Moda & Stil Kadınlar en çok hangi renk bikinileri tercih eder? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence en çok siyah veya kırmızı ya sizce? Mor Mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlar en çok hangi renk bikinileri tercih eder? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lion_Heart__ Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 94% +1 yıl kırmızı siyah bikini giymiş sevgilimi çok sevmiştim... 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ankete göre morama benim tercihime göre kırmızı 0 0 Yorumla
bbanabirazrenkver Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Bende Şu an Siyah mavi pembe ve cok renkli 2 tane var. En cok siyahi maviyi tercih ettim bu yil 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kırmızı ve siyah.Sarı da çok tatlı ama. 0 0 Yorumla
HoşbirKelebek Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl siyah en çok olabilir. Sorudaki şıklardan ise mor 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. bence siyah suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kırmızı siyah bikini giymiş sevgilimi çok sevmiştim...
ankete göre mor
ama benim tercihime göre kırmızı
Bende Şu an
Siyah mavi pembe ve cok renkli 2 tane var. En cok siyahi maviyi tercih ettim bu yil
Kırmızı ve siyah.
Sarı da çok tatlı ama.
Siyah ve mavi
siyah inanılmaz yakışıyor
Siyah mayo aldım ve mor renk bikini
siyah en çok olabilir. Sorudaki şıklardan ise mor
bence siyah suskun çiçeğim
Siyah
mor tercih ederim 💜
Sana siyah gider
Sen hangisini tercih ederdin😊
Güzele her şey yakışır