Açık giyinmeyi seviyorum ama neden yaptığımızı anlamıyorum. Sizce?

Ben kısa ve dekolteli giyinmeyi seven hatta arada dışarı da böyle çıkan bir kızım. Ama neden giyiyorum bilmiyorum. Aynaya bakınca çok yakıştırıyorum başka kadınlarda da görünce kısa etekler falan yakıştırıyorum ve güzel buluyorum. Ama neden böyle giyindiğimizi anlamıyorum. Neden açık giyme gereksinimi duyduğumuzu bilmiyorum. Tamam özgürüz ama popoma kadar görünen şortu kendime veya başka kadınlara çok yakıştırıp bunu neden yaptığımızı anlamıyorum. Böyle şort dışarda hiç giymedim ama vücudu güzel kadınlara da aşırı yakışıyor. Ama neden sorusuna bir türlü cevabım yok. Yok yani bir yerden sonra sorularımın cevabını kendim de kendime veremiyorum. Dekolteli bir elbise giyiyorum yakıştırıyorum sonra 'neden herkesin göğüslerimi görmesini sağlıyorum ki?' diyorum. Her zaman açık giymiyorum ama mağazaya gidiyorum normal kıyafet almaya aa göğüs dekoltesi olmayan bluz , alıyorum elime sırtı komple açık. Ya da uzun bir etek görüyorum yırtmacı neredeyse kilot çizgisine kadar Neden? Bir de erkeklere hep normal kıyafetler var hiç sırtı açık tişört görmedim ben erkek reyonunda ya da karın kasını gösterecek croplar veya bacak detayı veren pantolonlar. Neden kadınlar olarak böyle giyinmeyi tercih ediyoruz. Kimseyi eleştirmiyorum sadece sorularımın cevabını kendim veremiyorum. İnsanlar bize baksın diye giyiyorsak eğer e bakınca da rahatsız oluyoruz of valla kafam karışık ya. Seksi olmayı seviyoruz desek kime karşı?

Açık giyinmeyi seviyorum ama neden yaptığımızı anlamıyorum. Sizce?