Moda & Stil Siyah bornoz makineye atılınca zamanla değişir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sence siyah mı alsam, K. Rengi vede gri de var hangisi güzel olur, ama siyah istiyorum sizce ne yapsam. Makineye atınca değişir mi. Güncellemeler+1 yıl Beyaz mavi tercihen nasıl olur. Siyah bornoz makineye atılınca zamanla değişir mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl degisirse yeni al? 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bizimkiler beni dinlemeden bana almışlar bile. Yorumla corakath +1 yıl gulw gule kullanin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Rengini beğenmedim maalesef ama kabulleneyim diyorum. Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim, umarım hayat size de yenilikler yaşatacak mutluluklar sunar Hanımefendi. 🙂 Yorumla corakath +1 yıl ben tesekkur ederim.) Yorumla
LongTimeAgo Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl evet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. 175 boy "L" uygun olur mu. Hangi renk alsam, esnaftan almak istemiyorum avm de ise mavi beyaz var. Maviler zamanla gidiyor sadece beyaz oluyor, şu an beyaz kullanıyorum, onun da mavisi gitti, hangisini alsam. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
degisirse yeni al?
Teşekkür ederim bizimkiler beni dinlemeden bana almışlar bile.
gulw gule kullanin o zaman
Rengini beğenmedim maalesef ama kabulleneyim diyorum.
Çok teşekkür ederim, umarım hayat size de yenilikler yaşatacak mutluluklar sunar Hanımefendi. 🙂
ben tesekkur ederim.)
evet.
Teşekkür ederim. 175 boy "L" uygun olur mu. Hangi renk alsam, esnaftan almak istemiyorum avm de ise mavi beyaz var. Maviler zamanla gidiyor sadece beyaz oluyor, şu an beyaz kullanıyorum, onun da mavisi gitti, hangisini alsam.