Moda & Stil Arkadaşlar gözlük alacağım, sizce hangisini alayım 🌺? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım yüzüm oval bir yüz minyon bir tipim var sizce hangisi daha iyi olur🌿? Arkadaşlar gözlük alacağım, sizce hangisini alayım 🌺? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sondaki veya birinci 0 0 Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hepsini al diyomusum asiri guzeller ama ilkini daha bi begendim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya valla ikisini kafama taktım o kesinde 😂😂 Yorumla brokenvbad +1 yıl sen bendensin hadi hayirli olsun bebis Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. 1 2 3 arasında oo piti piti yap. Ben seçemedim çünkü üçü de çok hoş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım 1. çıktı 😂😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bi daha yap 3 çıksın :D Yorumla Soran +1 yıl Ay valla siyahla kahverengi yi birlikte alıcam kullanmazsam birine veririm numarasız alacağım Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl :D :D kullanırsın bence Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Demir olanı tercih etme, ten rengin açıksa siyah hoş durur. Esmere yakınsan en baştaki de yakışır. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim siyah mı alayım Yorumla yunhee +1 yıl İlki renk olarak hoş, farklı ama siyahta her kombine gider. O yüzden karar veremedim😃 Yorumla Soran +1 yıl İkisini de mi alsam ya Yorumla yunhee +1 yıl Eğer maddi olarak karşılayabileceksen neden olmasın. İki model de çok hoş. Yorumla Soran +1 yıl O zamannn kahverengi ve siyahı alıyorumm😂 Yorumla yunhee +1 yıl Şimdiden hayırlı olsun😅En üstteki seçtiğin model, kotlarla çok iyi kombin olur😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy bakalımm🥰teşekkür ederim Yorumla yunhee +1 yıl Rica ederim🥰 Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yüzün oval ve şirin görünmek istiyorsan sondan önceki ya da sonuncu. 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sizin yüzünüzde görmek daha mantıklı gibi ama sanki 2 veya 4 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Takıp resim çekersen o zaman anlarız yüz yapına göre hangisinin yakışacağını 0 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl bir ya da sondaki aşko 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 💖💖 Yorumla αtҽιst +1 yıl rica ederim💙 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkincisi güzel 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Kahverengi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm🌿🌷 Yorumla
madscientist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hepsi güzel 1 ve 3 en güzelleri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🌺 Yorumla
YEkseni Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 1 ve 3 yakışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 🌹 Yorumla YEkseni +1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 ve 4. sü güzeller. Ama yüzüne gidiyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani bi ara yine bu tarza yakın almıştım güzel olmuştu kaybettim 🤦🏻♀️ Yorumla İlhann06 +1 yıl Anladım. Güle güle kullan. Güzel görüşlü günler dilerim Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1. Gozluk daha iyi gözüküyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim görüş için🌷 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Beşiktaşşşşşşşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İkincisi daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 😘😘 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 699 cevap paylaştı. İlk resimdeki güzelmiş... 0 0 Yorumla
bilgialmakamaclı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl siyah olan güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr🌱🌱 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ikinci 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerrr🌺 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kahverengi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 🌺 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl karesi yok mu bunun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kare koymadım sevmediğim için Yorumla aJax___ +1 yıl denede öyle not verelim Yorumla Soran +1 yıl İnternetten alıcam ama deneyememki😁 Yorumla
Yanımagel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kaç para bunlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 120-170 arası Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Tipine bakmaklazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim mi Yorumla Kibar4154 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Mahdotonta Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl iki veya üç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm🌺 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Takman lazim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Takamamki daha almadım İnternet üzerinden alacağım Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl O zaman almaSenin yuz hattina ne yakisip yakismadigini gormeden almani tavsiye etmem.Gozluk hassas bir seydir. Alirsin ama yakismadigi zaman pisman olursun parana yazik olur Yorumla Soran +1 yıl Yok zaten risk alıyorum Aliexpresten alacağım, 😂 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Cadisin ☺️ Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤭 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. 2. 🤎 0 0 Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Sonuncusu daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm 🌻 Yorumla
Berkayvc Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl 2 2 2 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm görüş için🌷 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sondaki veya birinci
hepsini al diyomusum asiri guzeller ama ilkini daha bi begendim
Ya valla ikisini kafama taktım o kesinde 😂😂
sen bendensin hadi hayirli olsun bebis
1 2 3 arasında oo piti piti yap. Ben seçemedim çünkü üçü de çok hoş
Yaptım 1. çıktı 😂😂
Bi daha yap 3 çıksın :D
Ay valla siyahla kahverengi yi birlikte alıcam kullanmazsam birine veririm numarasız alacağım
:D :D kullanırsın bence
Demir olanı tercih etme, ten rengin açıksa siyah hoş durur. Esmere yakınsan en baştaki de yakışır.
Beyaz tenliyim siyah mı alayım
İlki renk olarak hoş, farklı ama siyahta her kombine gider. O yüzden karar veremedim😃
İkisini de mi alsam ya
Eğer maddi olarak karşılayabileceksen neden olmasın. İki model de çok hoş.
O zamannn kahverengi ve siyahı alıyorumm😂
Şimdiden hayırlı olsun😅En üstteki seçtiğin model, kotlarla çok iyi kombin olur😂
Ayy bakalımm🥰teşekkür ederim
Rica ederim🥰
yüzün oval ve şirin görünmek istiyorsan sondan önceki ya da sonuncu.
sizin yüzünüzde görmek daha mantıklı gibi ama sanki 2 veya 4
Takıp resim çekersen o zaman anlarız yüz yapına göre hangisinin yakışacağını
bir ya da sondaki aşko
Teşekkür ederimm 💖💖
rica ederim💙
İkincisi güzel
Kahverengi
Teşekkür ederimm🌿🌷
hepsi güzel 1 ve 3 en güzelleri
Teşekkür ederim 🌺
1 ve 3 yakışır
Teşekkür ederimm 🌹
Rica ederim 🌹
2 ve 4. sü güzeller. Ama yüzüne gidiyor mu
Yani bi ara yine bu tarza yakın almıştım güzel olmuştu kaybettim 🤦🏻♀️
Anladım. Güle güle kullan. Güzel görüşlü günler dilerim
1. Gozluk daha iyi gözüküyor
Teşekkür ederim görüş için🌷
Rica ederim ne demek
İkincisi daha güzel
Teşekkür ederimm 😘😘
sondan 1 önceki
En üstteki gayet tarz.
İlk resimdeki güzelmiş...
3 numara çok hoş
siyah olan güzel
Teşekkürlerr🌱🌱
ikinci
Teşekkürlerrr🌺
kahverengi
Teşekkür ederimm 🌺
karesi yok mu bunun
Kare koymadım sevmediğim için
denede öyle not verelim
İnternetten alıcam ama deneyememki😁
Kaç para bunlar
120-170 arası
Tipine bakmaklazım
Benim mi
Evet
Mahdotonta
iki veya üç
Teşekkür ederimm🌺
Takman lazim
Takamamki daha almadım İnternet üzerinden alacağım
O zaman alma
Senin yuz hattina ne yakisip yakismadigini gormeden almani tavsiye etmem.
Gozluk hassas bir seydir. Alirsin ama yakismadigi zaman pisman olursun parana yazik olur
Yok zaten risk alıyorum Aliexpresten alacağım, 😂
Cadisin ☺️
🤭🤭
3 daha iyi
ikincisi çok tatlı
2 kesinlikle
2. 🤎
4 al
1 numero
Sonuncusu daha güzel
Teşekkür ederimm 🌻
2. Güzelllll