Kıyafet alırken moda veya marka takintiniz var mı? ben moda veya marka takıntım yok fiyat ve yakışırlılığı benim için yeterli. sizin için de yeterlimi?

Kıyafet alırken moda veya marka takintiniz var mı? ben moda veya marka takıntım yok fiyat ve yakışırlılığı benim için yeterli. sizin için de yeterlimi?

Pek yok, ayakkabıda var ama. Mesela gidip kinetix veya dandikus bi marka alacağıma giderim aslanlar gibi converse, derimod dan bir bot, adidas tan bir çift sneaker alırım çünkü ayakkabı demek, ayak sağlığı için mühim bir şey demektir, ayak sağlığı bütün vücudu etkiler. Kıyafette de sağlıklı bir malzemeden olması önemlidir tabi ama gidip bit pazarından almadığın sürece sıkıntı olacağını sanmam. LCW den alırım, pahalı gelirse pazardan bile alırım fark etmez.
Hayalimdeki damatlık haricinde tek bir marka takıntım yok. Ucuzluk mağazalarından alıyorum. AVM gibi mağazalar inanılmaz palalılar. Evlenirken giyeceğim damatlığın Eskişehir'in en ünlü giyim markasından (Sarar) olmasını isterdim.
Cevap
9Cevap
Marka takıntım yok
Hayır yok.
Pazardan da alıyorum. Mağazadanda...
Ucuz bulduğun, bütçeye uygun, yakışan kıyafeti giy gitsin kafasındayım. 🙄
Taklite ve benim hosuma gitmeli marka ya modaya takılmam
Birde Moda diye sacma sapan şeylerde olabılıryor.. bence Moda denen şey.. insana yakişmali.. beğenmeli gerek yok
Moda ve marka pek umrumda değil. Ama kalite en önem verdiğim konu, kaliteyi de çoğunlukla markalardan bulabiliyorum.
Önemli olan yakışması. Marka Sevdam olmadı hiçbir zaman. Yakışıyorsa 30 TL ye de alırım bin liraya da
yok, hoşuma gittiyse alırım.
markasının bir önemi yok.
İkiside sıkıntı değil benim için hangisi bütçeme uyarsa
pazardan aldıgım bır parça giysiyi senelerce gıydıkten sonra markalara verılen onca paralara acır oldum !!!
Marka takıntım var baya çoğu şeyimin marka olması gerek
Bunlar Türkiye de yaşayan çoğu insan için lüks zevkler maalesef
Hayır asla, bana en çok yakışanı alır çıkarım, tabi kalite de önemli benim için
Her şeyde değil fakat ayakkabı ve gözlükte önem veririm
İkisi de yok. Bana yakışıyorsa ne olduğu önemli değil benim için
Modaya özellikle ayak uydurmam
Vücuduna otursun yeter
Gözüme güzel gözüksün bana yakışsın yeter
Hayır kendimce en sevdiğimi giyerim 😇
Takıntım yok ama marka ve kaliteyi severim…
Marka evet moda hayır
Hayır ama fiyat takıntım var. Ucuz olursa giymem
Hayır fiyatına ve rahatına bakıyorum
Evet var
Kaliteye bakarım.
yokk
Yakışanı bulur kaçarım aga
Bazen var
Var ucuzu işe yaramıyor
Marka takintim yok bana yakışanı alıyorum
Varr
Yok.