ortaya bir rus salatası yap ama italyan usülü servis istiyorum ve franzsız stili bir masa düzeni olmalı ayrıca yemek masası mobilyası da Osmanlı ile Rönesans dönemi mobilyalarından olacak masa ayakları aslan pençesi şeklinde sandalyelerde kabara başlı çiviler olacak masa tablasının üzerine kakma marketri ve filato uygulamaları olacak.. Ayrıca masa ve sandalyeler meşe ve gürgen ağaç kaplaması ile masifli mobilya olmasını istiyorum. Sandalye sırt destek kısmında ceviz kök kaplama ile gereken ağaç ve hayvan figürlerinin de yer alması gerek.. Üşenmeden okuduğuna göre artık biraz olsa mobilya bilgin var :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir sosyal siteden iki ülkeden de çok arkadaşım oldu,,, türk erkeği olarak fazla karizmatik olmadığımız ve ülkemizin durumunu düşünerek arnavut tercih edilebilir,,, sonuçta 6 bin dolar milli geliri olan ülke bizim neredeyse iki katı,, yüzde yetmişi müslüman,,, havalı değiller bide neden söylediğimi bilmiyorum da yolları çok bozuk arnavutluğun araba şirketlerinin kasko yapmadığı tek ülke arnavutluk,,, konumu gayet güzel kızları ortalama ama bizden her türlü iyiler kız açısından rus kızlarıyla kıyas etmek çok abes olmuş karakter açısından arnavutlar dış görünüş açısından kesinlikle rus kızları
00 Yorumla
+1 yılHürremi niye kötülüyosunki. dizilerden gördüğün kadarıyla bilmeden hemde.. biraz araştır hürremiin yaptıklarını hayatını ne kadar hayırsever olduğunu da sonra kötüle..
Hangi milletin kızı olursa olsun farketmez. yeterki insan olma özelliklerini taşısın..14 Yorumla
Soran+1 yılHe okadar iyi bir insanki mustafaya iftira atti hirvat pici rustemle
- +1 yıl
Diziyimi anlatıyosun sen canım ya :)) onlar kurgu sadece.. tarihi oku gerçeklri öğren.
Soran+1 yılTabi herkez biliyo bunlari
- +1 yıl
hurrem ulkeyi bitirdi Şehzade mustafa ninda ölümüne sebep oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4ever rus erkekleri (daha seksiler)
215 Yorumla
Soran+1 yılAynen ♥♥ dima dimitri ♥♥
Cevap sahibi+1 yıldaha gizemli görünüyolar
- +1 yıl
Ruslar yakışıklı mı siz kafayı yemişsiniz
- +1 yıl
Rusların 3/1hapiste veya vodkacı 3/2 çirkin
Cevap sahibi+1 yılben rusyada çalışıyorum ve etrafımdaki ve günkül gördüğüm neredeyse istisna olanlar hariç tüm rus erkekler seksi, yakışıklı... KAba olmayanlarda var. biraz soğuk gibiler ama onları tanımadan yargılamayın. tannıyınca iyi insnlar olduklarını anlarsınız. kızlarında erkeklerinde hem vodka çok güzel hapiste olanlar haketmiştir ama türklerde hapiste olanları var ve türk erkekleri rakının dibi bitiriyorlar
Soran+1 yılErkekletide sarisin mavi gozlu yabu
Cevap sahibi+1 yılhepsi değil, bazılar siyah saçlı yeşil veya mavi gözlü sizin olmadığınız yani
Soran+1 yılBenim arkadasim sevgilisi rusdu :D Sarisin yesil gozluyfu bide :D cok ickici idiyidu ama cok yakisikliydi
Cevap sahibi+1 yılbende çok içki içiyorum çevreyle alakalı birşey bir şey olmuyor hem.
Soran+1 yılSenin sevgindemi rus
Cevap sahibi+1 yılyok ben kariyer yapıyorum ama fucbodym var
Soran+1 yılTurk kizi ni seviyolrmis rualae
Cevap sahibi+1 yıloui
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
+1 yılherks fıkrını söylemıs bır de ben söylemek ısterım. iki ülkedede bulunmdum daha dogrusu bulunmadıgım ülke sayısı azdır. neye göre kıyas ıstedınızı bılemıyorum ancak ruslarla arnavutları aynı kelımede içinde kullanmak bıle komık olur fızık olarak soruyorsunuz. ben arnavutlukta sokakta gezın guzel kız görmek ıcın baya bır gezmenız lazım. rusya sankpetersburgda cadede gezın newsky prospekte mesala işlek bir cadde çirkin kız görürsenız banada haber edın:) o cırkın dedgımızde turkıyenın en guzel kzıları ızmır derler ya onların en guzelının 5 kat üstü falandır ;) ezbere yorum yapmayalım bence
24 Yorumla- +1 yıl
tıran ve bırkac buyuk sehıre gıttım. ancak yapılı ve narın degıller. ancak ruslarla arnavut degıl dunyanın hıc bır ülkesındekı kızlar terazıye konamaz. buraya gelenlere gore kıyaslamamak lazım. rusya. lıtvanya. ukrayna. beleruz. estonya gıbı baltık ülkelerındekı kızlar gercekten ne arnavut ne turk ne romen kendı dallarında en üst sevıyedeler ;)
- +1 yıl
tabıkı herkese gore degısır oaralrda guzel kız olabılır ben kendı adıma avrupai tarz kızlardan hoslanıyorum fızık olarak. yanı avrupa ırkı tercıhım hem kafa yapısı hem kafa yapısı olarak
+1 yılBen şahsen melezleri ve zencileri her zaman tercih etmişimdir. Güzellik ve manken ajanslarında çalıştım. Çok ülke gezdim. Açıkçası rus kızları ukraynalılar yanında çok çirkin kalıyor. Zaten rus kızlarını beğenmem. Genelde sadece yüz güzellikleri vardır. Fizikleri ise sadece düzgündür. Bacakları çok uzundur. Çoğu açığı kapatmak için kalçalarına ve göğüslerine silikon yaptırıyor. Çünkü african gibi hatlı bir ırk değil. Ama ukraynalı hatunlar her zaman fit ve hatlı. Geneli kumral zaten. Ciltleri de kusursuz denecek kadar güzel.
19 Yorumla- +1 yıl
Albina gril kim bu arada kalp koymuşsun da sayın pembe gizli kullanıcı :\ onu bize bir açsan. Albino girl mü demek istedin diye bayağı bir düşündüm :D
- +1 yıl
Hmm arnavut. Şimdi anlaşıldı.
- +1 yıl
Favorim brezilyalı ve ispanyol kızlar. Rio dansçıları da süper oluyor.
- +1 yıl
Rio dansçlılarını fiziksel olarak çok beğeniyorum. Hiç bir manken ya da missbilmemne onlar kadar güzel bir fiziğe sahip olamaz bence. İspanya ya da gittim gerçekten çok güzeller. Asil bir havaları da var. Atalarım diye demiyorum tabi :D
- +1 yıl
Ben gittim. Siyahi kızlar ilgimi çeker. Kusursuz bir ırk benim gözümde-elleri ve ayakları dışında. çok çirkin el ve ayak yapısına sahipler. Onun dışında melezler harikadır tabiki.
Brezilyada da çirkinine de rastlamadım rastladıklarım da yaşlıydı zaten :D
karşılaştırma gereksiz ama insanları şunu bilmesi gerekir biz onlara her ne kadar arnavut desekteTürkiye arnavutları Türk dür osmanlının iskan politikasıyla oraya yerleştirilmiş çok sayıda anadolu Türkünün torunlarıdır (arnavut arnavutlarınında çoğunun Türk kökenli olduğu gerçektir) ve tabikide bu konuda yalnız değil balkanlardan Türkiyeye göçen nüfusun geneli aslında müslüman olduğu için değil Türk olduğu için göçmüştür ama maalesef şu an çoğu asimile oldu aynı yüzyıllar öncesinden avrupaya göçen türk boyları gibi
