Yırtmaçlı etek aldım ama bacaklarım kalın, nasıl durmuş sizce?

Yırtmaçlı etek aldım ama bacaklarım kalın, nasıl durmuş sizce?
Ben güzellik algısı takıntısı olan bir insan değilim ama açık konuşayım ince bacaklılara daha çok yakışıyor. Yırtmaç biraz daha aşağıdan mesela diz kapağından falan başlarsa kalın bacaklı kızlara da biraz daha yakışabilir.
İnce ötesi bacaklar da bana çekici gelmiyor, bence gayet güzel görünüyorsun, oldukça seksi. Balık et, kalın bacaklar, bu gibi unsurlar kadını seksi yapan, seksi gösteren detaylardır.
Cevap
60Cevap
Güzel duruyor bence.
Bana nedense bir kadın olmama rağmen çekici geldi bence burada kötü yorum yapanlarda gercekte görse iltifat eder ben beğendim baliketlisin cok güzel durmus üstündekini de cok beğendim nerden bulabilirim
çok teşekkür ederim <3 bulunduğum ilde bir butikten aldim
Ben tarzını cok begendim cokta yakıştırmışsın bence burdakiler çekememiş
yaa aşk kadın iyi ki varsın teşekkürler <3 biliyorum kiloluyum ama zaten diyete başlayacağım
Boy kilo kaç? Bana nedense cok cekici geldin yanlış anlama eş cinsel degilim ama bence kadinlar dolgun olunca daha hoş duruyor bence vermene de gerek yok gördüğüm kadarıyla belin ince zaten gobek falan da cikmamis vucudun ince sadece bacığın biraz kalın bacak hareketi yap diyete ihtiyacın yok bence cok güzel fizigin var maşallah
boyum 168-170 kilom 90a yakın. teşekkür ederim güzel yorumların için ben görüntüden ziyade sağlığım için vermek istiyorum :)
Anladım tabi sen kendini nasıl iyi hissediyorsan hiç 90 gözükmüyorsun ya gerçekten tarzin da cok güzel bende kilolu biriyim üstüme yakışan bisey bulamıyorum senin gibi giyinmeyi seviyorum ama bulamıyorum sen kendine yakistirmissin ne guzel
Sayfiye yerinde sahil kasabasında giyecekseniz bir nebze kaldırır, kalın bacaklı bayanlar yırtmaçlı etek giymemeli, hoş bir görüntü olmuyor
Kötü durmamış bence iyi hatta kalın bacaklı kadınlara daha çok etek elbise tarzı iyi gidiyor
teşekkür ederim çok Nur <3 :)
Herkes istediğini giyer. ancak güzel durmuyor. Kalın ve basenli bacaklarda ben beğenmiyorum.
peki sağ ol :)
göbeği kat kat olup açık giyinenler var sen bunu giymişsin çok mu
di mi yaa nolcak sevmeyen bakmasın
Kızlara sorsan kendini niye bize sergiliyosun ki🤦♂️🤔
Kötü durmamış ama ince bacaklılar kadar güzel de durmamış.
Ablacım yırtmaç konusunda ısrarlı olmasan mı? Yine giy hevesini almak için ama yakışmadığı bil 🙈
Biraz kilo versen on numara belyıldız çok değil azcık
sorun tek bacak değil göbek de var bacım getir sütun bacaklarimla ben giyeyim
yooo nerden çıkardın ben 30 yılını profesyonel fotograf emekçisi olarak seviyorum öyle bacakları
Evet kötü duruyor ve senin yaş da fazla gibi biraz ondan da böyle olabilir
Yok be çok güzel duruyor asıl ince bacaklar kötü duruyor bn çok seviyorum valla
Yani derin olmadığı sürece sorun yok bence.. Keyifli günler..
Gayet güzel duuyor ama daha ince bacaklılarda dah iyi durur gibi
Farklı olmuş, kemik torbalarını görmekten sıkıldık:)
Kalın bacak her zaman ilgimi çekmiştir. 🙊 Gayet yakışmış, sen kendine yakıştırdıysan başka söze ne hacet? İsteyen istediğini gitmekte özgür elbet ama bence bu çok açık. 🙃
Kalın bacak ve büyük memenin savunucusu olmaya devam 🤭
kalın bacak genel olarak kötü duruyor yırtmaçtan bağımsız
anladım
Kendinde neyi güzel buluyorsan sen öyle güzelsin, dinleme kimseyi. Bence insan renk uyumu, kombin, vücuduna uygun koku konularında fikir sormalı. İyi günler 😊
yaa teşekkür ederim iyi günlerr <3
Bence yakışmış ama tabi ben her zaman zayıf olmadan yanayım normalde etek yakışmış zaten hafif kilolulara dar olan kıyafetler yakışmaz kiloyu çok belli eder etek yakışmış
Benimkide boxerin arasından öyle kalınca çıkıyor orta bacagım😂😂😂
Bence abes durmamış güzel bakma sen kimseye nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun
yırtmaçsız hali kesinlikle çok daha iyi dururdu bence ya
düz etekle değiştirme vakti o zaman :)
Begendim ama iste bacak kalin olunca daha farkli gosterir
ince bacak eşittir iskelet, tabiki düzgün kalın bacak daha sexidir
Yoo gayet güzel sen takılma insanlara senin gözlerin kendinde olsun yeter
Bence çok hoş olmuş..
aay teşekkürler
Gerçekten vücudun çok iyi bunun kıymetini bilmeli ve hep böyle kıyafetler tercih etmelisin.
bence seksi ve seks yani
teşekkür ederim
rica ederim bunu altında dantelli kırmızı ya da beyaz iç çamaşırı giy derim
Çok güzel olmuş
aa teşekkürlerrr
Gerçekten çok çekicisin. Kendine güvenmeye devam et ki aksi için hiç bir sebep yok. Duruşun bile harika.. Gerçek erkeklerin en sevdiği şey kadında özgüvendir.
evet kendime güveniyorum inşallah kilo da vericem zaten diyete başladım :D teşekkürler
Verme bence yani tabi istiyorsan ver, tanışma sansımın olmasını çok isterdim seninle inanılmaz etkilendim.. Dikkat et mutlu ol hoşcakal
Üst kısmının güzel duruyor, altı olmamış
yırtmaç olmamış yanii
teşekkür ederim :)
Ya beli biraz daha inceltsen güzel aslında
teşekkür ederim :)
Roberto carlosun ikiz kardeşi gibisin knk
komikmiş onu sormadık. yakışıyor mu diyorum
Yakışmamış kilo ver
Yo baya güzel olmuş boyun kaç?
Kalın bacaklılar ne giyse kötü duruyor..
Evet maalesef kötü duruyor
yoo very nice bence
Kirmak istemem. Ama hafta sonu bos musun?
Kalın bacak candır gerisi çalı çırpı dir
evet bu yakışmamış sana
Evet güzel durmuyor ama giyilir
inceeye zaten olmaz o etek
Yoo çekici görünüyorsun, yakışmış.
bu hatun kım nasıl fızıgı varmıs oyle
Hayır güzel
sağ ol :)
Bacakların kalın değil bildiğimiz şişmansın.
biliyorum. yakışıyor mu işte
deniyorum sağ ol
Kırmak istemem ama olmamış böyle giyme
düz etek mi daha iyi olur
Biraz.
sağ ol
streçli danalar gibi
ayıp kalbimi kırıyosun
Çok kötü
kalbim çıt gözyaşım pıt
Zayıflarsın sıkıntı yok
Aşırı kötü durmuş bu nee
çok mu kötü :( düz etek daha mı iyi
Kötü durmuş
peki
Hayır yakısıyor
Kötü duruyor
Boy eğer 1,68 üstüyse cıvıtmaz.
Sende güzel durmuş.
Bacım sen sadece göğüs dekoltesi ver
kötü duruyor herkes fiziğinde hoş duranı giymeli.
maşallah...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?