Ozguven tamamen seninle alakali baslangic icin alisveris yapio yeni seyler giymeyi yeni sac modeli bulmayi deneyip sana kendini iyi hissettiren insanlarla gorusmeyi deneyebilirsin. Birazda arastirma yapip bilgi sahibi oldugun konularda yapacagin konusmalarda bunu tetikleyecektir. Sonrasi tamamen sana kalmis. Ayrıca güzelliğinle ilgili düşünme. özgüveni buna ortak etme. Güzellik herkese göre değişken birşey. Beni beğenmeyip gidende oldu dışarıda laf atan kızlarda oldu. Anlayacağın kimsenin ne düşündüğünü umursamazsan Seni güzel görüp yüreğini kuş kadar hafifletecek birisi elbet olacak. Ha şu dikkat çekici seviyede duran manken kızlar var ya hani onların aldığı ilgi fazla olduğundan hangisi gerçek ayırt edemezler ancak sana gelen ilgide gerçek olanı ayırt etmen ve mutlu olman daha kolay olacaktır :) Yüreğin hafıf ve hakkında hayırlısı olsun.
414 Yorumla- +1 yıl
Sagol son 3 ayda tarzim bile degisti ama yok ozguvende oynama yok
- +1 yıl
özgüvenini güzelliğe bağlama. tarzınıda hiçbirşey için mecbur hissedip değiştirme. bırak insanlar seni oluğun gibi kanullensin. Görüntüye ya da maddiyata bakarak yanaşacak insanların zaten sana yararı olmayacaktır. Sana görüntü değil sevgi lazım. Bırak boşver yüreğin elbette çekecektir başka bir yüreği.
- +1 yıl
Olmuyo benim icin oyle
- +1 yıl
Bunu aklına takan sensin. Peki farzet bir gecede ilahi bir mucize oldu sabah başka birisin ama tüm dünyanın ilgisini çekecek düzeyde. Sana yanaşanların sevgiylemi kullanmak içinmi yoksa sadece güzelliğin içinmi yanaştığını nasıl anlayabilirsin? Güzel olmadığını düşünüyorsan sevmeyi bilen kalbinle ve sağlam karakterinle diğer insanlara fark koyabilir bunlarla dikkat çekebilirsin.
- +1 yıl
Dengeyi bulmk lazim ama nasl
- +1 yıl
Denge senin yüreğinde. tamamiyle yüreğinde. Senin insanlığına karakterine tutulup seni yüreğinle sevecek bir insan mutlaka olacaktır. Sende kendini güzel sananlara elde ettiğin mutlulukla fark atacaksın. Güzelliğin önemli olmadığını aşkın zaten güzellikle olmadığını kendiliğinden oluştuğunu bilmeyenlere zaten uzak durmak en güzeli.
- +1 yıl
Ama hic insanda bu duygular olmamasi kotuu
- +1 yıl
Neden olmasın. Sadece zamanı gelmemiş sadece sana güzelliklerini gören ve gösteren rast gelmemiş. Bunu bu kadar kafaya taktığına göre kalbin fazla bezmiş ancak sen yüreğindeki güzelliklere karakterine sahip çık hakettiğin mutluluk karşına çıkacaktır. Bu insanlar daha ölmedi bunu bil. Düşünmen gereken daha güzel ve daha önemli şeyler var. Böyle bir insan karşına çıktığında ona mutluluğumu nasıl gösterebilirim mesela :)
- +1 yıl
Umutsuz vakayim :(
- +1 yıl
Dışarıda hiç görüpte dediğin oldumu şu çocuğun yanında bu kız ya da tam tersi bu kızın yanında şu çocuk hiç olmuşmu diye. ama baktığında onlardan mutlulları yoktur. etrafı düşünmezler. birbirlerini gerçekten seviyorlardır ve birbirlerinin yüreklerine aşıktırlar. işte gerçek sevgiyi bulmak buna benziyor. Sen seni seven için dünyanın en güzel şeyi olacaksın. Dünyadaki herkes için sıradan bir kişi olurken sıradan bir kişi için Dünyalara bedel olacaksın.
