Moda & Stil Hangi aksesuar daha havalı gözüküyor? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hangi aksesuarı seçmek isterdiniz? Bunu Hayır bunu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi aksesuar daha havalı gözüküyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Gümüş rengi olan her aksesuarı severim ne demişler altın kendini gösterir gümüş takanı gösterir diye 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ikisi de tarzıma uygun değililki çok gece için gibi ikinci de ne biliyim fazla incik boncuklu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1 tam çingene işi. 2 zarifmiş. Düz siyah yüzük ve saat tercih ederim ben 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İkinci bence. Hem zarif hem hoş. 0 9 Yorumla Trendhunter +1 yıl Öğğğ çok kötü bunlar ya Yorumla ZodiacK +1 yıl Sevgili Trendhunter,soru sahibi bize iki seçenek sunmuş. Beğenmemiş olabilirsiniz ama bir seçim yapmak zorundasınız. Seçiminizi yapın ve arkanıza yaslanın. Yorumla Trendhunter +1 yıl İkisi de kötü bana alma böyle 😚😚😚 Yorumla ZodiacK +1 yıl Tekini seç Yorumla Trendhunter +1 yıl İkisini de takmam Yorumla ZodiacK +1 yıl Arkadaşım birini seç vururum seni Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bana ikisini de alabilirsn şahsenn Yorumla ZodiacK +1 yıl İkinci olur. İlki nanay Yorumla Trendhunter +1 yıl Çiçeğe al ben sevom onu Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 892 cevap paylaştı. B'deki daha güzel 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birincisi 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. alttaki suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Ikinci hoş ✨ 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Halhal 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl 2. Seçerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gümüş rengi olan her aksesuarı severim ne demişler altın kendini gösterir gümüş takanı gösterir diye
ikisi de tarzıma uygun değil
ilki çok gece için gibi
ikinci de ne biliyim fazla incik boncuklu
1 tam çingene işi.
2 zarifmiş.
Düz siyah yüzük ve saat tercih ederim ben
1. Daha havalı. 2. Sadece zarif
İkinci bence. Hem zarif hem hoş.
Öğğğ çok kötü bunlar ya
Sevgili Trendhunter,
soru sahibi bize iki seçenek sunmuş. Beğenmemiş olabilirsiniz ama bir seçim yapmak zorundasınız. Seçiminizi yapın ve arkanıza yaslanın.
İkisi de kötü bana alma böyle 😚😚😚
Tekini seç
İkisini de takmam
Arkadaşım birini seç vururum seni
Bana ikisini de alabilirsn şahsenn
İkinci olur. İlki nanay
Çiçeğe al ben sevom onu
ikincisi çok daha güzel bence
İkisi de kötü🙄
B'deki daha güzel
2. aksesuar daha güzel
İkincisi bana daha çok hitap ediyor.