Son dönemlerde ilginç bir şekilde, çok sayıda evli erkekle ilişkisi olan ya da evli erkeğe aşık kadın danışanım oldu.
Sizce evli ya da ilişkisi olan erkeği çekici kılan nedir?
Sizce evli ya da ilişkisi olan erkeği çekici kılan nedir?
evet ben 4 yıl evli bir erkekle yaşadım şu an onla mıyım hayır ayrıldık karısına döndü başta bana o kadar acıtasyon yaptıki mesela karısıyla cocuk için berabermiş ayrı yaşıyolarmış yatakları ayrıymış onu sevmiyormuş ama mecburen evliliğini bitiremiyormuş falan filan bende o aralar bir boşluk içindeydim bana maddi ve manevi destekleri oldu bu arada ben ona aşık olmuştum onunla aynı evde yaşamaya başladık 4 yıl kendi evine 3 4 saat gidiyordu çevremizdekilerde bunu açık açık biliyordu yani ikinci karısı gibi bana söylediği yalana dolana yıllarca inandım bir gün ankarada başka bir kadının oldugunu ögrendim o kadın bana 4 yıldır onunla bırlıkteyım diyordu eee bende 4 yıldır gece gunduz onlaydım gerçi arada bir kavga çıkarıp 1 2 hafta benden küsüyordu demekki o aralar ankaraya gidip onunla oluyormuş neyse şu an ayrıldım geçmişe bir bakıyorumda ne kadar aptalmışım evli erkekten ne olur gelir geçer bunun vicdan hesabını hep yapıyorum yani karısının tarafından benden size tavsiye ne olursa olsun kesinlikle evli bir erkekle olmayın üzülen ve ortada kalan siz olursunuz ...
Şöyle söyleyeyim bir keresinde evli biriyle tanıştım (ki benden yaşça büyüktü 10 yaş kadar) Arkadaşlığımız mecburiydi iş gereği. iyi de bir insandı.. Öğrendim ki evliymiş. Bana ilişkisinin yolunda gitmediğini, karısını sevmediğini, ayrılacağını, yatakları dahi ayırdığını söyledi.
Bende arkadaşı olarak ona akıl vermeye çalıştım. Şunu dene, bunu yap, toparla evliliğini, diye. Bir gün bana aşık olduğunu söyledi. O evli olduğunu söyleyene kadar bende hoşlanmıştım. Sonra büyük bir kararsızlığa düştüm. Kendimi sorguladım. Tabi aramızdaki elektrik fazlasıyla artıyordu, artık sevgiliydik. Bu vicdan azabına 1 ay dayanabildim. Ona göre herşey çok güzel giderken onu bırakmıştım ama böyle bir sorumluluk bana ağır gelmişti. Belkide yalan söyledi, karısıyla da iyiydi. Bu düşünce beni yanlışımdan geri döndürdü.
Çekiciydi, parası vardı, zevkliydi, eğlenceliydi, bilgiliydi etkilenmiştim. Sanırım diğerleri de bunlara bakıyor ama yanlış yapıyor..
Teorim şudur:
Evli bir erkek zten birini seviyor ki evlenmiştir. Eğer başkasına ilgi duyuyorsa o kadın kendini şöyle hisseder: "Ben ne kadar güzel ve ilgi çekiciyim ki eşini riske edip benimle sevgili oluyor" Burda kadın kendi kadınlığını tescil ediyor. Yani bir nevi kadınlar arası güç savaşı.
Ayrıca evli erkeğin olgun ve kendine güvenli hali, parası, cool tavırlarıda diğer bir etken...
Bakın p*rno filmlere tüm erkeklerin evinde yüzük olur. Yüzük olması yasak aşkı çağrıştırır adrenalin ve daha fazla zevk.
Gerçekten elinde yüzük olanlara biraz daha ilgi artıyor yanılmıyorsam
Cevap
1Cevap
Çok makul tahminlerde bulunmaya çalışacağım;
-adrenalin ihtiyacı
-evli adamı bile baştan çıkaracak kadar harikayım fikri uyandırması
-evli adamın oturmuş tavırları, genelde artık bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir ve genç erkeklerin çoğu gibi dengesiz davranmaz
-genel olarak yaşça büyüktürler, baba imgesi yaratabilirler eksiklik duyan bayanlarda
-cinsel olarak vericidirler, duygusal olarak karşılarındakini tatmin etmek için maksimum çabayı gösterirler.
-Genel olarak kariyer olarak belli bir yere gelmiş, maddi olarak durumları iyi adamlardır, kadınlara bu konuda prenses gibi davranırlar.
-hiç bir zaman çok vakit ve yer kaplamazlar, ne yaptığınıza pek burunlarını sokmazlar.
duygusal olarak zavallı adam moduna görünürler, teselli etmekten hoşlanan, sarıp sarmalayıcı kadınların kadının duygularına hitap eder. Bana ihtiyacı var fikri ile kolayca olaya başka bir bakış açısı edinebilirler.
evli bir erkekle ilişkisi olan kadına kusura bakmayın ama ben aşifte derim. zaten aşiftelerinde kimi nasıl çekici bulduğunun pek bi önemi yoktur. onlar kaşınacak yer arıyor herhalde ondan. oyun oynamak çekici geliyor sanırım. zaten insan başka bi kadınla sevdiğini paylaşmayı kabul edebiliyorsa onun sevdiğide şüphelidir. biraz sert konuşmuş olabilirim özür dilerim ama düşüncem neyse onu söylüyorum işte.
Kimsenin tercih etmediği ortada tek başına dolaşan adamdansa birileri tarafından beğenilip sahiplenilen erkekler daha mükemmelmiş gibi hissediliyo sanırım.
istatiksel olarak evli bir erkek bekar bir erkekten daha cezbedicidir, bunun sebebi de o kadından daha iyi olduğunu kanıtlama iç güdüsüdür. bir nevi ruhsal açlık
kadınlar bunu neden yapar bilmiyorum da eğer biR erkeğin yanında biR bayan varsa, "ya bu kadın bunda bir şey bulmuş demek ki, var bir şey" derler. ilgi çekici olan tamamen budur.
evli erkek bana çekici gelmez...olabildiğince bekar olmalııı
Bence hiç çekici bi yanı yoktur ama çekici gören kadınlar varsa onlardan bi bayan olarak utanıyorum.
para olabilir :DD
hiçbişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar