabiliyorsun? Göğüslerim bebeğimi ilgilendirir seni değil
- +1 yıl
halan emziriyor isen çocuk eğer sütten dolayı göğüsler dolgun ve dik olur güzelim
Soran+1 yılYa Allah aşkına boyun 1.70 hala konuşuyorsun kaç kez çocuk emzirdin de biliyorsun
- +1 yıl
emzirmedim ama bilirim merak etme hem kocan beğeniyor ise bizim için no sorun
Soran+1 yılAptal aptal konusmayacaksın o zaman
- +1 yıl
hadi madem öyle kalbin kırılmasın çok güzel ve seksi göstermiş seni hanimiş benim güzelim :)
Soran+1 yılSenin bir şey demene gerek yok ben kendimi biliyorum 🤭
- +1 yıl
sen şimdi birde bu elbisenin altında düze sade iç çamaşırı da kesin giymişsindir kezbanlar gibi :)
Soran+1 yılHaddini aşma
- +1 yıl
doğrular bazen can yakar ama insan alışır doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış by
Soran+1 yılBaşlatma doğruna defol ahlaksız
- +1 yıl
tamam bebeğim :)
Yerdeki halıyı üzerne sarmış gibi sanki. Kokoş olmuşsun
010 Yorumla
Soran+1 yılJsjsjsjsjsj saçma bir bakış açısı
Soran+1 yılYa sen erkeksin az kıskançlık yap ya
Soran+1 yılJsjsjsjsj komik
Soran+1 yılJsjsjsjsjjsjs biraz daha ağla lütfen hoşuma gidiyor
Soran+1 yılKudr
Bence güzel olmuşsun sen kötü diyenlere aldırma 🤍
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFizigin kivrimli da belli etmemek icin mi noyle giydin. guzel hatuna benziyosun fiziginde
10 YorumlaElbisesiz halini gormedigim icin birsey diyemedim simdib
10 Yorumla
+1 yılCok tatlı görünüyorsun rengine bayıldım
10 YorumlaGüzel ve hos görünüyorsun
10 Yorumla
+1 yılGayet şık hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılElbise fiziğine uymamis fakat altına çorapla elbisenin tarzını degistirebilirsiniz
00 YorumlaGüzel üzerine oturmuş bemce gayet seni göstermiş ☺️
00 Yorumla
+1 yılYakışmış bebişim ve saçların ıslak görünümlü olması çok iyi olacak o elbiseler mukemellsin
00 Yorumla
+1 yılBu model sanki uzun bir elbise olmak istiyor gibi
00 Yorumla
+1 yılya daha renkli bir elbise yokmuydu. renkli sana yakışır ve güzelsin
00 Yorumla
+1 yılOlmamis kanepe örtusu gibi deseni
01 Yorumla
Soran+1 yılEvinde nasıl bir kanepe var merak ettim şu an :Dd
Elbise iyide sen niye mutsuzsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
Ya tüm erkekler Cengiz abazoglu olmuş 😂
10 Yorumla
+1 yılElbiseyi beğenmedim
10 Yorumla
+1 yılDe mode diyorlar dimi bu kiyafete
010 Yorumla
Soran+1 yılBir yerimi açmadığım için demode oluyor galiba :))
- +1 yıl
Yok ya o anlam da soylemedim kiyafetinin zevksizligini dile getirmek icin soylemek istedim
Soran+1 yılAynen çok zevksiz
- +1 yıl
Sen guzelsin Onda sikinti yokta kiyafet oturmamis o anlam da soyledim çul gibi
Soran+1 yılBitti mi hakaretler?
- +1 yıl
Bilmem seni incitmek istememistim ozur ddilerim patavatsız oldugum icin
Soran+1 yılCiddiye almadım zaten
- +1 yıl
Iyi o zaman ozrumu de aliyorum 😂
Soran+1 yılGüzel
- +1 yıl
Ben gidiyorum ozaman
Bence çok hoş olmuş, yakışmış 🌹
00 Yorumla
+1 yılÇok cesursun aynı zamanda çok güzel 🙈💜
00 YorumlaGüzel ama seni biraz kilolu göstermiş
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok kötü emekli bankacı elbisesi
00 YorumlaCok koyu kesimi olmus 25 kg fazla gostermis seni
00 Yorumla
+1 yılElbise fena değil lakin ayakkabıyı değiştir
00 YorumlaRahat güzel durusunu düzeltsen şekillll
00 YorumlaFena değil
00 Yorumla
+1 yılÜst bölgeni kısa göstermiş formu iyi değil bnce
00 Yorumla
+1 yılBence cok yakışmış. Sadeliğin şıklığı 🤗
00 Yorumla
+1 yılElbise kötü ama sen çok tatlısın
00 Yorumla