- +1 yıl
Valla ev okul disariyi pek gormem ciktigim vakitlerde onlar yok
- +1 yıl
Belkide bu yüzden görmüyorsun. Sana kimsenin bakmadığını düşünürken belki bir kenarda bir bakıpta iç geçiren acaba nasıl söylesem diyen birisi mutlaka vardır. Ha sadece bunlar içinde karakterinden asla ödün verme. sen bir insansın. Seninde bir hayatın var ve değerlisin. öncelikle kendin için değerlisin. ondan sonra başkası içinde tabiki değerli olacaksın.
- +1 yıl
İnss sagoll
En İyi Cevaplar
zaten güzelde değildirsin kanımca
925 Yorumla- +1 yıl
Sagolll
- +1 yıl
Anamdan babamdan çok seni görmeye başladım ya :D
- +1 yıl
Ağır Ergensin. Yorumlarına bakıyorum da sanki 8 yaşındaki çocuk yazmış.
- +1 yıl
Önce güldüm sonra bastım eksiyi :D
- +1 yıl
8 cocuk kim
- +1 yıl
olm popi misin sen hay ben seni guru yapanı dndndfnjkfj güldürdün feyk jojuk
- +1 yıl
sana yakışıklı diyen oldu mu dasnasdbsdnbsfdbd ya çıkkımiksin admin gardaş dfbdfbd ben yaş aralığına feyk diyorum
- +1 yıl
@ozgurluktanricasi bu soruya bir göz at
www.kizlarsoruyor.com/.../q1901548-ironi-nedir-kinaye-nedir-ayip-nedir-neden-baskalari-ne-der - +1 yıl
yani? hacıt sen acaba ironiyi, kinayeyi biliyor musun? ben yorum yaptım çirkin şansı bıdıbıdı diye sen direkt güzel değilsindir diyorsun. dürüstlük ve dengesizlik arasında ki çizgide bile kalamıyorsun
- +1 yıl
ahahhahha ergen sen yokken biz vardık bebe. jfsfjfjhjhr guru olmak için bir tarafarını yırttıın ne kadar belli
hdi bb - +1 yıl
Usta... Çokta Gıcıksın ya :) niye eksi yediğin belli
- +1 yıl
Kızın yüzü görünmüyoki nasıl güzel ya da değil diyelim :)
- +1 yıl
ahahahaaa eksi rekoru kırmış ya:DDDD
+1 yılBurada egosu tavan yapmış o kadar erkek var ki, a önce okudum birisi böyle düşünmen normal zaten çirkinsin demiş. burada amacını tam bilemiyorum 'hayır güzelsin' lafını duyup egonu tatmin etmek mi yoksa gerçekten yardım almak mı anlayamadım ama kendini elbette çirkin hissettiğin anlar olacak ama çirkinlik içten gelen bir şeydir ve içte büyür. Kendini çirkin hissettiğin her an içinde de bir sıkıntı olmuyor mu zaten? Dediğim gibi eğer 'çirkinim' dersen başka birisine de bunu söyleme hakkı tanımış olursun. Bu yüzden her zaman güzel olduğunu düşün. Yüzünün güzel olmadiğini düşünüyorsan içinin güzelliğini düşün Zaten bu yüzüne yansır. Ama her zaman güzelim deyipte egoistlik yapma. Bunlar sadece öneri, umarim dikkate alırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Yok egom yok sanirim zaten biri bana guzelsin dese bile beni etkilemiyo fazla bencilim bu konuda kendi dusumcem daha baskin ben burada yardim istedim
canım bu bazı zırva yorumlara takılma.. her insan güzeldir. hele kızlar on numara güzeldir.. sadece kendine bakmayan kızlar güzel değildir.. yan profilden bile bakımlı olduğun gözden kaçmıyor.. dolayısıyla güzelsin... len duyuyonmu.. ? at bu düşünceyi kendine haksızlık etme canm :)
01 Yorumla- +1 yıl
Baskasina bakmiyorum ya kendim boyle dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Cevap kendinde sen kendini güzel bulmadığın sürece güzel olsan bile başkaları seni çirkin bulur yani nice kızlar var tipi yok ama alımlı dikkat çekmeyi biliyolar bu yüzden güzelmiş gibi gözüküyolar sen de kendini güzel bul ki öyle görünesin eminim çirkin felenda değilsindir Allah hata yapmaz :)
25 Yorumla- +1 yıl
İnancim tam Allah a ama gel gellelim yok bende guven guzellik bence
- +1 yıl
Hepsi hepsii
- +1 yıl
Kac yasinda ya kac yasinda kugu olcaz
genelde abaza erkeklere göre nefes alsın yeter oluyor :D gerçekten düzgün olan erkeklere göre değil ki düzgün olanlar da tipe önem vermez herneyse bende bazen öyle oluyorum şu an öyleyim mesela istersen konuşabiliriz , çirkinin halinden çirkin anlar :d
01 Yorumla- +1 yıl
Anlayanim varsa ne mutluu
kendini baska kilarla kiyasliyorsundur ondan kesin.. her insanin baska bir güzelligi var mesela bir kizin fizigi seninkinden cok daha güzeldir ama senin saclarin onunkinden daha güzel olabilir.. biz kizlar hep bizde olmayan seylere odaklaniriz bu yalnis kendinle barisik olmassan kendini oldugun gibi sevmessen kimsenin seni sevmesine bir sans vermessin.. bu yüzden en kisa zamanda kurtul takintilarindan hayatin tadini cikar bigün hepimiz yaslanacaz hersey gibi güzellikte gecici yani
02 Yorumla- +1 yıl
İste bu konu kuyaslamada yaparim
Bir gün Mecnuna sormuşlar ;
+ Ne var bu Leylada o kadar güzelde değil ki neden bu kadar aşıksın vazgeçemiyorsun ondan?
Mecnun
- Sen bir Leylayı benim gözümle gör...
Demem o ki masum bir o kadar da şirin arkadaşım , güzellik göreceli bir kavramdır ! karşına muhakkak senin güzelliğini görecek bir çift göze sahip bir delikanlı çıkacaktır.02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben kendimi guzel gormuyorum diye yazdim :(
+1 yılgüzel olmak zorunda değilsin herşey fizik değil özgüven için kişisel gelişim kitapları önerebilirim ayrıca biraz bakım biraz makyaj ben ne tipsizler gördüm makyajla evrim geçiren yani buda çirkin insan yokktur bakımsız insan vardır lafını anımsatıyor ama daha doğru bir laf varsa oda şudur ki : gülümseyen insan güzeldir
00 Yorumlasevgili arkadasim seni. cok iyi. anliyorum bu bir ara bendede vardi kim ne derse desin seninkainat guzelide secseler sananyalan soyluyolarmis gibi gelir ama bu ozguven arti depresyondan kaynaklaniyor bende kusur bulmadik yanim kalmzdi hatta sinirden aglatdim :) gecti umarimn atlatirsin benimki depresyondan kaynaklaniyordi eger özgüvenin yoksa biraz sosyallesmeye bak derim
01 Yorumla- +1 yıl
Evt yaa
Kendine özen göster, kendini sev.
Kimi ve ya neyi beğeniyorsam, neyi kendine yakistiriyorsan çaba sarf edip ulaş.
Özgüven sende bitiyor tatlım.
Amaçların olsun hayatta.
Onlara ulaşmak için emek sarf et.01 Yorumla- +1 yıl
Gosteriyorumzamanda ayiriyorumama olmuyoo
+1 yılAçık samimi ve dürüstçe söylemişsin sen kendini güzel bulmayabilirsin ama seni dünyanın en güzel kızı olarak görüp sana mutluluğu tattıracak kişiyi bulduğun an sen zaten kendindeki güzelliğin farkına varacaksın her insan güzeldir önemli olan o güzelliği farkedip görebilmek
00 YorumlaÖncelikle kendinin keyif alacağı ortamlarda kendine yakışanı giyerek değişik ortamlarda bulunabilirsin. Bir kaç erkek tarafından dikkat çekince düşüncelerinin değişeceğini düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Malesef o ortam yok
+1 yılsana şunu söyliyim ,, güzellik hiç önemli degil ,, kalbin güzel olsun ,, okadar güzel olsunkı kalbin fizigi güzel olan kizların hep onunde ol merak etme ,, yüze degil kalbe bakan erkeklerde var
08 Yorumla- +1 yıl
Nerde yasiyo onlar
- +1 yıl
onlar bulur seni , sen iyi düşünki iyi olsun ,,
- +1 yıl
Sagol teselliler icin
- +1 yıl
teselli değil inan bana ,, her insanın bir güzelliği vardır bu illa fizik olacak değildir ,, ruhu kalbi ahlakı insan sevgisi iyi bir ruhu olması ,, bunlarda sevmek için aşık olmak için çok önemli olan şeyler,, çok güzel olsan ve şu an bir sevgilin olsa ve bir kaza geçirdiğini duşunelim ve yuzun yandı ,, erkek arkadaşın seni terk etti diyelim,, güzel olmadığını duşunelim ve aynı kazayı geçirdin ama erkek arkadaşın senin yanında ve sana ben senin kalbini sevdim dese hangisi seni mutlu eder,, et parcasini sevse daha iyimi
- +1 yıl
benim guzel olmadigimi dusunmm konu
- +1 yıl
o düşüncede yanlış ,, demek ki sen karşı cinste yakışılık bir erkek arıyorsun ,, ve kendini o erkeklerin yanına yakıştırmıyorsun , bu düşünceyide sil at aklından ,,
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
ya seven insan aşık olan insan dış görünüşe bakmaz ya ,, ya şöyle düşün annen baban kardeşin çok ama çok çırkın olsa sırf güzel değil diye onları sevmiyecekmısın ,, seviceksin ,, kendinide sev önce insan kendini sevmeyi bilmeli sonra başka insanları seve bilesin
+1 yılKendi guzel bulmuyorsa illaki bir yerlerini guzel bulmuyosundur biraz degisiklik edebilirsin ama bu laflar cok kotu cunku seni allah yaratti allahin yarattigi hicbirsey cirkin olmaz ilk basta bunu kabul edelim sonra sen begenmedigin bolgelerini bul mesela kas ve kirpiklerin bunlari cogaltmak gurlestirmek istiyosun dogal yaglar kullan ya da saclarinin acik renk olmasini istiyosun rengini actir uzatmak istiyosun maskeler yap ama unutma sen her halinle guzelsin sadece dahada guzel olmak istiyosun
00 Yorumlaizle ve haline şükret bence
https://www.youtube.com/watch?v=pl2V9iIc_qE37 Yorumla- +1 yıl
Evt benim
- +1 yıl
Tamam
+1 yılbole düşünme. kendini güzel bulmalısın her zaman. zaten güzelsindir ama sana ilgi gösteren erkek pek yoktur. ama bu güzel olmadığın anlamına gelmez...
014 Yorumla- +1 yıl
Erkek yok zaten etrafimda okul full kiz okul ev takilirim cok sik aynaya bakarim
- +1 yıl
Kendi psikolojimi bozarim
- +1 yıl
kendi kendine baskı uyguluyorsun. moralini bozmana hiç gerek yok. yaşının değerini bilmelisin. aynaya pek bakmadığın için kendini tanımıyorsun. güzelliğinin farkına varamıyorsun. kendine daha çok zaman ayırmalısın. bir aynaya bak ve kendin için bir şeyler yap.
- +1 yıl
Aynaya benim kadar bakan varsa var ya hergun maske yaparim 2 gunde bir muhakkak banyo parfum arasiradanda cok bu ara makyaj
- +1 yıl
ne güzel senin için kendine özen gösteriyorsun. bakımını ihmal etmiyorsun. kendini güzel bulmaman için bir sebep yok. kendine yazık etme. boşuna karamsar olma. değerini bilmelisin.
- +1 yıl
Cok sik aynaya bakmam galiba beni bu hale getirdi
- +1 yıl
ben inanıyorum çok güzel olduğuna. sen de inanmalısın. hakkın senin kendine yakışan makyajı yapmalısın ve fiziğine uygun kıyafetleri tercih etmelisin.
- +1 yıl
Hic gormedin kii beni
- +1 yıl
ben inanıyorum. elbette sizi görmedim. inandığım için güzel olduğunu biliyorum. sizi görsem yanılmadığımı anlarım...
- +1 yıl
Anlarsinnn
- +1 yıl
sizde biliyorsunuz zaten güzel olduğunuzu. seni görmek istyorum...
- +1 yıl
Bilsem boyle ubuk subuk seylerle buaya gelmem
- +1 yıl
bence güzelsin ama biraz kendine güvenmen gerekli.
- +1 yıl
seni görmek istiyorum izin verirmisin
+1 yılburada kim ne derse desin. Dünyanın en güzel kizisin desekte iş sende bitiyor. Sen kendine güvenmezsen hiçbir şey yapamazsın. Önce kendine inan. Hayatını başkalarının lafına entegre etme. Kendin ol, güven inan kendine.
16 Yorumla- +1 yıl
Ben yukarda bu nedenden dolayi yakindim zaten olay bendee
- +1 yıl
Kimsede sihirli değnek yok. Sen başkalarından medet umdukca bu özgüveni elde edemezsin
- +1 yıl
Kimseden bir umudum yok bu durumdan nasil kurtulabilcegimi sordumsadece
- +1 yıl
Seni senden daha iyi tanıyan kim var?
- +1 yıl
Tanimiyorum rehberlige gittim okula test bisi yapti bir sefer o kadar
- +1 yıl
Seni senden iyi kimse tanımaz. Eksik zayıf gördüğün yönlerini bul, onların üstüne git yen o korkularını. Başka çözümü yok bu olayın.
aklındaki ilişki/güzellik kavramını normalleştirmek için önce sen değiş, çirkin diye nitelendirilen fakat sana sevimli ya da sempatik gelen bir sevenin olursa onu sevmeyi denemekle başla mesela, kendindeki cevherleri de böyle böyle bulacaksın.
019 Yorumla- +1 yıl
Daha acik konussan ornekle
- +1 yıl
Baya onemli yalan soylemiyim yani
- +1 yıl
Anlasmama bagli birazda
- +1 yıl
bu algı çarpıtması... böyle öğretildi, modern zamanlarda ergen olduk vs... kişiler arası etkileşim feromonların işidir denir, bu da birazcık dış görünüşten bağımsız. fakat biz ısrarla yakışıklı oğlan/güzel kız modellerine alıştırıldık. bu yüzden bir şekilde dışarıya karşı da "kolumuza taktığımız konu mankenleri" gibi bir algımız var. bizi taşıyan erkek/kadın lafı o yüzden çarpıktır.
bunu aşmak için birazcık da sana ilgi gösteren ve bir şekilde etkilendiğin bir erkekle dene şansını, çirkin de olsa... etkilenmek nedir sorusuna da doğru cevap ver. yani "yakışıklı oğlan, dibim düştü" sığ kalır. "takıldık, zaman geçirdik, tatlıydı, sıkılmadım, gülümsediğinde çok samimi oluyor, hoş olabilir aslında"yı dene :) - +1 yıl
Nerde butun okul kiz 1 tane erkek arkadasim yok okul ev takilan biriyim
- +1 yıl
Bilsem ama cidden kafama dank etti artik ne yapsam
- +1 yıl
Cevremde yok ki sifir erkek akrabalar haric
- +1 yıl
Sebep sayabiliyorum cirkin olduguma
- +1 yıl
Kendimee
- +1 yıl
Oluyo depresyonumm
- +1 yıl
Haklisin ama o ne yapcak ki
yanında senden daha çirkin bir kız arkadaş bulundur. millet size yazdığı zaman doğal olarak tercih edilen olursun. egonda düzelir :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler
- +1 yıl
Sagol
+1 yılsenin gaza gelmeye ihtiyacın var özgüven lazım beyler bos durmayın iltifatları yapıştırın gelsin sevaptır :D
00 Yorumla
+1 yılÖz güvenli olmalısın çünkü öbür türlü bu hayatta çok ezilirsin
Çirkin olsan bile bunu kendine sorun yapma hayata pozitif bak00 Yorumlaboşver bunlar gelıp gecıcı sn paranı elıne al elbet çevrende dolaşan olur kendını üzme böle şelere...
05 Yorumla- +1 yıl
Basarmak ozguvenle alakali ama inanmak
- +1 yıl
Sagoll
- +1 yıl
Mesaj atsana cidden beni anlayan birine ihtiyacim var
Kendine bak güzelleş bacım talibin artar özgüvenin artar mutlulugun artar gülüşün artar
017 Yorumla- +1 yıl
Bakiyorum belkide bu yuzden bu kadar sorunluyum
- +1 yıl
Cidden kafami şu an anlatsam oturup aglarsin psikolojimi bozuyorum galiba
- +1 yıl
Var altinda sebepler
- +1 yıl
Ohooo ayna ilk basta
- +1 yıl
Bizim evdeki elimden dusmeyen ayna
- +1 yıl
Kendimi gormem yani
- +1 yıl
Ahah sagol cok iyisin
- +1 yıl
Gule gule tesekkurler ikizler burcuyum ne kadar daha degisiklik gerek hayatima bir gunum oburune uymaz
- +1 yıl
Ayni yapmam zaten hicbi zaman
Bakım yap kendine. çok açık konusmamıssın bisey diyemicem
01 Yorumla- +1 yıl
Bakarim maske olsun sacimida duzlestiririm
Senin o burnun dudağın yeter güzelim.. Süpersin bence bunu ciddi olarak sölüyorum senin gıbı olmak isterdm açıkçası :( :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddi olamazsin :))
- +1 yıl
Sagol :) burnumu pek sevmem ama yorum beni mutlu etti
+1 yılSana güzel bir bayan olduğunu hissettiren, centilmen, romantik ve dürüst bir erkekle beraber olmalısın.. Başka yolu yok.. Ancak bir erkek kazandırır, bir kadına özgüvenini..
10 Yorumlabir kere şunu anlayın çirkin diye bir şey yoktur yaratan herkesi ayrı bir güzellikte yaratmıştır herkesin güzelliği kendine
06 Yorumla- +1 yıl
Oyle ama iste bna
- +1 yıl
Evt oyle
- +1 yıl
Kndmde
sen daha en baştan kaybetmişsin kendinin nasıl olmaz sen önce milletin dediklerine bakar düşünceler yapmışsın kendine demek ki hep bir şüphe içindesin bu kadar kendi kendini yersen sen daha hiçbir şekilde hiç bir şey yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılneye göre kime göre güzel bulmuyorsun standartı yok güzelliğin göreceli akana göre değişir benim için çok itici olan biri bir başkası için çok çekici güzel olavilir
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimi kendi dusuncelerimle
- +1 yıl
insan kendinin farkında olmaz çoğu zaman şu ki psikolojik etkisi de çoktur kendini güzel ya da çirkin bulamanın
- +1 yıl
Diyorum yorumlara bak
+1 yılSeni diğer kızlardan daha güzel görücek bir çift göze ihtiyacın var :)
03 Yorumla- +1 yıl
Nee :))
- +1 yıl
Seni dünyanın en güzel kızı olarak görücek seni o kadar sevicek 1 çift göze ihtiyacın var diyorum nesini anlamadın :)
- +1 yıl
Hii pek o taraf aklima gelmiyo kb
+1 yılSen=ben. Ben cozumu bulamadim ama ins. Sen bulursun
02 Yorumla- +1 yıl
Amin
İlk önce kalbi güzel olan bir insan olmalısınız. Daha sonra ise fiziksel açıdan kendinizi sevin. Unutmayın ki sizden daha güzel olmayan insanlar var. Dış görünümde sadece bakımlı olmanız yeterli olacaktır. Kendinizle barışık olmalısınız.
02 Yorumla- +1 yıl
Denilenle yapilan hic ayni olmuyo
- Nasılım? konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yıletrafındaki insanlar nasıl buluyor peki? problem sadece kendine inanamaman ile ilgiliyse birkaç ipucu verebilirim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Kendimlee
- +1 yıl
pekala mesaj olarak atıyorum :)
- +1 yıl
Tamam
İstanbullusun bre deme öyle şeyler ayıp...
Bende istanbulluyum görmedim hiç çirkinini rahat ol kendine bak özgüvenini topla dünyaya birdaha gelmeyeceksin...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer bayan güzeldir bakımını eksik etmediği sürece. güzelliğine güvenmiyorsan sempatikliğinle kişiliğinle ön plana çık.
02 Yorumla- +1 yıl
Espiri falanda yaparim ama krndimi iste inandiramiyorum
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünürsen karşındakinede yansıtırsın. çok kişi var aşırı güzel kızı deyilde kişiliği güzel insanı tercih eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar cirkin olursan ol kendine bakan kiz her zaman hos olabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Bkmk derken
Cevap sahibi+1 yılKuafore gitmek sacini boyatmak sekil vermek mskyaj zayiflamak falan falan ne kizlar gordum. sirf sacindan dolayi guzel kabul edilen
- +1 yıl
Boyatmak icin erken ama kestiririm sekil verdiririm ama iste
Cevap sahibi+1 yılUzat falan onra uzun sac kurtarici
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=q8wQnLeTDaksana gelsin hediyemdir
09 Yorumla- +1 yıl
Sagol ya iyice tribe baglat :)
- +1 yıl
tribe bağlama sen çok güzelsin bence
- +1 yıl
Degilimmm
- +1 yıl
senin kalbin güzel yüzün ise leylanın yüzünün saflığı aslının çekiciliği züleyhanın doğallığı kadar güzellllllllllll
- +1 yıl
Sagol ama buna ben inanmiyorum
- +1 yıl
senin inanman önemli değil önemli olan karşındakinin hissetmesi
- +1 yıl
Benim hissetmeden sonra karsisi beni ilgilendirmez
- +1 yıl
merak ettim seni resmin yok mu
- +1 yıl
burada yok
+1 yıliyisin işte öf iki gözün bir burnun bir agzın ikide kulagın var ne istiyosın anlayamadım?
05 Yorumla- +1 yıl
Dusuncelerimi degistirmek guzel miyim diye degil bu soru dikkatini cekerim
- +1 yıl
o yüzden mi sorunun başı Kendimi hic guzel bulmuyorum la başlıyor boş şeylerle ugraşma vcanım
- +1 yıl
ayrıca özgüvenini bizmi senin eline vericez
- +1 yıl
Evet canim guzel okumussun ama atlamissin boyle dusunuyorum dedim guzelmiyim demedimm
- +1 yıl
Zaten sormana gerek yok burnun yüzünü kaplamış :D:D:D:D
Karakterin güzel olsun yeter. Basit erkekler dış güzelliğe çok önem verir ve ilgilenmez. Basit birisi olacağına hiç olmasın dimi ;)
00 YorumlaKendini bir alanda gelistir bir seyde iyi olmak ozguveni tavan yaptiriri
12 Yorumla- +1 yıl
Oyle tam bir alanim da yok
+1 yılKendinle barisik olman lazim kendini sevmelisin ne bilim iste herseyin ustesinden gelir insanoglu sende herseyin ustesinden gelecegine inan icini karartma
00 Yorumla
+1 yılAnlamadım. Biri mi böyle bir düşüncesini belirtti yoksa çevrenden yeterli ilgiyi görmediğin için mi bu şekil de düşünüyorsun?
04 Yorumla- +1 yıl
Kndimce vardigim bir seyy
- +1 yıl
Bir insan durduk yere böyle bir kanıya varamaz. Muhakkak bu şekilde düşünmeni sağlayan bir şeyler olmuştur. Gerçi aklıma gelen bir çok şey var da sanırım konuşmayı seven ya da açıklama yapmayı seven bir insan değilsin o yüzden üstelemeyeceğim. Sadece merakımdan. Başka birşey değil yanlış anlama..
- +1 yıl
Surekli aynaya bakmam da sebep olabilir
- +1 yıl
O zaman kaldır hayatından aynaları. Kendini kötü hissettiriyorsa bakmanın bir anlamı yok. Ama bunun sebebi aynalara bakmak değil. Hayatında bir nokta da kendine olan güvenini yitirmişsin, kırılmışsın ya da psikolojik anlamda zarar görmüş olabilirsin. Aklıma gelen şeyler tam olarak bu nokta da belirginleşiyor işte. Hayatında yer etmiş ve ya geçip gitmiş bir çok şey olabilir. Belki farkında bile değilsin. Neyse çözüm odaklı düşünecek olursak kendine duygusal anlamda ne haz veriyorsa onu yapmalısın.
+1 yılkırık olan dişini, yamuk olan burnunu kepçe kulaklarını sevmen lazım. öz güven budur.. kendine tipsiz demyceksn ALLAH yaratmış daha güzel bişey mi var?
00 YorumlaYan profilden 2 yıldır peşinde koştuğum kıza benziyorsun bende kendimi pek sevmem salla onun çaresi zamanla kendine uygun birisi bulmak
00 Yorumla
+1 yılBu Dünyada Herkez Güzeldir Çirkin Diye Kimse Yoktur Ama İnsana Göre Değişiyor Ne Yazıkki
02 Yorumla- +1 yıl
Evtt
- +1 yıl
:))
+1 yılbakım önemli canım yüzüne en yakışacak kaş şekli bile seni değiştirir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bkmsz mi gozykuyorum
- +1 yıl
sorun gördüğün yere odaklan, bakımlı sayılmazsın pek
Önemli olan seni karşındakinin güzel görmesi ve onun sana verdigi deger ve sevgiyle özgüvenin kendiliginden gelicektir
00 Yorumla
+1 yılseks yapınca kendini dünyanın en güzel ve en mutlu insanı gibi hissedeceksin bu yüzden gerisini boşver
00 YorumlaNasılım? konusunda 332 cevap paylaştı. Kendini güzel bulmayan kendini sevmiyor demektir kendini sevmeyen için yaşamak işkence olur
010 Yorumla- +1 yıl
Haklisin iste bu
- +1 yıl
Sevmesin :)
- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Sagoll
- +1 yıl
Amin :)))
+1 yılSen kendini beğenmiyorsan, başkasının da seni beğenmesini hiç bekleme. Önce kendini sev!
03 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorum ki ben ben kendim kendimi begenmiyorum baskasi guzelsin hossun desede pek takmam
- +1 yıl
O halde çirkinliğinle çürümeye devam et.
- +1 yıl
Sagolll
+1 yılbence her bayan güzel ve özeldir ;) kendine güven:)
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun orda guvrn yok
ya ne cok kendini guzel bulmayan var hersey guzellikmi?
14 Yorumla- +1 yıl
Degil mi baziyerse
- +1 yıl
:))
+1 yılArtık bir resim paylaşıp öz güvenini tavan yaptırırsın...
05 Yorumla- +1 yıl
Olmuyo bnde oyle bisi
- +1 yıl
Annen seni güzel buluyorsa yeter..
- +1 yıl
Annemin bni gordugumu var ki calisiyo
- +1 yıl
Hayat şarları öyle gerektiriyordur, ne yapsın kadın. Hafta sonu yinede belli ediyordur.
- +1 yıl
Yok nerde
+1 yılözgüvenini bilemem ama güzelliğin konusunda tam puan alırsın benden...
00 YorumlaEeeeee sana bukadar vermiş yaradan yeter azdaha verseymiş kimbilir sen daha neler yapcakmışsın
00 YorumlaResim paylaş sor, buradakiler zaten her boka güzel diyor :)
112 Yorumla- +1 yıl
Tespit zirvede :))) aynen ya:))
- +1 yıl
Vaaaov ahmet :))
- +1 yıl
Az daha bekle akşam senin soruya abanicam :)) onu bekliyorum @KSAhmet
- +1 yıl
Cevaplar sorudan daha saçma oluyor genelde boşver ya :))
- +1 yıl
Oraya geçelim o zaman soruyu trolledik resmen :))
- +1 yıl
Yazmiycam bidaha :( hihhhh :((
+1 yılben de çirkinim kanka belki şansımız vardır. Kimse bize laf atmaz, salça olmaz, nazar değdirmz
00 YorumlaAllah'tan kork. Allah'ın yarattığını mı beğenmiyorsun?
10 Yorumla
+1 yılKendimi seviyorum de gitsin bu soylenenlerede kulak asma
02 Yorumla- +1 yıl
Kim ne dese umrumda degil ama kendim olunca
- +1 yıl
Srnde kendimi seviyorum de guvenin olsun
Bunu bana sorma bendede özgüven yerlerde bazı beğendiğim yerler var ama iki üç tane bu kadar. Barışık ol kendinle yeterki :)
00 YorumlaBu siteyle tanıştıktan sonra artık kendini bir lana del rey bir miranda kerr gibi göreceksin okadar özgüven olacak merak etme
00 Yorumla
+1 yılGayet normal böyle düşünmen çünkü çirkinsin hatta fazlasıyla ;-)
01 Yorumla- +1 yıl
Sagoll
bence güzellik gelip geçici bir şey o yüzden çok üzülme. en azından senin kaybedeceğin bir şey yok güzeller ne yapsın :D
şaka şaka :)))00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar