Moda & Stil Kadına bandana yakıştırıyor musunuz? beroomm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Benimm kaç tane var saymadimm 😅😅🤷https://www.hizliresim.com/rk5ql41 Kadına bandana yakıştırıyor musunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet yakışıyor 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kadına, erkeğe fark etmez, bandana hoş bir aksesuar.. 1 0 Yorumla
NightLover126 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yakışana yakışıyor ama ben sevmiyorum tarzımın dışına çıkıyor, boyuna daha çok fular bağlıyorum. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Ah önceden ne çok takardım her renk bandanam vardı ve çok yakıştırıyorladı 1 0 Yorumla
duruumerhabaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Evet hem tatlılık konusunda hemde saçlarınız öne gelmez o konuda çok rahat oluyor ve gerçekten kadınlarda olmazsa olmazıdır bandana 0 1 Yorumla beroomm +1 yıl Ay bencedeee Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yakışıyor kendimde kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gelduamol Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Çok sık kullanırım ve yakıştirdığım bir şey 0 1 Yorumla beroomm +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yakışıyorda kimse giymiyor 0 1 Yorumla beroomm +1 yıl Vlaa benn çok takarım renk renk Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Daha bugün taktım. Güzel bir aksesuar. 0 0 Yorumla
süper-süperman Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben genelde zayıf kızlarda güzel bulurum nedense 0 0 Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok yakışıyor. Ayrı bi tatlılık katıyor. 0 0 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kim taksa, kendine yakıştırsa yakışır. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Ben yakıştırıyorum hoş oluyor. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet baya hemde 2 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Bence yakışıyor 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Evet yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hı hı yakışıyor 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Güzel olur bandana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet yakışıyor
Kadına, erkeğe fark etmez, bandana hoş bir aksesuar..
Yakışana yakışıyor ama ben sevmiyorum tarzımın dışına çıkıyor, boyuna daha çok fular bağlıyorum.
Ah önceden ne çok takardım her renk bandanam vardı ve çok yakıştırıyorladı
Evet hem tatlılık konusunda hemde saçlarınız öne gelmez o konuda çok rahat oluyor ve gerçekten kadınlarda olmazsa olmazıdır bandana
Ay bencedeee
Evet yakışıyor kendimde kullanıyorum
Çok sık kullanırım ve yakıştirdığım bir şey
❤️❤️❤️
Yakışıyorda kimse giymiyor
Vlaa benn çok takarım renk renk
ağza takılır kafaya değil
Daha bugün taktım. Güzel bir aksesuar.
Ben genelde zayıf kızlarda güzel bulurum nedense
Yakıştırıyorum
Çok yakışıyor. Ayrı bi tatlılık katıyor.
Kim taksa, kendine yakıştırsa yakışır.
Ben yakıştırıyorum hoş oluyor.
Evet baya hemde
cok yakısıyor cooookk
Bence de
Çok severim <3
yakışıyor
Yakışıyor
Evet
Yakışıyor
Çok güzel ve doğal duruyor bence ben seviyorum
Herkese yakışmıyor