Moda & Stil Tayt giyen kızlar çekici midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ayy tayt sıcaktan gtume yapıstı Güncellemeler+1 yıl çok dolgun ya popom Tayt giyen kızlar çekici midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Nazayy Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tayt çok güzel ama bazılarında o kadar varoş o kadar rezalet ki midem kalkıyor 3 1 Yorumla Yamaç3553 +1 yıl Haklısın Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Şu fotodaki hatun gibi çıtı pıtı zarif ama kıvrımlı hatları varsa coooook çekicidir ama duba gibi ise göz zevkimi bozar sadece 0 0 Yorumla
qudubed Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Ben utanıyorum. Tahir edici gelir ve bir uzulum kalkar diye. Hiç bakmıyor bile. Çünkü güzel fizik benim odamda çok güzel duruyordu. 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Bazıları Evet çekici fiziği düzgün olanlar özellikle 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Koyucu gözle bakarsan iyi gibi arasına yatırsan sığabilir hemen hemen 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Fotoğrafa görünce nasıl olumsuz bir cümle kurayım ki çok çekici 🙈 sen giyiniyor musun böyle 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Böyle güzel kalçalı kizlar tayt giyerse çekicidir tabiki 😉👍 0 0 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Çok basit. Vücudu güzel olan hatlarını sergilemiş olur sadece. Taytın çekiciliği mi olur ya kadınlar kafayı yemeye başladı 0 0 Yorumla
temizinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl tayt giyen kızlar değil 17 ile 65 yaş arası ilgim var 0 1 Yorumla temizinsan +1 yıl tayt giyen kızlar değil derken bu arasında tyt giyen gördükten sonra dönüp bakarım Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Fiziği güzel olana evet 4 1 Yorumla Yamaç3553 +1 yıl Aynen Yorumla
Meryemistan34 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Yani basur muaynesine gitmiş gibi elinle tutmasaydın daha çekici olurdun bence 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet tayt rahat güzel çekici kurtarıcı miss 3 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fiziği tayta uygunsa çekici olur 0 14 Yorumla SakarIQ +1 yıl Sakin ol ben yardıme gelirim Yorumla SakarIQ +1 yıl Yırsam sorun olur dimi Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla Soran +1 yıl ne yazdınn Yorumla SakarIQ +1 yıl Baya baya tutup yırtsam Yorumla SakarIQ +1 yıl Sen taytınla bana gel ben hallederim Yorumla Soran +1 yıl yırttt Yorumla Soran +1 yıl nasıl yapcam ki Yorumla Soran +1 yıl yenıyım burada canım Yorumla SakarIQ +1 yıl Bildirimlere bak Yorumla SakarIQ +1 yıl Yırttım say iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl tm Yorumla SakarIQ +1 yıl Dur yırtmadan gitmiyim tam aradan iki uçtan çekil bir kaç defa sertçe baskı yaptıgımda ortadan ikiye ayrılır 😉 Yorumla Soran +1 yıl yenıyım aşkım burada ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsel ihtiyaçlarımı karşılama konusunda evet çekici. Diğer türlü pek cazibesi yok. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. fiziği güzel kızlar çekici:D 0 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl G. tüne güvenen giyerse bi zahmet daha iyi olacak 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazılarına gerçekten yakışıyor 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hepsi olmasadaa 0 0 Yorumla
Yanımagel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben ayırıcam onları 0 6 Yorumla Yanımagel09 +1 yıl Gel çıkartayım Yorumla Soran +1 yıl nereye Yorumla Yanımagel09 +1 yıl Yanıma Yorumla Soran +1 yıl nasılll aşk Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla Soran +1 yıl nasıl gelcem Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. fiziği güzelse evet 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Öyledir yani 0 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gote bağlı 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. değil bence. 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı. Herzaman 0 1 Yorumla omurcancan +1 yıl Başka soru sor kız güncelleyip durma şunu Yorumla
Zaza0700 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yakisana 0 5 Yorumla Zaza0700 +1 yıl Ya hehe Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla Zaza0700 +1 yıl Zirt erenkoyuu Yorumla Soran +1 yıl zorttttttttttttttttttt Yorumla Zaza0700 +1 yıl Hé he buyukk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Tayt çok güzel ama bazılarında o kadar varoş o kadar rezalet ki midem kalkıyor
Haklısın
Şu fotodaki hatun gibi çıtı pıtı zarif ama kıvrımlı hatları varsa coooook çekicidir ama duba gibi ise göz zevkimi bozar sadece
Ben utanıyorum. Tahir edici gelir ve bir uzulum kalkar diye. Hiç bakmıyor bile. Çünkü güzel fizik benim odamda çok güzel duruyordu.
Bazıları Evet çekici fiziği düzgün olanlar özellikle
Koyucu gözle bakarsan iyi gibi arasına yatırsan sığabilir hemen hemen
Fotoğrafa görünce nasıl olumsuz bir cümle kurayım ki çok çekici 🙈 sen giyiniyor musun böyle
Böyle güzel kalçalı kizlar tayt giyerse çekicidir tabiki 😉👍
Çok basit. Vücudu güzel olan hatlarını sergilemiş olur sadece. Taytın çekiciliği mi olur ya kadınlar kafayı yemeye başladı
tayt giyen kızlar değil 17 ile 65 yaş arası ilgim var
tayt giyen kızlar değil derken bu arasında tyt giyen gördükten sonra dönüp bakarım
Fiziği güzel olana evet
Aynen
evet ben de bayılırımm
Yani basur muaynesine gitmiş gibi elinle tutmasaydın daha çekici olurdun bence
Evet tayt rahat güzel çekici kurtarıcı miss
Fiziği tayta uygunsa çekici olur
Sakin ol ben yardıme gelirim
Yırsam sorun olur dimi
nasıl
ne yazdınn
Baya baya tutup yırtsam
Sen taytınla bana gel ben hallederim
yırttt
nasıl yapcam ki
yenıyım burada canım
Bildirimlere bak
Yırttım say iyi geceler
tm
Dur yırtmadan gitmiyim tam aradan iki uçtan çekil bir kaç defa sertçe baskı yaptıgımda ortadan ikiye ayrılır 😉
yenıyım aşkım burada ya
Kalçası olan giymeli bence☺️
Evet güzel bir fizik varsa çekicidir
Taş gibi bir vücut yoksa hayır
Cinsel ihtiyaçlarımı karşılama konusunda evet çekici. Diğer türlü pek cazibesi yok.
fiziği güzel kızlar çekici:D
Böyle popon varsa giy tabi 😀
Herkese olmuyor
G. tüne güvenen giyerse bi zahmet daha iyi olacak
baya bi cekici oluyorlar
bu nasıl bir popo böyle :D
Evet bu gerçeği gözardı edemem
destekli taytida görmedik demeyiz
Sdece4 çekici değil tahrik edici
Bazılarına gerçekten yakışıyor
Hepsi olmasadaa
Foto herşeyi açıklıyor