Moda & Stil Sizce nasil elbiseler? nhgtkjh Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Aynama bakmayin dolabim yeni geldi bu idarelik di :). Ütüsüz denedim idare edin :) Güncellemeler+1 yıl Soruyu herkes şikayet ede bilir mi? Sizce nasil elbiseler? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Gayet güzel beğendim 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Moda & Stil konusunda 958 cevap paylaştı. ücüde aynı aslinda :)amarahat şık guzel ayrica profilindeki de aynı zaten :) 0 2 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Profilimdeki bol kesim uzun ve derin yırtmaçlı Yorumla nomorebets35 +1 yıl yani ayni genede :) Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Neden şikayet edilmesini istiyorsun sorunun 0 2 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Kaldırılsın süper soru seçilmiş silemiyorum Yorumla u 27esmerim +1 yıl Kalkmaz çünkü kural dışı değil sorun ayrıca admin tarafından beğenilmiş işlem yapılamaz eğer istersen soru ile bağını koparirsan gizli kullanıcı olarak paylaşılmış olur soru ve bağın kalmaz Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 513 cevap paylaştı. İkincisi daha çok hoşuma gitti tabi bu benim düşüncem sonuç olarak sizin beğenmeniz.Siz giyeceksiniz. 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Siyah beyazlı ve yeşil güzel o nasıl bir ayna ya🙄 0 3 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Sorma idarelik işte Yorumla Derinhayel +1 yıl Değişik olduğu için sormuştum ok Yorumla nhgtkjh +1 yıl Bende o ikisini almaya karar vermiştim Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl aynanin bile disil enerjisi benden yuksek kdjddk pek begsnmedim 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl 3. en güzeli ama 2 de güzel gibi biraz değişik kombinlesen çok güzel olurlar 0 0 Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ortadakine bayıldım hem form olarak hem renk olarak 10/10 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Elbise her zaman bi kadını dişi gösterir. Ykışmış 0 0 Yorumla
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok tatlısın sen yaa ne giysen yakışır zaten. 2. ve 3. yakışmış. 1 de eh işte 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet hepsi çok tatlı 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 610 cevap paylaştı. Kıvrımlı ayna ilk defa görüyorum dekorasyon için iyi bir fikir. Elbiseler de iyi duruyor. 0 0 Yorumla
pufiso Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ortadaki elbisenin etek kısmı düz olsaydı daha hoş olurmuş 0 1 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Aynen bencede ondan onu eledim Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Para vermedin dimi bunlara🙄 0 4 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Verdim :)) Yorumla Black_Night37 +1 yıl 😑😑ağlıyorum Yorumla nhgtkjh +1 yıl Ağlama benim cebimden çıktı Yorumla Black_Night37 +1 yıl Olsun senin için de ağlarım insanlık öldü mü 😀 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. çizgili ve yeşil güzel 0 2 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Bende o ikisine karar verdim Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giy :) Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Yeşil olan daha çok yakışmış güle güle kullanın 💐 0 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ütüledikten sonra tekrar atar mısın :) 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sonuncu fena değil diğer ikisini beğenmedim 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. 1 ve 2 yi beğendm ben sadece 0 0 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl bence gussel aykkabı seçimine biraz dikkat 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Sade ve güzeller. 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Guzelmis gizihin de xok guzwl 0 0 Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Diğerleri de çok güzel ama İlki daha güzel gibi 0 0 Yorumla
jevtovic Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Güzel ama basit günlük elbiseler 0 2 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Öyle düşünerek aldım Yorumla jevtovic +1 yıl İyi günlerde kullan içindeyken kendini rahat mutlu hissettiğin her şey güzeldir ☺️ Yorumla
EvcilerinGururu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Mini giy bunlar olmamış 0 1 Yorumla nhgtkjh +1 yıl Mini giyinmiyorum Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 713 cevap paylaştı. İyiiyi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. kötü beğenmedim 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 ve 3 güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gayet güzel beğendim
ücüde aynı aslinda :)
ama
rahat şık guzel
ayrica profilindeki de aynı zaten :)
Profilimdeki bol kesim uzun ve derin yırtmaçlı
yani ayni genede :)
Neden şikayet edilmesini istiyorsun sorunun
Kaldırılsın süper soru seçilmiş silemiyorum
Kalkmaz çünkü kural dışı değil sorun ayrıca admin tarafından beğenilmiş işlem yapılamaz eğer istersen soru ile bağını koparirsan gizli kullanıcı olarak paylaşılmış olur soru ve bağın kalmaz
İkincisi daha çok hoşuma gitti tabi bu benim düşüncem sonuç olarak sizin beğenmeniz.
Siz giyeceksiniz.
Siyah beyazlı ve yeşil güzel o nasıl bir ayna ya🙄
Sorma idarelik işte
Değişik olduğu için sormuştum ok
Bende o ikisini almaya karar vermiştim
aynanin bile disil enerjisi benden yuksek kdjddk pek begsnmedim
3. en güzeli ama 2 de güzel gibi biraz değişik kombinlesen çok güzel olurlar
Ortadakine bayıldım hem form olarak hem renk olarak 10/10
Elbise her zaman bi kadını dişi gösterir. Ykışmış
Çok tatlısın sen yaa ne giysen yakışır zaten. 2. ve 3. yakışmış. 1 de eh işte
Evet hepsi çok tatlı
Kıvrımlı ayna ilk defa görüyorum dekorasyon için iyi bir fikir. Elbiseler de iyi duruyor.
Ortadaki elbisenin etek kısmı düz olsaydı daha hoş olurmuş
Aynen bencede ondan onu eledim
Para vermedin dimi bunlara🙄
Verdim :))
😑😑ağlıyorum
Ağlama benim cebimden çıktı
Olsun senin için de ağlarım insanlık öldü mü 😀
çizgili ve yeşil güzel
Bende o ikisine karar verdim
şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giy :)
Yeşil olan daha çok yakışmış güle güle kullanın 💐
Güzel duruyor sevdim giyimini
Ütüledikten sonra tekrar atar mısın :)
Yeşil ve krem renkli elbiseler iyi
Sen kendine yakıştırıyorsan güzeldir
Bel kısmını daralttırsan mis gibi
Sadece sonuncuyu biraz beğendim
Güzel idare edelim bakalım
Sonuncu fena değil diğer ikisini beğenmedim
1-2 güzel yeşli sevmedim
3ü de iyi yeşil enfes👍
Yeşil çok çok çok iyi
1 ve 2 yi beğendm ben sadece
1 ve 2 ten rengine çok yakışmış
bence gussel aykkabı seçimine biraz dikkat
Sade ve güzeller.
Guzelmis gizihin de xok guzwl
Aralarında yine idare ederi yeşil
Diğerleri de çok güzel ama İlki daha güzel gibi
Hepsi çok iyi yakismis
Güzel ama basit günlük elbiseler
Öyle düşünerek aldım
İyi günlerde kullan içindeyken kendini rahat mutlu hissettiğin her şey güzeldir ☺️
Mini giy bunlar olmamış
Mini giyinmiyorum
1 guzrl
aşırı kötü.
senin kadar güzel değil
İyiiyi
Daha da güzel şeyler alabilirdin knkm
Çok basit elbiseler
İdare eder
Yeşili çok hoş 💚
Yeşil güzel 😊
Normal