+1 yılb*k gorusumuzu merak ettin g. tne basina yorum yapalim diye koymuş bide daşşsk geciyo ya ananizin babanizin zike surulecek kadar akli olsa sizi boyle salmaz koyun gibi senin babana birii şunu dese senin kiz bacaklarini cekip erkeklere gonderip yorum bekliyor dese cok merak ediyorum o adam nasil yerin dibine girerdi Allah bilir ne kadar guveniyordur bide sana
41 Yorumla- +1 yıl
helal olsun düşündüklerimi yazmışsın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibi teşhirciler varken erkeklere sapık diyemiyorum artık
105 Yorumla
Soran+1 yıl+ ni verdim.
Cevap sahibi+1 yıl+ vermek yerine azıcık edep...
Soran+1 yılKomik :D
+1 yılderde bak arkadaş, açık tahrik edici bir foto, yararlanmak istediğin bir zaaf, saçma sapan bir soru, sanki çoğunluk evet kalın bacakların dese, gidip değişicenmi aldığın yerden. ( bakarmısın ben kızlarsoruyor. com da bacaklarımı sordum herkes kalın dedi, geri iade etmek istiyorum, değiştirelim iki beden küçüğü ile)
33 Yorumla- +1 yıl
seviyorum realistleri :))
Soran+1 yılOperim yalarim diyen kac kisiye kizmisim bir ispatlasana?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılahahahah :D çok iyi ya
Cevap sahibi+1 yılEic için teşekkürler ;)
Soran+1 yılrica ederim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Bacaklarının kalın olmadığını her türlü biliyorsun sırf burada iltifat almak için ya da bacaklarını göstermek için böyle saçma sapan sorular sorup da sitenin adını kirletmeyin. Git arkadaşlarına sor.
62 Yorumla- +1 yıl
Mal işte.
- +1 yıl
Aynen + veriyorum.
+1 yılYA YETER YETER NE ANLIYONUZ * !!! cinnet geldi sitedeki şu sorulardan git arkadaşlarına sor kardeşim ince bacağı getiriyon insanların gözüne sokuyon amacın ne kızım gece gece
87 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol şampiyon.
- +1 yıl
gına geldi sizin egonuz için götnüzü başınızı görmekten
Soran+1 yılKiskanmasak?
- +1 yıl
neden kıskanayım? ben bacaklarımı böyle sanal alemde etiket etmediğim nasıl bişeye benzediğini bilmiyosunuz bayım anca kıskanma dersiniz. @Kajucumm
- +1 yıl
ck ksnkdm ckk. s. s. s.
+1 yılya bende bunu anlamıyorum buralarada kendinizi reklam etmenin alemi ne? burada soracağaına git en yakın arkadşına ailene sor burada bir ton insan laf atınca onlar kötü oluyor ayrıca sana kalın gelse o şortu giyip sokağa çıkarmıydın?
22 Yorumla
Soran+1 yılKimseye kotu yorum yapmadim dikkat ederseniz.
- +1 yıl
sence guzel mi boyler sacma sapan yazilar yazmalari?
+1 yılYine mi siz yahu
https://i.hizliresim.com/G1DAYr.jpg21 Yorumla
Soran+1 yılPardon abla :(
www.gurcanlarltdsti.com/.../__am_kalas.jpg
HAHAHHAHAHAHAHAH :)20 Yorumla
+1 yılÇıta gibi kalmışsın, bacak dediğin böyle olur www.varis.pro/.../...%9Fi%C5%9Flikleri-219x300.jpg
10 Yorumla
+1 yılG*tunuzu başınızı açıp şurda yayınlamaktan ne anlıyorsunuz bir cözemedim ya
50 Yorumla
+1 yılerkeklere bakma onlara bacak meme olsun da nasıl olursa olsun. bacakların kalın ve bu kadar kısa şortla çok itici göründüğüne emin olabilirsin.
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum şort çok kısa buda gizemliliği kaçırıyor.
Soran+1 yılIncelmesi icin ne yapabilirim?
Moda & Stil konusunda 514 cevap paylaştı. 50 Yorumlailk gözüme çarpan bacağındaki BEN :) bir de yanında kızın terlikleri çok büyük ayaklar kaybolmuş terliğin içinde.
bacakların kalınlığı buradan belli olmaz saat 9.45 yönünde yukarı pozlama yap öyle gel01 Yorumla
Soran+1 yılneyse biz sizi ararız :D
+1 yıloyyşş tam çakmalıksın :D yanlış anlama çok iyisin süpersin bacakların çok iyi hiçte kalın değil güle güle kullan :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hösssstttt :D yazma kiz. d
- +1 yıl
sanane bacıımm :D
Soran+1 yılcümle nasıl başladı nasıll bitti ya :D
- +1 yıl
demi yaa :D puahhah :D
Hayir ince fakat dogum leken b*k sicramis gibi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah :D Sağol
Öyle çokta kalın değil. Yine de seni rahatsız eden bir durum varsa, eliptik bisiklet kullanmanı tavsiye ederim. Bacaklarıı inceltecektir.
00 Yorumlaçook ince hemde çooook ince pardon sağdaki bacak mı seninkiydi soldakimi ben sağa göre yaptım soldakini ağaç dibi sandım kurumuş ama hahahahah :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCok komiksin :D
+1 yıl133 erkek yorumu. eminim çoğunda egonuzu tatmin edecek şeyler yazılmıştır. sorsak namus bacak arasında değil zihinde der birçoğunuz. teşhirci zihinde namus mevcut mudur?
00 Yorumlabir sandalyeye otur ve bacak bacak üstüne at. karşıdan çek resmi. ancak öyle anlarız ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılElimizdeki fotograf bu :)
Senin bacaklara bakınca çocukluğum geldi aklıma kestane kizartirdik ekmek kizartirdik patates kozlerdik. Burdan bakınca bildiğin soba borusu gibi.
00 Yorumla
+1 yılbole bir bacağa kalın deenmez sadece tek söz var harika ve çekici. ideal ve düzgün...
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
rica ederim :D
+1 yılnormal bence ve vücuduna bunu yapmamalısın güzeller ıste ama aslında sende bunun farkındasın
04 Yorumla
Soran+1 yılGuzel mi veya cirkin mi diye sormadim ki. Kalin mi degil mi merak ettim
- +1 yıl
ama vücudunun tamamını görmeden anlaşılmaz kı orantısı ama görünen kadarı degıl gıbı bence olması gereken gıbı ama yuregın güzel ınce olsun bosver :))))) onemlı olan ooo
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
ne demek efendım gorevımız :)))
gayet güzel bence.. ayrıca sırf beğeni almak için her türlü g. ötlüğü yapmaya lafı sokma çabası içine giren insanlar var @Romeooooo gibileri hep öyledir ama si. ktir et takma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygi cercevesinde yapilan kotu yorumlara acigim aslinda :) tesekkurler anlayisiniz icin
Yukarıdan çekildiği için belli değil ama kalın durmuyor gibi
60 Yorumlaboylada önemli ama bence normal gibi ben ama zevkler değişir bazıları dolgun bazıları ince hatları sever
00 Yorumla
+1 yılbenden kalın diyen erkekleride anlamıyorum anatomik olarak erkek bacağı kadın bacağından ince olmalı zaten.
20 Yorumla
+1 yılSana kalin gelse o sortu giymezsin simdi bizi kandirma.
32 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum realistleri :))
Soran+1 yılDisari çıkınca 90 kilo insanlarin da sort giydigini gorebilirsiniz. Sanaldan cikma vaktiniz gelmis sizn
Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. sitedeki bu muhabbeti çözemedim.. güzel mi diye de sorulmuyor, kalın mı nedense
01 Yorumla
Soran+1 yılEger kalin denirse cozum ariycam. Cirkinlige cozum yok
+1 yılAbi bu nasıl b*ktan bir fiziktir. Bacağını atanlar güzel olsa bari de burdakilerin gözü gönlü açılsa
15 Yorumla
Soran+1 yılSen at da gorelim.
- +1 yıl
Yok ben atmam millete ne benim bacağımdan
- +1 yıl
Sorun mu var @McLinkin
Tepeden çekersen ne bilelim ya gülüm. He güzel tamam şahene. Karşıdan çekde bide öyle bakalım dombilikleri. Üsten ninemde çekse ip gözükür.
30 Yorumla
+1 yılSırf iltifat almak için paylaştığın bu kadar mı belli olur.
00 YorumlaÜstüde görmek lazım.. Malum oran orantı doğrumu :)))
00 Yorumla
+1 yıltamda öpmelik güzel bacakların war nazar degmesin diyeyim
00 YorumlaBas asagi bakinca biraz orantisiz gibiydi ama telefonun ters cevirince gayet guzel gibi geldi. Bu durumda sana yukardan bakmamak lazim.
00 YorumlaBence buradaki amaç başka. Bakın bacaklarıma ilginizi çekiyor mu diye bir soru olmadığına göre. evirip çevirip böyle bir soru yapmış.
10 Yorumla
+1 yılKalın olduğunu düşünüyorsan ona göre giyin bir sorun kalmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılbır kadınla bırlıkte olım dedım vajınasına gırdımde zevk almıyorum bu kasılmadan mı çekınmedenmı oluyor rahat olmamamdanmı lutfen bana yardımcı olun bır turlu cevap bulamıyorum bende ne gıbı bır sorun olabılır cıldırıcım
05 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yer cnm.
- +1 yıl
anladım yenıyım tskler
- +1 yıl
anladım bu arada bacakların cok hoş seyretmesı çok keyıflı... hıRRRRR :)
+1 yılCanim sen buna resim demişsin ama bu bildiğin fotoğraf. s
11 Yorumla
Soran+1 yılPardon yanlis olmuş 😥
Daha kisasi yok mu bacm onu giyseydingiyseydin tam belli olmuyor :-)
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha kisasini bulamadim :S
Soran+1 yılHaklisin amcacim. Soruyu begenmediysen yorum yazma. Silah zoruyla cevap verdirmiyoruz. Namus bekcimiz siz degilsiniz.
kalın olsa ne olacak ki? Yaşayın gidin mutlu bir şekilde...
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ust kisimlari kalin ve sekilsiz sort giyilir mi bacakla
11 Yorumla
Soran+1 yıldimi haklısın :S
+1 yılKalın değil gayet iyi ama karşıdan foto çekmen lazım milletin dikkati başka yere gidiyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun başka yerlere gidiyor zaten
- +1 yıl
Bu tarz sitelerde ne bekliyorsun ki millet ava çıkmış resmen
Onu bırakta haya , edep ve iffet gibi kelimeler senin için bir anlam ifade ediyor mu.
28 Yorumla
Soran+1 yılResim benim olmadigindan bir sıkıntı duymuyorum o konuda :D
Soran+1 yılSadece test. Suraya adam gibi soru sorsam 4 tane cevap gelmez. Ama bacak diyince kosuyor millet. Ve bunu ispatladim
Soran+1 yılBildiğimiz seyler ve ispatladim.
Soran+1 yılAlakasi yok :D okuyup okuyup güldüm. Gecenlerde cok onemli bir konuda soru sordum 4 cevap geldi :D simdiki duruma bakin
+1 yılfoto çekimin berbat bacak güzelse bile anlasılmıyo karşıdan çekseydin daha iyi bir yorum yapılabilirdi.. ama kalın görünmüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Hehuhuhe çok haklısın 👏👏👏👏
+1 yılyapmayın şöyle şeyler. Kendi bacaklarım aklıma geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
benmkiler kalın. Senin ince olan ama senin kalın diye sorman benim bacaklarıma ihanet oluyor
Sağdaki ayakların sahibi amazon ormanının yerlisi mi kanks?
12 Yorumla
Soran+1 yılMumkun knks
Taç mahal in sütunları gibi güzel ve orantılı görünüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
@Afroditt_
@amyleeches
@sarışınnnnnnnnnn2
@SudaAcanNilüfer Yardım edin bana bişeyler oluyo... :DDD sflsajgsaıalfhasugıuashuıdfıusadas15 Yorumla- +1 yıl
geldimmmm ne oluyorrrrr kim ooldu ahaha tuttum bayilma ahshdkdjevsihebs:)))
- +1 yıl
ilk ben geldim muahahahhaha:)))
- +1 yıl
ohaa o. O :D
- +1 yıl
hahahaha ayy şimdi bişii dimiciğiiimmm ayıbbb :DD:D:DDddd
+1 yılKalinlik hakkinda bisi diyemicem ama sanki yamuklar biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis. Carpik diyenlerin sayisi onemsenecek kadar fazla
+1 yılçokmu zayıf deseydin daha uygun soru olurdu kardiş. sıkıntı yok normal
02 Yorumla
Soran+1 yılKalin diyenler de var
- +1 yıl
bende zayıf severim ama onlarda iyice safinaz istiyor galiba
Yukarıları kalçalara doğru geniş evet ama alt taraflar gayet iyi yani
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil incelecegine dair bir fikriniz var mi
Soran+1 yılTesekkurler :)
+1 yılYukarıdan değilde karsidan çekilmiş olsa daha net olurdu ama gördüklerimi aktarayim gayet normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Ya sekerim kafami yapiyosunnuz stun gibi bacaklari koyuyosunuz yok kalinmi yok burusukmu falan filan...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler iltifatiniz icin
bacağı bulmuş da ince mi kalın mı diyo ya :S ne kalını sütun gibi bal dök yala misali :) iyisin iyi
00 Yorumlabirlesik olmasa aslinda iki bacakli oldugun anlasilcak da iste.
00 Yorumlane kalını ya bildiğin tiny girl bacağı :) şişman kadınlardan bıktım :)) iyi geldi
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
yukarıdan asagı bakınca kalın gıbı gorunmedı. dogru acıdan cekılmıs bır foto yuklersen daha dogru sonuc alırsın
00 Yorumla
+1 yılsn bu bacakla topa bir vursan topun saniyediki hızı 200 km olur ve ibrahimoviçin rekorunu egale edersin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılvay be :D
- +1 yıl
öyle :D
Bu resme gore yarumlamak uanliz olur. Duz bir resim cek mesela on cepheden ya da yandan o zaman bellu olur. Resim cok kotu cekilmis bacak hakkinda fikir vrrmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç mi utanman yok ayıp günah bilmez misin sergiye devam
00 YorumlaSizi alacak adama aciyorum sanal alemde reklam olmus bir kizla evlenecegi icin cok talihsiz
83 Yorumla
Soran+1 yılBunu o adam dusunsun. Sanalda namus bekciligi yapmaya bayiliyorsunuz maşallah.
- +1 yıl
Helal sana dilekkk o kiiz o... Olmusss
Kusursuz bir bacak on numara harikalar tam ideal bu bacaklar kiminse dert etmesin bicok mankene tas cikarir
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılAmin :)
Soran+1 yılEe diyesim geldi ama demiycem :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzeller gerçekten. Sanal da olsa onlarla ilgilenebilmeyi isterdim.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de seninle ilgilenmek isterdim :P
Cevap sahibi+1 yılAyıp olucak belki ama özelden konuşsak mı? :)
Soran+1 yılBana uyar cnms :D
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum yaz hemen tatlım. :)
Soran+1 yılYazarim :P
Cevap sahibi+1 yılÇıktım yaz hemen canım.
- Devamını Gör (252)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar