Moda & Stil Şu an üzerinizde hangi renkler var tahmin edeyim mi? Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 711 Yapay Zekaya Sor Çoktandır tahmin sorusu sormuyordum özlemişim🥳🥳 Eylemsel şeyler ✌️☕🍫 Şu an üzerinizde hangi renkler var tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Edebilirsin 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah beyaz
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haydi et et :D Üzerinde ne var gibi oldu soru ahsh 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kırmızı Yorumla
LadyReiHino Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Abcaba hiç bileceğini sanmiyom ama hade bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Pembe Yorumla LadyReiHino +1 yıl Lila ve gri Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Olur 👍 etmesen de olur şu Master seviyesine ulaşamadım bir türlü ne meşakkatli puan toplama olayı 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 389 cevap paylaştı. Olur, hadi et bakalım şişko 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mavi Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Şu an koyu mavi kot pantolon ve açık hardal rengi t-shirt olduğu doğrudur:)) Yorumla Şişkoletta +1 yıl Superim ben Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Buyrunuz hanımefendiciğim 😄 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Haki, siyah, beyaz bunlardan biri balım Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Eylemsel şeyler yap bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mavi Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Bakalim tahmin doğru mu 😹 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yeşil Yorumla Mariposita_Humana +1 yıl Mor renk 😹 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 380 cevap paylaştı. Soru çok kalabalık ama bekliyorum 😅 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah AşkıÖldürmek +1 yıl Pijamam öyle kabul edildi😅
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Lacivert tonları Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kanks çıplağım o topa hiç girme çok sıcak donunan duruyom 😂 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Edersen sana 1 kavanoz Nutella 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah Yorumla ByToRo +1 yıl Kırmızıydı :/ Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çıplağım 🙄😂😂 3 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl 🙄 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Komple siyaha büründüm 🖤 1 1 Yorumla Blondesmann +1 yıl Ha tahminmiş pardon 😅 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. aşkım olan Siyah beyaz 1 0 Yorumla
NeDiyorsunuzİNsan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sadece boxer var spor yapacağım 1 0 Yorumla
Busraa28 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hadi et bakalım çok kolay 😊 2 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla Busraa28 +1 yıl Hayır yaa tam tersi 😄 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah Yorumla Busraa28 +1 yıl Eveeeet 🖤 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 💋 2 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Pembe Yorumla kimleraldı +1 yıl Çoraplarım pembe 🤩 sarı giydim Yorumla Şişkoletta +1 yıl Banane bildim🥳 Yorumla kimleraldı +1 yıl Peki peki 💕 Yorumla
düsunceli124 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl 6ci hissiniz iyiyse falıma bakin 😊 2 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sari Yorumla düsunceli124 +1 yıl Değil 😊 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Et bakalım. 2 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mor veya lila Yorumla efulimmm88 +1 yıl No no 😃 ben ve mor 😂 hiç o renk kıyafetim bile yok Yorumla
Kahvelikadın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olur 2 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla Kahvelikadın +1 yıl şu an değildi ama beyaz benim rengim evet 🤍 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. ettt 2 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mavi Yorumla mylfe343 +1 yıl kırmızı: ( Yorumla
mrdyenr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl et bakalım :D 2 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Turuncu Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Et bakalım ufaklık 2 8 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah veya gri Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hayır bembeyaz gelinlik var 😂 mavi şort Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Biliyor musun tam üzerinde gelinlik var diycektim son anda değiştirdim 🧐 gelinlik sana çok yakışmıştir kesin Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Çok ayıp Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hem de nasıl. Kuğu gibi oldum esmerim ya baya iyi oldu Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Pardon üzerime alındım bir an 😂😂 boşluğuma denk geldi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yengeç aman sakin ol :) Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl olur. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla viasomnia +1 yıl gözetleniyorum.. Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 😄 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah Yorumla padisahinkizi +1 yıl Yanlış. Pembe 😄 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 688 cevap paylaştı. Et Bakalım 😉😊 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Vaktin varsa tabiki. 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yeşil Yorumla ikizterazi +1 yıl Beyaz/lacivert. Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yeşil suumisali_ +1 yıl Mor 💜
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sari Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl Hayır canım Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sağlık olsun 🥺 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hemen 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah, haki Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olurr 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Siyahtı Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Olur et 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Gri Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yanlış Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Haki Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Yav erkeğim ben erkek hâki hangi renge benziyo sor bakalım biliyo muyum 😂😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yeşilin bir tonu çok çok iyi Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Haha teşekkürler yeşil değildi ama dün gece griydi üstümdekiler :) Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Uydur bişiler bebek 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Lila Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tişörtten kazandın he Yorumla Şişkoletta +1 yıl Superim ben ya🥳 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Tahmin et aşko 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Turuncu Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hadi bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Lacivert veya gri Yorumla IXARESXI +1 yıl altım doğru wtf sdşlgksdşl Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Et bakalım:) 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Gri Yorumla hARDER_ +1 yıl Yo Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Lacivert Yorumla Cielos +1 yıl Hayatm asla gitmeyeceğim bir renk 😅😅 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 🙃 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Doğru valla tebrikler 😂 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Eee olur 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah Yorumla pehlivaan +1 yıl Cidden siyah boxer la yatıyorum Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olarr 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Beyaz Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Nöööö Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 724 cevap paylaştı. 😂 Bilirsen sütlaç 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah veya gri Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Bej tonları. Yok sana sütlaç Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Gri veya beyaz Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Sahne sizin 😎 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mavi Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Doing yanlış cevap Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Et bakim 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Turuncu beyaz Yorumla bluelexa +1 yıl Beyaz var Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 807 cevap paylaştı. Hadi gelsin 😊 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah var Yorumla HeadSh0t +1 yıl Hangisi siyah ama 😊 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. Et bakalım 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Gri ve siyah Yorumla Barbarosakman +1 yıl Gri mi siyah mi? Tek renk Yorumla Şişkoletta +1 yıl Gri Yorumla Barbarosakman +1 yıl Doğru 👏 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kırmızı siyah Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Hayır😀 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabi bekliyorum 😅 1 4 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Krem tonları Yorumla seymabasu1 +1 yıl Teşekkürler ama Hayır beyaz pijama takımı 😅 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yaklaştım işte 😏 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tamam sayılır 😅 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Et bakalım.😅 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah beyaz Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Beyazı tutturdun.😄 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ettt 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Lila Yorumla Derinhayel +1 yıl Hyr 😂 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Gönder gelsin 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Kahve tonları Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Hayır Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 1 1 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Bebe mavisi Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl edemessin :D 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah Yorumla chnyldz266 +1 yıl pess evet siyah Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. Şort mavi 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Onu ben tahmin edecektim ama neyse 😄 Yorumla burakistan35 +1 yıl Yormayayım senı Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Siyah Yorumla Akrep22cm +1 yıl dogru ama short Yorumla
SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mavi beyaz Yorumla SuǝɹdʞnɔnK +1 yıl Olmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Edebilirsin
Siyah beyaz
Haydi et et :D Üzerinde ne var gibi oldu soru ahsh
Kırmızı
Abcaba hiç bileceğini sanmiyom ama hade bakalım
Pembe
Lila ve gri
Olur 👍 etmesen de olur şu Master seviyesine ulaşamadım bir türlü ne meşakkatli puan toplama olayı
Olur, hadi et bakalım şişko
Mavi
Şu an koyu mavi kot pantolon ve açık hardal rengi t-shirt olduğu doğrudur:))
Superim ben
Buyrunuz hanımefendiciğim 😄
Haki, siyah, beyaz bunlardan biri balım
Eylemsel şeyler yap bakalım
Mavi
Bakalim tahmin doğru mu 😹
Yeşil
Mor renk 😹
Soru çok kalabalık ama bekliyorum 😅
Siyah
Pijamam öyle kabul edildi😅
Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏
Lacivert tonları
Kanks çıplağım o topa hiç girme çok sıcak donunan duruyom 😂
Edersen sana 1 kavanoz Nutella
Siyah
Kırmızıydı :/
Çıplağım 🙄😂😂
🙄
Laci şort gri tişört 😁
Komple siyaha büründüm 🖤
Ha tahminmiş pardon 😅
aşkım olan Siyah beyaz
Sadece boxer var spor yapacağım
Hadi et bakalım çok kolay 😊
Beyaz
Hayır yaa tam tersi 😄
Siyah
Eveeeet 🖤
Et bakalım 💋
Pembe
Çoraplarım pembe 🤩 sarı giydim
Banane bildim🥳
Peki peki 💕
6ci hissiniz iyiyse falıma bakin 😊
Sari
Değil 😊
Et bakalım.
Mor veya lila
No no 😃 ben ve mor 😂 hiç o renk kıyafetim bile yok
ett.
Kırmızı
Olur
Beyaz
şu an değildi ama beyaz benim rengim evet 🤍
ettt
Mavi
kırmızı: (
et bakalım :D
Turuncu
Et bakalım ufaklık
Siyah veya gri
Hayır bembeyaz gelinlik var 😂 mavi şort
😂😂😂
Biliyor musun tam üzerinde gelinlik var diycektim son anda değiştirdim 🧐 gelinlik sana çok yakışmıştir kesin
Çok ayıp
Hem de nasıl. Kuğu gibi oldum esmerim ya baya iyi oldu
Pardon üzerime alındım bir an 😂😂 boşluğuma denk geldi
Yengeç aman sakin ol :)
olur.
Beyaz
gözetleniyorum..
Et bakalım 😄
Siyah
Yanlış. Pembe 😄
Et Bakalım 😉😊
Beyaz
Vaktin varsa tabiki.
Yeşil
Beyaz/lacivert.
Tahmin et bakalım
Yeşil
Mor 💜
Et bakalım
Sari
Hayır canım
Sağlık olsun 🥺
Hemen
Siyah, haki
Olurr
Beyaz
Siyahtı
Olur et
Gri
Yanlış
Et bakalım
Haki
Yav erkeğim ben erkek hâki hangi renge benziyo sor bakalım biliyo muyum 😂😂
Yeşilin bir tonu çok çok iyi
Haha teşekkürler yeşil değildi ama dün gece griydi üstümdekiler :)
Uydur bişiler bebek
Lila
Tişörtten kazandın he
Superim ben ya🥳
Tahmin et aşko
Turuncu
Hadi bakalım
Lacivert veya gri
altım doğru wtf sdşlgksdşl
Et bakalım:)
Gri
Yo