Moda & Stil En gereksiz bulduğunuz kıyafet hangisi? cherryb0mb-girl Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor benim papyon ve fular Güncellemeler+1 yıl en birinci gereksiz sütyen bu arada Güncellemeler+1 yıl külotlu çorap bi de... En gereksiz bulduğunuz kıyafet hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. fular bence birde çarşaf giymek 0 0 Yorumla
bmels Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sütyen, kadınların göğüs ve sırt sağlığı için bu kadar zararlı olmasına rağmen hala kullanıyor olması ayrı bir mesele. 2 1 Yorumla cherryb0mb-girl +1 yıl maalesef Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Crop , büstiyer mi ne o , tayt. Mom jean pantul adamdır 1 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Don diyorum efendim Don. Bu arada mekan Hatay no. 1 değil mi? 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ay olur mu kız papyon damat için olmazsa olmaz. Ve fulara bayılırım. Keşke herkes kullansa 0 0 Yorumla
SatanistBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Südyen Memelere özgürlük, kızlar en büyük destekcinizim 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kadınlar için sütyen ve pantolonu gereksiz buluyorum. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Crop, tayt, vücudu teşhir eden kıyafetler gereksiz "bana göre" 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Balero bide ayakkabin icine giyilen şu apsut ayagin yaris disarda olan coraplar onlar bnce 1 0 Yorumla
niloyanintosbiki Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Erkeklerdeki dar paça pantolon ya bir de böyle babet tarzı süet ayakkabı. Görmeye, düşünmeye bile tahammül edemiyorum o neeeeee! 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Croplar aşırı saçma ve salgın gibi her yerde 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kolye kulaklık eldiven şapka yüzük sjsjawswjw 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Bayanlarin askili ile disari cikmasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İç çamaşırı 1 2 Yorumla cherryb0mb-girl +1 yıl sütyen hele... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet dogru Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Papyon olabilir ya ne üdüğü belli değil 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl sütyen 0 4 Yorumla cherryb0mb-girl +1 yıl aynen öyle Yorumla OtakuBilge +1 yıl feminist değilim ancak aşırı saçma buluyorum eğer icat edilmeseydi, sütyen giymeden geziyor olsaydık günümüzde normal karşılanırdı alışkanlıkla ilgili. Yorumla cherryb0mb-girl +1 yıl ben feministim zaten karşıyım çünkü saçma cinsel bir organ da değil biraz belli olacak diye bu triplere girilmesi tamamen yıllardır böyle oluyor diye Yorumla OtakuBilge +1 yıl aynen cinsel organ değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
fular bence birde çarşaf giymek
sütyen, kadınların göğüs ve sırt sağlığı için bu kadar zararlı olmasına rağmen hala kullanıyor olması ayrı bir mesele.
maalesef
Crop , büstiyer mi ne o , tayt.
Mom jean pantul adamdır
Don diyorum efendim Don. Bu arada mekan Hatay no. 1 değil mi?
Ay olur mu kız papyon damat için olmazsa olmaz. Ve fulara bayılırım. Keşke herkes kullansa
Südyen Memelere özgürlük, kızlar en büyük destekcinizim
Kadınlar için sütyen ve pantolonu gereksiz buluyorum.
Crop, tayt, vücudu teşhir eden kıyafetler gereksiz "bana göre"
Balero bide ayakkabin icine giyilen şu apsut ayagin yaris disarda olan coraplar onlar bnce
Erkeklerdeki dar paça pantolon ya bir de böyle babet tarzı süet ayakkabı. Görmeye, düşünmeye bile tahammül edemiyorum o neeeeee!
Croplar aşırı saçma ve salgın gibi her yerde
onlar kiyafet degil aksesuar
Kolye kulaklık eldiven şapka yüzük sjsjawswjw
Tayt, crop, aşırı mini şortlar.
Bayanlarin askili ile disari cikmasi
Memelere özgürlük 🎊🎉😅
İç çamaşırı
sütyen hele...
Evet dogru
Papyon olabilir ya ne üdüğü belli değil
Tayt, crop, mini etek, stiletto
crop mom jeans kargocu pantolunu büstiyer
Tayt , crop, blur,
sütyen
aynen öyle
feminist değilim ancak aşırı saçma buluyorum eğer icat edilmeseydi, sütyen giymeden geziyor olsaydık günümüzde normal karşılanırdı alışkanlıkla ilgili.
ben feministim zaten karşıyım çünkü saçma cinsel bir organ da değil biraz belli olacak diye bu triplere girilmesi tamamen yıllardır böyle oluyor diye
aynen cinsel organ değil
Takım elbise resmi kıyafetlerin hepsi
crop
crocs terlik
crop
Fular bazen corap
Papyon
çorap
Kravat
Babet çorap.
tayt bence