1
2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İlk olarak 1. yi at bari alıştıra alıştıra git.
Cevap
28Cevap
birincisi
Birde daha iyi çıkmışlar bence ben burdayım buyum diyorsun çok dürüstçe ve gerçekçi
Ben olsa. Bire düşerdim
Vay be olmadı şöyle bir flörtümüz 🤣🤣 asfdsa ilki daha seksi
"Bak benim MEMEM vaaaaar." demelik ikisi de.
İkisinde de göğüslerin güzel gözüküyor başka bir şeye dikkat edemedim
Göğüsten başka dikakt çeken bir şey yok, eee onuda görmeyen erkek olmadığını düşünerek buna da düşmezler heralde diyorum.
@furkanndd Bu yaşta düşmen normal kardeşim benim sorguladığım o değil de neyse.
@furkanndd Abladan kıza geçiş hızın asjkhdas.
Arkadaşım yaşını sonradan gördüm hanımefendinin neden öyle atlıyorsunuz hemen ya @AurielSithis
@furkanndd Senin kibarlığını yesinler asjkdhas. Çok affedersin kardeşim atlamayayım tabii buyur sen atla ya aaa lütfen. :D
Düşeriz dediğinde abazalar. Buna anca abaza olanlar düşer. Sende ergen bir abaza olduğun için düşmen normal. Fark ettiysen "görmeyen erkek olmadığını düşünerek" demişim görmeyenler düşüyor işte jdjsjdjsdjsjdsjdjs<
Teşekkür ederim delikanlı ama atla filan gibi tabirler hiç hoş değil 😇 @AurielSithis
@furkanndd Delikanlı mı? Abinle düzgün konuş lan. :D Onunla yaşın aynı olabilir ama benimle değil, abazanlığını da al git kırmayayım ağzını. :D
@AurielSithis atla derken? Kim kime atlıyormuş? Gidin ötede atlayın birbirinize terbiyesizleşmeyin
Anlamadın ki. Atladan kasıt, yürümeye çalışmak. Bana dedi ya arkadaş, hemen atlıyorsunuz diye. Ben de ona laf soktum işte.
@AurielSithis ben mi anlamadım? ahhahahaha kime yürüyor peki? bana yürüdüğünü söylüyorsun demekki bana atlamasını söyledin? Ne dediğini bil önce. Ve sağolun yorumumu kirlettiğiniz için. Tebrikler
Ama zeka güzel şeydi... Niye böyle oldun sen şimdi? Evet anlamadın maalesef. Sana atlamasını söylemedim bu bir. Ne dediğimi gayet iyi biliyorum bu iki. Kusura bakma rahatsız oluyorsan söyle, böylelerini görünce kendimi tutamıyorum diye belirtmiştim bu da üç.
@AurielSithis Hangi akılla laf sokmaya çabalıyorsun bana? Terbiyesizlik küstahlığa vuruyor masallah. Sayı saymayı öğrendiğine görede çekilebilirsin hayatım.
Sende olmayan ile. İki zeka belirtisi gördüğümü sanmıştım ama kendini bir halt sanan rezil kezbanlardan olduğunu kısa sürede ortaya koydun. Öğreneli yıllar oldu, gel sana da öğretirim. Mesela beyin nedir, nasıl kullanılır falan. Hayatın değilim. Onu bir çıkar aklından.
@AurielSithis abladan kıza çevirmesini bana yürüdüğünü sanan zihniyet, hayatım dememi iltifat olarak kabul edebilirdi anca pardon haklısın ama zekasıyla bu kadar övünen birinin bunu farketmesini beklerdim. Demekki kırıntısı bile yok🤣🤣🤣 Birde role girmiş değilim filan diyor istesende olamazsın hayatım tatava yapma. Senden öğrenilecek tek şey terbiyesizlik. Zeki değil art niyetlisin. Çocuğun bana yürüdüğü yok ama senin için pis. Sen nesin ki bana ne öğreteceksin? 🤣Doğru düzgün medenice hakaretsiz iki cümle kuramayan birin banaa zeka deyince Erol Taş kahkahası atmak istiyorum. Benimle muhatap olma şerefi fazla sana. Mağaranda kudurmana devam edebilirsin hadi go
Çocuğun amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorsun kıvırmak için şekilden şekile girme, onu yapanlar kendine başka sıfatları yakıştıranlardır. Onlardansan eğer yazık. Senden gelecek iltifata da ihtiyacım yok, herhangi bir şeye de. Emin ol senin gibi akıl yoksunu biri de benim hiçbir şeyim olamaz. Gerçekleri söyledim, bu hakaret değil. Akıllısın sanmıştım, bir halt çıkmadın. Benden bir şey öğrenemezsin zaten doğru bak bunda çok haklısın, çünkü o kapasiteye sahip değilsin.
@AurielSithis Attığın laflar anca dibine düşer. Çocuk açıklamasını yapmış ben gereken cevabı vermişim, sana ne? Yaptığın terbiyesizliği uyarınca zekamdan vurmaya çalışacak kadar ezik bir tipsin. Hatanı kabul etmek yerine saldıran bir varoşsun kuduracaksan git ötede kudur. Daha fazla rezil edilemezdi yorumum. Defol
İkisini birden at birde ev boş de jet hızı ile gelir 😂
Bir iyi yine 2 de gözlerin donuk donuk bakıyo
dekolte az biraz daha aç kızım rahibe gibisin resmen
Kararsız kaldım, birincisi meme arası sıcaklığı beni tahrik ettiğinden onu görmek isterdim
Mal her türlü ortada zaten sıkıntı yok salla birini
Ayrıca flörte atsan nolur KS âlemi flörtten önce filmi izledi vizyona girmeden
Canın hangisini istiyorsa.
Flört dediğin de Leonardo Di Capprio falan galiba
Karşı taraf olarak fark etmiyor 😅 ikisi de tahriş edici
Benim için farketmez ikiside olur
Kesinlikle 1. Ikincisi basit gosterir
Dekolte ile değil gecelikle olur bu işler
1 de gögüs dekoltesi çok seksi of of
flörtünden önce biz gördük, yarabbi şükür
2. yi atma çirkin çıkmışsın
@Hullanza bu mu ! Bu mu 🤣 oğlum siz kadın görmemiş adamlarsanız ben napıyım. ( Soran kardeşim üstüne alınma ) Neyse sen beni tanımazsın yorumlanmayalım :)
@Hullanza tamam güzel kardeşim
@Hullanza 😊
İkiside çöp
İkisinden birini seçecek olsam 1 i seçerdim
ikiside flört yaşadı
ilki daha iyi
beyaz olanı
Amacına bağlı
Hepsi uyar
hicbiri mk
Ne gerek var atmaya direk ulaşma imkanı varsa:))
Yüzü çirkin olanda memesini açıyor ki flört
Yarım kalmış kiii flört baksın bari diye😃😃😄😄
Karanlıkta seviselim neden askım yüzünü görmiyim😄😄😄
Yok be flortü buna der oyle😃😄😄😄
Sadece memeyle olsa iyi bunun bacaklar popo selülit kayniyordur profilden belli kusucam😃😃😄😄😄
Ya yapsa ne memesi sarkmış spor yapsa diri durur😄
1. Bence
1
A SEÇ
C hepsi :)
İkincisi super
1 daha ıyı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar