Moda & Stil Erkeğe altın/altın rengi aksesuar yakışıyor mu sizce? mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Erkeğe altın/altın rengi aksesuar yakışıyor mu sizce? Güncellemeler+1 yıl Haram olduğunu biliyorum, ancak takmayı tercih edenler var.. 🤦🏻♀️ Erkeğe altın/altın rengi aksesuar yakışıyor mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Yakışıyor 0 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fizik güzelse yakışır. Kendim balık sırtı altın zincir kolye takıyorum gayette güzel. Önüne gelen her keko, kanka gümüş kolye takıyor. Farklı olmayı tercih ediyorum bu konuda 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Ben pek yakıştırmıyorum, açıkçası gümüş rengini de fazla yakıştırmıyorum bence en iyisi siyah 1 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Erkeğe hiç bişe yakışmıyo. Rabbim iyi ki kadınları yaratmış 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır hoş bulmuyorum.. Gümüş kesinlikle çok daha hoş. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
idrisgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Insanina gore degisiyo bazisina yakiyo bazi insanada yakismiyo 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle yakışmıyor. Gri rengi, gümüş vs iyi gidiyor. 0 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl En itici bulduğum şeylerden birisi erkeğin altın yüzük takması. Gey davranışı gibi geliyor bana 😂😂 hele bi de yüzük inceyse at çöpe gitsin Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Seni gidi çakal habire altını Sizler takacak haliniz Yok ya niye yakışmasın 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Erkeğe altın mekruhtur zaten yakışmıyorda erkek adam gümüş takar 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakışanlar var 0 0 Yorumla
zamanınkiymetinibil Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkege altın takılmaz haramdır 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Hayır gümüş yakışır altın kadınlara yakışır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yakışıyor
Fizik güzelse yakışır. Kendim balık sırtı altın zincir kolye takıyorum gayette güzel. Önüne gelen her keko, kanka gümüş kolye takıyor. Farklı olmayı tercih ediyorum bu konuda
Ben pek yakıştırmıyorum, açıkçası gümüş rengini de fazla yakıştırmıyorum bence en iyisi siyah
Erkeğe hiç bişe yakışmıyo. Rabbim iyi ki kadınları yaratmış
Hayır hoş bulmuyorum.. Gümüş kesinlikle çok daha hoş. Keyifli günler..
Insanina gore degisiyo bazisina yakiyo bazi insanada yakismiyo
Kesinlikle yakışmıyor. Gri rengi, gümüş vs iyi gidiyor.
En itici bulduğum şeylerden birisi erkeğin altın yüzük takması. Gey davranışı gibi geliyor bana 😂😂 hele bi de yüzük inceyse at çöpe gitsin
Seni gidi çakal habire altını Sizler takacak haliniz Yok ya niye yakışmasın
Erkeğe altın mekruhtur zaten yakışmıyorda erkek adam gümüş takar
Yakışanlar var
Yeni geline benziyorlar
Erkege altın takılmaz haramdır
Hayır gümüş yakışır altın kadınlara yakışır
Ben sevmiyorum ya
Yakismaz bayana yakisir erkege gümüş
Altının rengide güzel ama siyahı tercih ederim
Yakışıyor
Yakışmıyor bence
Bence yakışmıyor