Moda & Stil Gençler hangi rengi daha iyi sizce? Virratiesta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor karara veremedim gençler? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gençler hangi rengi daha iyi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Mavi daha güzel 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl mavide dişiliğin ön plana çıkmış kesinlikle :) 0 0 Yorumla
CeyhanDinçer Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Kararsız kaldım her ikisinde olur ama yeşil bi tık önde gibi 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 391 cevap paylaştı. Yeşil çok daha iyi. 0 0 Yorumla
ımmmmmm22 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kobalt rengi derim ben ya daha sakin gözüküyor 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birinci görsel çok daha iyi 0 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Normalde mavi derdim ama yeşilden devam. 0 0 Yorumla
Gsexyizli Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yeşil daha güzel tam yaz rengi bemce 0 1 Yorumla Virratiesta +1 yıl Peki asko Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeşil 0 2 Yorumla Virratiesta +1 yıl Niye Yorumla Kafkas001 +1 yıl Açmış ve daha çok yakışmış Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı. maviyi al 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Mavi daha güzel
mavide dişiliğin ön plana çıkmış kesinlikle :)
Kararsız kaldım her ikisinde olur ama yeşil bi tık önde gibi
Ikisi de sen misin?
Yeşil çok daha iyi.
Kobalt rengi derim ben ya daha sakin gözüküyor
Mavi
Birinci görsel çok daha iyi
Normalde mavi derdim ama yeşilden devam.
Mavi her zaman iyidir
Mavi daha güzel bence
Yeşil daha güzel tam yaz rengi bemce
Peki asko
Yeşil
Niye
Açmış ve daha çok yakışmış
maviyi al
Mavi dedim.
Maviyi sevdim.
Mavi
1. Resim