Annem ve teyzemler pantolon giymem için beni ikna etmeye çalışıyorlar ama ben onlara her seferinde “ben rahat giymeyi seviyorum dar giymeyi sevmiyorum” dedim de daha çok ikna etmeye çalışıyorlar Ve bana şunu deyip duruyorlar “ şimdi gitmeyeceksinde ne zaman giyeceksin”diyorlar “şimdi zamanı sonra çok pişman olacaksın” deyip başka bir şey demiyorlar Hadi belki evlendim de kocam görmek istedi diye giyerim ama şimdi hiç giymek istemiyorum
Belli ki gençliklerinde pantolon giyememeleri içlerinde dert olmuş, hala da heves ediyorlar, bu hevesi sizin almanızı içinizde dert olmamasını istiyorlar oysaki her yaşta giyilebilir
Ne alaka ya ben hep eşortman tarzı giyiyorum kot pantolondan da nefret ederim etek giyerim elbise giyerim ama pantolon beni aşırı rahatsız ediyor takıl rahat rahat boş ver insanlar için değil kendimiz için giyiniyoruz
Üstüruplu giyim için darlayanı duydum da dar pantolon için darlayanı ilk kez görüyorum he. Herkesin imtihanı başka gerçekten şu hayatta. Bi rahat yok gençlere
21 yaşında hür iradeye sahipsin ailenin kılık kıyafetine karışmaya hakkı yok. Tesettürlü hanım olduğunu düşünürsek dediğin gibi ilerde eşin için veya evde giyersin fazla kafaya takma
Bir sürü Alim fetvası kadın pantolon giyebilir ama sadece eşinin yanında giyer ailesini yanında giyecekse üstüne etek giymesini de söylüyorlar ve git birde onlar bu hadis nasıl açıkladıkların da gör ayrıca son zamanlarda kadınları ait olan dar pantolon erkeler de giymede başladı
@görüşsahibi Ben seni anldım ama bunu kökten günahtır demek yanlış çünkü alimler bunu bile demiyor herhangi alim olursa olsun bunu diyemez zaten çünkü iki çeşit olarak dikiliyor pantolonlar bir erkekler için diğeri de kadınlar için ikisi de farklı birbirlerinden
Olabilir Kadın erkeğe benzemdi sürece erkek de kadına benzemedi sürece sorun olmuyor erkek erkek gibi giyecek kadın da kadın gibi böyle olduğunda pantolonda bile sorun olmuyor yeter ki helal olan yerde giysin olay tam olarak bu