Moda & Stil Bu monta bu fiyat fazla mı sizce? biribenisevsinartık Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor calvin klein mont 3bin tl ama gerçekten çok beğendim rengi falan da hoş ne dersiniz siz alır mıydınız? Bu monta bu fiyat fazla mı sizce? Cevapla Fal Soruları Mont Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Fazla 0 0 Yorumla
teennı Takip Et Xper 3 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Daha uyguna muadili bulunabilecek bir model olduğu için evet fazla. Pahalılık falan da herkesin bütçesine göre değişir aslında yani bize fazla gelen senin için makul olabilir. 0 0 Yorumla
Sozdemir47 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 101% +1 yıl Sıradan bi mont olmuş 1500 çok beğendiysen pahalı değil yani alınır 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Calvin klein ise verilir bak beğendim ben bunu ha 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bir lira para üstü alıcan hadi iyisin yine 0 0 Yorumla
kızselanslarınız Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Esprisi yok dümdüz mont sevemedim. 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Evet güzel değer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fazla
Daha uyguna muadili bulunabilecek bir model olduğu için evet fazla. Pahalılık falan da herkesin bütçesine göre değişir aslında yani bize fazla gelen senin için makul olabilir.
Sıradan bi mont olmuş 1500 çok beğendiysen pahalı değil yani alınır
Calvin pahalı bir marka değil, montun fiyatı uygun
Calvin klein ise verilir bak beğendim ben bunu ha
sadece adi var be canisi
Bir lira para üstü alıcan hadi iyisin yine
Esprisi yok dümdüz mont sevemedim.
Iyide var mı 3 binin knk😀
Çok düz. Bence fazla
Beğenmedim
Evet güzel değer