Moda & Stil Giyim tarzını sevdiğiniz fenomenler var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Varsa kimler. Sorum yukarıda :) Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl İnfluencer dedim arkadaşlar site süper soru seçerken fenomen yapmış alakasız bir şekilde. Giyim tarzını sevdiğiniz fenomenler var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Fenomen mi 😂😂😂kız kendin bile utanmışsın bu soruyu sorarken de gizlemişsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnfluencer demiştim ama site fenomen diye çevirmiş. Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl bi kız vardı almanyada yaşıyodu onun tarzını çok seviyodum ama artık bişi paylaşmıyo😪 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Basit gelecek belki biliyorum ama Rihanna’nın giydiği her şeyi bana o kadar hoş geliyor ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl elaren 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Elraenn değil mi o. Hep aynı tarz giyiniyor zaten siyah tişört, kot pantolon. :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yayinlarinda hep siyah tisort siyah kapri giyer Yorumla Soran +1 yıl Evet izliyorum ordan biliyorum zaten. Beyaz ve mavi daha çok yakışıyor ona. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yav tam bi kral 😂 cok seviyorum herifi baboli de aceyip kral bak bi link atim onu izle😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Burçay'ıda biliyorum. O tayfayı hep biliyorum. 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/EB3Elf4VRKU Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özellikle 11.43 dakka😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi tek o ekibi izliyorum baska yayinci izlemem yani😄 Yorumla Soran +1 yıl Bende tek onları izliyorum arada efe uygac falanda izliyordum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fenomen mi 😂😂😂kız kendin bile utanmışsın bu soruyu sorarken de gizlemişsin
İnfluencer demiştim ama site fenomen diye çevirmiş.
bi kız vardı almanyada yaşıyodu onun tarzını çok seviyodum ama artık bişi paylaşmıyo😪
Basit gelecek belki biliyorum ama Rihanna’nın giydiği her şeyi bana o kadar hoş geliyor ki
Fenomenmi Ben kendim Fenomenim😅👌
çoğu çok sacma giyiniyo :)
Ecem turan
Danla biliç
görmedim ki sevsem
Elanur
elaren
Elraenn değil mi o. Hep aynı tarz giyiniyor zaten siyah tişört, kot pantolon. :)
yayinlarinda hep siyah tisort siyah kapri giyer
Evet izliyorum ordan biliyorum zaten. Beyaz ve mavi daha çok yakışıyor ona.
yav tam bi kral 😂 cok seviyorum herifi baboli de aceyip kral bak bi link atim onu izle😂😂
Burçay'ıda biliyorum. O tayfayı hep biliyorum. 😅
https://youtu.be/EB3Elf4VRKU
özellikle 11.43 dakka😂😂😂
bi tek o ekibi izliyorum baska yayinci izlemem yani😄
Bende tek onları izliyorum arada efe uygac falanda izliyordum.
😊😊
Hayır
Onlar kim?
Kimsw yok
hayır Yok
Hayır
Hadise