Beni bu elbiseyle evlendirin 😂 aşık oldum. Sizce hangi rengini alayım? Fiyatı da çok uygun. Fiyatı da tahmin etmenizi istiyorum 😅
Yeşili al💚
Kırmızı al❤️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kırmızı olsun kesinlikle , ben de buna benzer bir elbise teyzemin kınasında giymiştim ve öyle abartıldığı gibi bir şey yok uzun boylular giyer falan , ben 164 boyla giydim balık etliyim çok da harika olmuştu. Herkes de çok beğenmişti. Önemli olan senin üstünde nasıl duracağı , kendine yakışacağını düşünüyorsan kesinlikle al.
Elbise her kadında her tende her kişilikte farklı durur. Elbise kişi ile bütünleşmelidir. Kimi elbise kadını tamamlar onu daha da güzelleştirir çünkü kadın o elbiseyi iyi taşır sanki onun İçin özel yapılmış dersin, aynı elbise başka bir üzerinde eğreti durur sırıtır. Yani senin üzerinde görmek lazım. İyi günlerde kullan. 🌸😎
Elbise Çok Güzel Eğer Kiloluysan Biraz Değişik Durur Ama elbise Çok Güzel 💙 Yeşil Rengi Daha Çok Hoşuma gitti 💚 Ben Olsam Yeşili Alırım Kırmızıyı Pek Beğenmedim Yeşil Hologram Ayakkabıyla Çok Güzel Olur Fiyatıda 800-1500 Arası Bir şeydir
Balık etliyim
Biraz Olmaz Gibi Ama Bellide Olmaz Belki Çok Güzel Olur Eğer Alıcaksın Hologram Ayakkabıyla Kombinleyebilirsin
Mağazaya girip denicem öyle karar veririm
Kararını Benlede Paylaş merak ettim Birde mağaza Nerde Bende Bakarım Belki
Adana ceyhanda
Cevap
48Cevap
kırmızı al
Güzel değil ayrıca bir elbise için o fiyat çok pahalı
Değil
Berbat.
İnsanlar bu kadar berbat elbiselere neden öyle paralar veriyorlar?
Bence son attığın elbise güzelmiş ama altına siyah çorap giyerek mahvetmiş
Kırmızıyı al bence ❣️ fiyatını da 60-70 TL diye tahmin ettim? 🤔
Bunun aynısını benim sevgilim giymişti çok güzel olmuştu. Rengi saks mavisiydi. Kısa boyluysan sana olmaz pek. Benim bebeğim 1.70 ti ve topukluyla 75 olmasına rağmen uzun duruyordu
kırmızıyı yeşilden daha çok severim ama, yeşil daha mı hoş olmuş? böyle tenine falan tam gitmiş sanki. kırmızı da iyi ama yeşil daha güzel.
Yeşili çok güzelmiş ya linkini atar mısın :D
Hesabı atsam olur mu? Yerel bir mağaza. O yüzden dışarıya ürün gönderimi var mı bilmiyorum
Teşekkür ederim 😊🌼
Yeşil daha bir güzel geldi gözüme kesinlikle yeşil olanı tercih etmelisin. Kırmızı askılı mini elbiselere gider daha çok.
Ben açıkçası elbisenin modelini beğenemedim bence daha farklı bir model seçmelisiniz
Örnek olarak Atar mısın?
Örnek olarak atabilmem için uygun bir zamanım yok ne yazık ki ben sizin zevkinizi bilemem onun için bu soruyu çok daha yakın olduğunuz birisiyle halledin derim tabiki karar sizin.
Hoşuma gitti. Çekici olması için diz üstünde olmasına gerek yok, böyle gayet güzel. ✌️
Teşekkür ederim. Aynen öyle
Alanlar çok basit olduğunu söylüyor. Önü güzel duruyor da arkası berbat.
Arkasını biliyor musun? Bu mağaza bizim mahallede. Mağazanın sayfasını takip ettiğim için sayfada gördüm. İnternetten almıyacağım mağazaya direkt gidip alacağım. Alırken bakarım iyi mi değil mi ona göre alacağım 🙂
Bu her fiziğe yakışmaz bunu giymen için bu resimdeki kadın gibi olman lazım
Sen geçen intihar etmemiş mıydın ya? 🤨
Sürekli hortluyorsun kurtulamadık gitti senden 🤣
Deri tonun, hatlarin, sac rengin icindeki hatun gibiyse kirmiziyi al fena can yakar :)
ha bu arada yesil de super, kirmiziyi ben kadinda cok sevdigim icin boyle cevap verdim.
Yeşil daha asil. Ve kırmızı hem dikkat çekici hem de popüler.
Kırmızı dedim de yeşil daha iyi ben daha çok severim
Ten rengin beyaz ise güzel
Kilo ve boy aynı ise güzel
İki rengide çok severim kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun fiyatı 300 mü?
Mecburen seçim yaptım ankete ama hiç biri güzel değil.
Yeşili beğendim
Kırmızı favori rengim olsada sana kırmızı yakışmamış haki yeşil seni daha olgun ve elit gösteriyor bu benim görüşüm hayırlı olsun şimdiden
Fotoğraf da ki ben değilim
Kırmızı aşktır gerisi heyecandır 😁
İkiside çok güzel hangisini giymek isterseniz giyebilirsiniz
Trendyol dan kolları farklı bir modelini almıştım şu an 400 olmuş yeşili güzel ama kırmızısı daha bir cezbedici
Ikiside valla cok guzel bayildim modellerine ama ben galiba zumrut yesilini alirdim
Bende kırmızısı var boyunu kısalttım biraz çok güzel
Güzel ama uzun geldi bana biraz
Güzel ama sizde nasıl duracak orası önemli bence
Balık etliyim olur mu? Tabi bedenime göre alacağım zayıflama kararı aldım zayıflıyorum da
Bence olmaz :D çünkü bu tür kıyafetler özellikle ince belli zayıf kişiler ve uzun boylu kişilerde iyi duruyor.
☹️☹️☹️tamam
Uzun boy diyince vazgeçtim
Özür dilerim sizi kırmak istemezdim. Gerçekler bu ama maalesef
Yok kilo konusunda kırılmadım ama boy konusu benim için çok hassas bir konu😅 önemli değil
Benim görüşümü de mesela görmeyin ama gidin bu kıyafet modellerini giyenlere bakın genelde uzun boylu ve ince belli ince bel olması da ayrı bir ayrıntı olsa kıyafet için.
Haklısınız teşekkür ederim 😊
rica ederim
Biraz daha diz üstünde olsa daha cekici olurdu
Kısa giyinmiyorum.
Kırmızı varken yeşile baktın mı cidden?
Yakası çok açık
3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun 🙈
Yorumlatiniz ćok tatli konusalim mı?
Normalde kırmızı severim ama yeşilli harika
kırmızı olanı çok güzel
Kirmizi al yakisir
Ten rengin nasıl