00 YorumlaRuslar ancak sevişmeyi bilir nasıl bir teselli cümlesidir ya.
Senin gördüğün ruslar öyle. Rus olup da ahlaklı bir yaşam süren ve seks dışında başka şeylere önem veren senin basit diye adlandırmaman gereken kızlar var. Arnavut kızları da güzel ama gözlemlediğim kadarıyla ruslara göre daha kısalar ve şişko değiller ama kemik yapıları biraz daha kalın. Ben rus kızlarını daha çok beğeniyorum. İstisnalar var mıdır, vardır.11 Yorumla- +1 yıl
Ruslar herseyde başarılı konusturmayin şimdi
+1 yılGöçmen kızları genelde benim göz zevkime fazlasıyla hitap ediyorlar ;) Elbette arnavut kızını tercih ederim. Rusunu yemişim kendi kültürümden kendi dinimden birisi varken yemişim Rusunu ;)
Şöyle doğal sarışın yeşil gözlü uzun boylu boy kilo ideali olan bir arnavut kızını Rusa musa değişmem ;)30 Yorumla
+1 yılTavsiye uzerine gorucu usulu , ailecek arnavut bir bayana gittik.. temiz, titiz, tertip ve duzenli vede maneviyatina dikat eden biriydi.. guzeldide, ama icim isinmadi :( ancak, benim icin dua etti..
3-4 kez evine ailecek gittik, az cok tanidi beni bende onu.. teldende 5-6 saat konustuk.. hakkinda hayirli insanla evlenirsin insallah, seni hak edecek biri olur dedi.. bende onun icin dua ettim.. ve es adayi arayip o bayan denginde olan arkadas veya tanidik cikarsa onu tavsiye. Edicem.02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin kardesim, fakat icim isinmadiginda sevgi, ilgi gosteremiyorum.. gostersemde yeterli olmuyor ve hissediyor. Karsimdaki.. :( cinsel anlamdada o insana istek duymuyorum :( basak burcuyum, bahsettigime yakin bir bayanla mantik evliligi yaptim.. cocuga niyet kurmadim evlenmedende anlattim eski esime mantik evliligi olucagini isterse vazgecebilecegini.. deneyelim olmassa biter dedi.. gorusturmediler.. nisan, dugun hazirligi ve evlilik icinde ailesinin olumsuz baskici emrivaki mudahaleleri oldu.. doguluydular, tatrtismalar cikti hanimimda iyi niyetimden faydalandi :( beraber bosanma karari aldik anlasmali.. ama avukat, delil, sahit vb. ayarlayip pusuya dusurduler beni.. davayi kazandim ama 2 yil dava..3 yil sogudugum evlilik kurumuna geri isinma ve 3 yilda mantik degil sevgi evliligi icin es arama bosanma damgasiyla 8 senem gitti.. hayir demen Onun yararinaydi.. tavsiyen icin sagol..
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yıldd508hmafkqws.cloudfront.net/.../brazil.jpg
Beyaz peynir sevmiyorum..02 Yorumla- +1 yıl
Brezilya yess adamsın
Soran+1 yılAdrina limanin memleketi
Gizli Üye(30-35)+1 yılArnavutum deyip milletini oven erkekler helal size, turkum deyip baskasini begenenler kendi toplumunuzu cok kucumsuyorsunuz ! Ruslarin fizigi iyi genelde ama cok kisada gordum ama guzellikleri yok bence bakimli olabilirler ama guzel degiller, Arnavutlar guzel ama onlarinda fizigi her zaman guzel degil.. Hepsinde guzel ve cirkin var ama ben erkek olsam Arnavut derdim, tabi turk kizi dururken yemisim hepsini :)
10 YorumlaBenim ameleliğimi yapsa bende Arnavut derim. Ayrıca "Ruslar anca sevişmeyi bilir" demende hiç hoş değil. Senin gibi zihniyetler yüzünden böyle algı oluşuyor işte! Bir de bayan olacaksın! Yazık! Bence sen hiç sevişme çünkü çoğalman bu dünyaya zarar olur
00 Yorumla
+1 yılHiç Biri...
♥ A Z E R B A Y C A N T Ü R K L E R İ ♥
♥ T Ü R K İ Y E T Ü R K L E R İ ♥42 Yorumla- +1 yıl
Allahina kurban kim tutar yürü bee
- +1 yıl
teşekkür :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/8m3zM1.jpg ay yeter gebericem
20 YorumlaValla şu bilekten dirseğe kadar bilezik istemeseler tam süper olacakta... Arnavut kızı alırken arkan sağlam olacak yoksa hayatta yetemezsin o kadar altın almaya...
10 Yorumla
+1 yılrus kızını çoook eksik ve tek düze anlatmışsın. ha şöyle bir mmukayese yapsaydın eğer; çerkez kızımı rus kızımı diye elbette çerkez kızı derdim. ama pek az insan rus kızı veya ukrayna kızı ile mukayese edile bilir.
10 YorumlaHarun abi akşam akşam yapma :( İki farklı milleti koydun ortaya eleştiriyosun ve millet bunlara odaklanıyo sonra neden Türk kızına ilgi yok, neden yabancılara bakıyolar felan oluyo yapma işte yawwww :O
00 Yorumla
+1 yılArnavutlar kırmızı severler. Süslüdürler. Eşlerine çok hizmet ederler. Terbiyelidirler. Dimdik yürürler :) güzellikleri de var :)
10 YorumlaUnë të dua Arnavut kizlari :) cok arnavut arkadasim var , kizlari gercekten cok güzeller
02 Yorumla
Soran+1 yılHem suslu olurlar ,♥♥
Yemek yapmayı bilmesine gerek yok, sevişmeyi bilsin yeter, ben ona istediği bütün yemekleri yaparım :)
01 Yorumla
+1 yılAranızda arnavutça bilen var mı? Arnavutça öğrenmek istiyorum yardım etsin biri :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılBrnim butun cevrem arnavut o arkadasimin nonasi turkce bilmiyo :D ama o arnavut arkadasim cok zor dedi :D
- +1 yıl
Hi zor bir dile benziyor konusmalarindan belli
+1 yılBencede arnavut kizi kulturleride bize daha yakin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen muslumanlar :) Bizdenler arnavut bizden rus yabanci :D
- +1 yıl
Aynen ole :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir eşleştirme? Arnavutlar kafanı gözünü yarar yanlız, Ruslarla eşleştirdğin için ona göre. Rus kadını otomatikmen seksüel amaçlı bir gönderme taşıyor.
Arnavutlar fevridir ona göre. Ayrıca biz kendi insanımızdan başkasına kolay kolay kız vermeyiz.10 Yorumla
+1 yılanne rus , baba arnavuttan doğan kız olabilir bence :D
10 YorumlaHiç biri değil anadolu köylü kızı. Rus arnavut hikaye. Onlara bak yaşlanınca maymuna dönüyorlar :D
10 Yorumla
+1 yılönemli olan insan olsun insan. rus olsa neolur, Amerikan olsa ne olur. Türk olsa ne olur. İnsan olsun, insanları sevsin, doğayı sevsin, sevgi dolu olsun, yüreğinde sevgi taşısın. Milliyeti önemsiz.
00 Yorumla
+1 yılArnavut tabikide :) bir boğa erkeği olarak kendime daha yakın görüyorum Arnavut inadı boğa inadı :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. ben arnautum arnavutlar hem titiz hemde becerikli olurlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılBide cok suslu olurlar :D
+1 yıluslar anca sevismeyi bilir :D demişin erkekler için önemli olan o değil mi?
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılananemin mahallede vardı Arnavutlar kızları gerçekten hamarat hem sırf Arnavut böreği için bile bir Arnavut kızıyla evlenebilirim :)
07 Yorumla
Soran+1 yılVenim o arkadasim :D cok suslu hem herseyi yapmayi biliyo tum yemekleri :)
- +1 yıl
aynen bilirler güzel yemek yapmasını bide sarışın ve renkli gözlü oluyorlar genellikle zamanında kaçırmıştım elimden bir tanesini tam evlenilcek kızlar :)
Soran+1 yılBenim arkadasim dediki arnavutlar sari olmaz bir ben sariyim :D hakkatende oyle bir o babasi bide bitane kuzeni sari :D
- +1 yıl
ananemin ordakiler genellikle sarıydı bilmiyorum artık belki onlar sülalece öyleydi :)
Soran+1 yılSarisin olanlarida var :D
- +1 yıl
benim tanıdıklarım hep sarışın diyorum bende zaten :) bide damatlarınada aşırı değer veriyorlar ben şahidim buna bu sefer bulsam sarışın renkli gözlü bir Arnavut eskiden düştüğüm hataya düşmem evlenirim :)
Türk kızları yeterli aynen olmadı arnavut hem dindaş hem bizden olmadı müslüman rus :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. türk kızları hepten dışlandı yahu ben arnavutta değilim rusda değilim :/
23 Yorumla- +1 yıl
Senin asaletin yeter kanka 😙
- +1 yıl
💚💛💓💕💖💗💘💞💟👍
Arnavut yaaa ne Rusu bırak Allah aşkına tutturmuş millet rusu..
11 Yorumla
Soran+1 yılArnavutlar daha becerklidir benden bir tavsiye yemek konusunda hem arnavutlar daha susludur
Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Sirbistan karadagli kizlar icin cok güzel derler ama ben letonya diyorum
En fazla manken bayan ordan cikiyormus
Belarusta olur hani ;)02 Yorumlaarnavutlusun herhalde bir övündün bir övündün, rus kızı tercihim ve rus kızı yemekte yapıyolar evde temızlıyolar ors. yaptın aq.
22 Yorumla- +1 yıl
guzel konustun agzina sağlık
+1 yılsen kendine hizmetçi arıyomuşunya erkekler için sence odasını toplamayı bilmesimi daha iyi sevişmesimi daha iyi bence rus kızı
00 YorumlaArnavut kızıyla evlenen yaşar.. Çok çalışkanlar hem de çok.. Bir de al yanaklı olmuyorlar mı :) çok tatlılar
01 Yorumla
Soran+1 yılBide muslumanlar benim arkadasim arnavuttu kiz her turlu yemegi biliyodu şu an arnavutklada cok ozledim onu :(
- Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılrusların arasnda büyümüş biri olarak tabikiide russssss..
00 Yorumla
+1 yılYa tamam da hizmetçi arasaydım arnavut alırdım bre :)
00 YorumlaÖnce insan olsun, sonra Rus eyidir hem bizim memlekete yakin kultur catismasi olmaz :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızımız varken ne işimiz var kız elin Rusuyla arnavut uyla? :@ Tey Allam yaa :))
10 Yorumla
+1 yılBeyaz rus (Belarus) olsun diğerleri sizin olsun. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Aydın'da köyde yaşıyorum Arnavut köyü gerçekten çok güzel kızları börekleri çok iyi oluyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılO bosnak bogregidir arnavutlarin cigeri oluyo :D
Cevap sahibi+1 yılBenden daha iyi mi biliceksin pırasalı börek filan onlara bak istersen
Soran+1 yılBenim en yakin arkadasim arnavut butun komsularim arnavut...
Cevap sahibi+1 yılBen arnavutum?
Soran+1 yılHim tamam ozmaan birsuru yemeginiz var ;D sizin burada kizlariniz cok suslu oluyo ;D
Cevap sahibi+1 yılAynen süslüdürler :)
Soran+1 yılHele dugun olunca :D sanki birbiyleriyle :D yarisa girerler ;D bide oyinlarida cob guzel oluyo
Cevap sahibi+1 yılBir de bizim köy biraz muhafazakardır dışarı çıkamazlar pek ama düğün olunca nasıl süslenip elbiseler giyip giderler ya annem diyor zaten arnavut kızı alıcam diye :D
Soran+1 yılZaten arnavutlar kendisinden baskasini istemezler arkadasimin bulgar bir sevgilisi vardi :D amcasi arnavuttan baskasitla olmas demis :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Bizimkiler kosovadan gelin getiriiyor :D
Soran+1 yılMekedon ve arnavut ayni seymi :D bir arnavut bulmusken soruyim dedim bitane arkadasim mekedonyaliydi bana dediki ben arnavutum
Cevap sahibi+1 yılYunanistan'ın üst tarafı oluyor
arnavutlarin hepsinin musluman oldugunu nereden cikardin, yariya yakini hristiyan.
012 Yorumla
Soran+1 yıl%95 musluman %05 filan hirsityan
Soran+1 yılBenim komsularim hakki arnavut hdpside musluman
Soran+1 yılAha arnavut kizi geldi :D cok suslu oluyosunux kixim ya :D six
Soran+1 yılTarih kitabinda bile yaziyo arnavutlar muslaman diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka niye bizi irklar arasi bir catismaya itiyosun ki hatun olsun yeter eninde sonunda hepsi ayni kapiya cikiyo zaten
00 Yorumla
+1 yılArnavultlar müslüman ne ya.. kalanı insan değilmiş gibi cümleler kurmayın.
20 Yorumla
+1 yılArnavut kızı iyidir fakat birde inadı tutarsa vay haline😄
10 YorumlaNe arnavutu ya. Tek tük çıkar aradan. Rusların %99 u at
00 Yorumlaarnavutlar çok hamarat ama güzellik konusunda makedonlar daha güzel arnavutluk gelişen bir ülke ama malesef rus diyorumm
00 YorumlaSitede bir tane rus kız var ateistbirkız ve her yorumunda küfrediyorum.
Yüzünü görsem kusarım muhtemelen.04 Yorumla
+1 yılTanıdığım 2-3 tane Arnavut kızı var hepside güzel olur mu:)
08 Yorumla
Soran+1 yılArnavutlar kendine bakmayi severler ;D Oyuzden oyle bakimli olurlar pacoz bitane arnavut kizi goremezsin mesala
- +1 yıl
Aaha:) Cidden güzel oluyorlar yüz hatları felan Rus nedir abi ya Arnavut kızı iyidir ah bir bulabilsem ahaha:)
Soran+1 yılHem hepsi musluman arnavutlar hertulu yemegi bilirler rus kizi yatmazlar
- +1 yıl
Arnavut kızı bulda evleneceğim:)
Soran+1 yılBenim arkadasim arnavut hem uzun boylu hemde saridin :D
- +1 yıl
Benim boy 1,72 kısayım ya kısa yok mu:)
Soran+1 yılOnun kardesi var ama o erkek gibi :D
- +1 yıl
Erkek gibi mi uzak dursun ahaha:) Neyse artık kendimiz bulacaz Arnavut kızı:)
Ulan rus diyince ancak sevişmeyi düşünün cahil şeyler
00 YorumlaArnavut kizi
O deilde subkiz al ama kiz verme dedikleri arnavutmuydu macır mi00 Yorumlarus diyorum bana lazim olan özellikler onlarda var yemek yapmayi öğrenir kolay :D
10 YorumlaArnavut olur boşnak olur. Göçmeniz işte bişi olmaz. Güzel yemek yaparlar ama. Börek falan mmmm:)
00 Yorumlahurrem delırten mahıdevranın kıskanclgı ıdı ama canım :))))
00 Yorumlabir arnavut kizi bir de arnavut ciğeri.. olmazsa olmazlarimdandir zaten :D
00 YorumlaNapalım o zaman Arnavut olsun bari
Ewleneceğim artık00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürkçe bilmesin yeterli hic değilse hcc konusmaz. Konussa da bir süre sonra beni anlamıyo diyip susar zaten
00 Yorumla russ dedin mi bir durcan bir derin nefes alcan...
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılinsan olsunda ırkı farketmez :) ınsan derken harbi ınsan lafta degil
00 Yorumla Milyon özellik saysan o Rus'un bir Saçı etmeyecek ne yazik ki
00 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler