Sevgilimle gideceğim kızlar, acil cevap bi bu var bi de beyaz bi elbisem var ama beyaz da geline ayıp olur diye giymek istemiyorum

Sevgilimle gideceğim kızlar, acil cevap bi bu var bi de beyaz bi elbisem var ama beyaz da geline ayıp olur diye giymek istemiyorum

Hiç beğenmedim. Beğenmeme sebebim vücudunu kötü göstermiş olması. Çok açık hem alttan hem üstten. Üstelik göğüslerini sarkık göstermiş. Bence siyah, gece mavisi saks mavisi bu tarz renklerde uzun ve ince askılı uçuş uçuş kumaşlı hafif parıltılı bir elbise olabilirdi. Şu tarz modeller olmalıydı bence. Kısa istedim dersen de yakası böyle olan dizde diz üstü modelleri deneyebilirsin. Ama yakası bu kadar gevşek olmamalı.

Ben böyle düşük kollu elbiseler görünce onu kollarına geri takmak istiyorum. 😡 Kollarını takar mısın lütfen? 😌 Öyle olunca daha güzel. Böyle düşecek gibi, emanet gibi. 😌
Başak Burcu musun
🤭🤭 düzen aşkı var gibi djjfjd
Ya evet ama böyle tercih etmiş 😂
Cevap
114Cevap
Evet yakışmış.
Yatak odasının yatak örtüsü artık kullanılmayınca ve tek kişilik yatağa büyük gelince ne yapsak demişler, en iyisi bundan bir elbise yapalım nasıl olur acaba demişler. Ama eğreti olmuş.
Vicdan 🥺
Dost acı mı söyler.
Yoksa fok yavurusunun derisini almak için yapılan vahşet gibi mi davranır.
Hani usta benim dürüm az acılı olsun değilde. Daha çok usta acı yapmayanın anası ölsün gibi oldu. Ama tabi buda senin serseri serbest stilin ben bir şey diyemem 😌
Özür dilerim seni üzmek istemedim sydhshdhsjjsuxhshshdu
Öyle bi yazışma vardı espriyi anladın demi 🥺🥺
😭😭😭😭😭
Rabbim her zaman eşitliği sağlıyo "çok" güzelsin.
Vücut hatların gayet hoş ama ben elbiseyi beğenmedim, elbise güzel gelmedi gözüme, yoksa sen çok hoşsun, zarifsin. Bu elbise yerine bu harika fizikle sana yakışan başka bir elbise tercih etmelisin bence
Üst taraf emanet duruyor her an dusup goguslerin acilacak gibi elbise fazla bol ve rengide cok fazla acmsmis seni umarim kizmazsin. Bu arada fizigin muhtesem
Beğenmedim gögüs kısmı pot duruyor. 2 elbise haricinde başka elbiseniz yoksa etek bluz/gömlek ve tokuplu giyinsen bundan iyi duracağına eminim..
Elbise vücudunda çok bol ve emanet gibi duruyor pens attirirsan belki biraz daha iyi olabilir
Görüntüye bakınca sanki birileri seni hirpalamis ve bir şey yapmak istemiş de yarıda kalmış gibi görüntüsü var.
Sanki olduğundan yaşlı gösteriyo gibi fiziğin zaten güzel gibi o kadar kıyafet varken neden bu saçma sapan elbise
gögüs kısmı biraz darip duruyo yukarı doğru çeksen daha mı iyi olur ya da destekli sütyenle falan
Ay asla giyme sadece rengi güzel onun harici elbise güzel değil düşecek gibi göze hoş gelmiyor
yok beyazi giyme bon bon bakarlar bu guzel bence giy bunu yakismis
Sanki m emişler her an aşğı inecek gibi. Basit
Elbisenin o sarkan tülünü kestir derim daha güzel olur. Yakışmış bence
Evet elbise güzel sende daha dik ve özgüvenli dur 🙏
Göğüs kısmı fazla sarkık duruyor, ona bir çözüm bul elbise harika
askim hic olmamis maalesef, baska bir sey dusunmelisin
Knka benim zevkim hiç yoktur ama yorumlarda bı küfür edilmediği kalmış sakin olun gençler taamm
Çocuk elbisesi o sana hiç yakışmamış bence üzgünüm. Daha yaşına uygun giyinmelisin
Elbise göğsünde durmuyor bile nasıl giyiceksin. Düşer o hayatım
Çok basit ve ucuz duruyor olmamış. Akınma iyiliğin için daha iyisini bulabilirsin
Çocuksu geldi bana. Yaşın 15 18 civarıysa olmuş.
Hic olmamis ya kol icindeki sarkiklar belli olmus ve gpgsun dusukmu anlamadim elbisenin önü emanet gibi durmus veeee bacaklarin iri sanirim kasli uzun birseyler giy iyi olur
Küçük kız çocuğuna giydirilen gelinlikler gibi olmuş
Vücudun çok iyi çok yakışmış. Kudurur seni gece de partilersiniz kesin
güzel bir ayakkabı ile kombine yap sevgilinde iyi giyinsin
Masa örtüsü gibi elbise ozur dilerim ama elbisenin detayları kotu
youtuber falan mısın? düğünde damadı kışkırttım adlı video bekliyoruz
Göğüs kısmı çok aşağıda azıcık sallasam düğünde hop ortada
Oynarken göğüslerin açılmazsa sorun yok. Yakışmış elbise
Bu elbise narin vücut da hoş durabilirdi size olmamış.
Üstü çok çirkin duruyor komik yani düzgün elbise giyin soyun öyle git ondan iyi yani adam akıllı kapalı bisey giyin
Pek güven vermiyor, Düşerse memeler fora 😂
Lan birisini yanlışıkla dokunsa önden açılacak memeler gibi 😅
Çok yakismis omuzlarına göğüslerin güzelliği ortada
Fiziğin güzel bence bu elbiseyle fiziğini ortaya çıkartamamışsın. Daha hoş duracak modeller var.
Güzel bir ayakkabı ve düzgün makyaj ile birlikte güzel olur
Bu kadar güzel bi vücut ancak bu kadar kötü gösterilirdi.. tebrik ederim
Amma vücudun var be. bir benim olsa taparım
Beyaz sakın giyme bunun altına nasıl ayakkabı giyeceksin?
Elbise süper sen begendiysen digerlerinin bir önemi yok bence
Üst kısmı güzel değil Aşkım omuz yapindan dolayı omzu kapatan seyler giyersen daha kibar görünebilir
Yakışmamış göğüslerin ve kolların hiç iyi görünmüyor
gelınden daha dekoltelısın ama kımle yarısıyosun kuru kalabalıkta bırde
Guzel ama kollari cok dusuk hosuma gitmedi sen guzel duruyorsun
Harika dirmus cokk yakismis dügndeki tüm erkekler sana bakip seni hayal edecegi kesin
sağ taraf cok mu aşağda sanki memişler gözüküyor. güzel vücuttt
Olmamış güzel tasiyamassim
Renk olarak güzel ama üstünde emanet gibi duruyor
biraz düşük mü duruyor
ben de fark ettim o düsüklük icin ne yapmalıyım
Aha erkekler hücum etti
Onlar erkek değil
fizigin cok iyi ama bu elbise olmamis.
Çok aşağı sarkık duruyor. Beğenmedim.
Bune lan heran düşcek gibi duruyo kiyafet
Baya üstü yok elbisenin
Olmamış çuval gibi