Moda & Stil Beyaz gömlek giyen erkeklerin sayısı çoğalmalı değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Özellikle esmer ve uzun olanlar giysin Güncellemeler+1 yıl @yorks ❤️❤️ Beyaz gömlek giyen erkeklerin sayısı çoğalmalı değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Olabilir bence 0 0 Yorumla
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben bembeyaz giyiyorum ama esmer değilim kırmızıyım 0 0 Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Herkes Tudors reklamında oynar gibi giyinsin diyosun herhalde. 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Zamanında biz getirdik zaten ve halen devam ettiriyoruz 😅 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Beyaz gömlek değil de beyaz ten de siyah gömlek çok güzel duruyor 0 0 Yorumla
ber35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Çoğalmalı özellikle yakışıklı uzun boylu erkekler giysin 😃 0 0 Yorumla
yorks Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence de çoğalmalı, çok hoş duruyor :) <3 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır çoğalmamalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😬 lan kim ütüleyecek onları sjdjs Yorumla
Hariqa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bu yaz gününde gömlek giyebileni alkışlarım 1 0 Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Gömlek adam işidir renk tercih meselesi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beyaz gömlek erkeği zirveye çıkartır 0 0 Yorumla
Gizli21325454 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl 180 im giyim mi? yoksa giymeyeyim mi? 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çoğalır 0 3 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Ya sen napıyorsunSaygısızsın. Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Senin yaptıgın saygısızlık Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çoğalmamalı. 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. çoğaltalim 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tabii. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Olabilir bence
Ben bembeyaz giyiyorum ama esmer değilim kırmızıyım
Herkes Tudors reklamında oynar gibi giyinsin diyosun herhalde.
Zamanında biz getirdik zaten ve halen devam ettiriyoruz 😅
Beyaz gömlek değil de beyaz ten de siyah gömlek çok güzel duruyor
Çoğalmalı özellikle yakışıklı uzun boylu erkekler giysin 😃
Bence de çoğalmalı, çok hoş duruyor :) <3
Hayır çoğalmamalı
🙄🙄
😬 lan kim ütüleyecek onları sjdjs
Bu yaz gününde gömlek giyebileni alkışlarım
Evet bende beğeniyorum
Gömlek adam işidir renk tercih meselesi
Sarışın uzun olanlar peki
Beyaz gömlek erkeği zirveye çıkartır