crop giymeden, açık giyinmeden de şık olunabilir mi? Öneriniz var mı bu konuda görselli olursa çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler

crop giymeden, açık giyinmeden de şık olunabilir mi? Öneriniz var mı bu konuda görselli olursa çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Croplar gereksiz yere çok moda olmaya başladı. Bir de ya küçücük ve daracık yapıyorlar ya da fazlasıyla bol. Her şeyin crop haline gelmesi aşırı sıkıcı bir görüntü olmaya başladı. Hele ki altına düşük bel pantolon giyiliyorsa daha da itici oluyor. Bence insan güzel bir tişörtle de şık olabilir. Önemli olan kendine yakışan kıyafeti seçmekte. İlla ki kısa olmasına gerek yok.
Şimdiki zamanda çıplaklığı şıklık olarak gösteriyorlar, şıklık vücudundaki hataları kapatacak, renk uyumu olacak, aksesuarlarla tamamlanacak, kişinin zevkine uygun olacak, yere ve ortama uygun giyilecek olan her şey şıklık, Crop giymek illa şart deyil
instagram blogglerinin arada bir acik olmayan kombinleri oluyor onlari gordukce kaydet veya acik olanlari kendine gore uyarla. ben de oyle yapiyorum ve kaydettiklerimden sana biraz atayim hatta instagramin varsa daha fazla atarim kaydedersin

Ayy instwgramdan bana da atabilir misin veya blogger in ismini söylesen ben çok sevdim bunları hep böyle arayıp bulamiyodum
boyle bloggerler zaten yok tek tek bulup kaydetmeniz lazim ben buldukca kaydettim. instagramdan atayim istersen sana da fake hesabin varsa ona da atabilirim farketmez
Takip edebilir miyim sadece kullanıcı adını söylemek için
olur
Tabi ki olunabilir. Şık bluzlar, gömleklerle çok güzel olabilir. Sana tarzını beğendiğim birisini önereyim gerçekten çok tatlı ve şık giyiniyor. Cropları bile çıplaklık göstermeden kombin ediyor. İnstagram adresi: ecemtturann
Çok teşekkür ederim 💜
Önerdiğin günden beri severek takip ediyorum bu hesabı, benzer başka var mı bildiğin kişiler
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan
Cevap
29Cevap
Çok güzel elbiseler var gömlekler var içine göbeği açık olmayacak şekild easkılı giyinip üzerine renkli gömlekelrdne giyinebilirisn mavi jean siyah atlet ama yaka kesimi çok önemli tam kare olmalı üzerine beyaz gömlek giyebilirsin fazlaca dikkat cekici. Midi boy etekler balık keisme yakın olursa daha seksy duracaktır eteğin içine koyabileceğin saten gibi ya da incecik şifona yakın bluzlar fiziğini daha güzel göstermeis için vatkalı olabilir bunları birleştir
Ben crop tercih etmiyorum
Dolabımda bir tane bile açık denilecek giysi yok
Bence vücudu göstermeden de şık olmak mümkün
ohh be bende böyle düşünüyorum diye bazı kız kankalarım bana yobazmısın diyordu sonunda ben gibi düşünen birisi görmek güzel :)
O kelime anlami bilmiyorum ama moda oldu diye herkes ayni şeyi ya da açik giymek zorunda deyil. Kendine özel bir tarzi olmali insanin. Biri benimle ayni düşüncede deyilse bu onu kötü yapmaz farkli biri yapar sadece
Mümkün, oversize giyinebilirsin.
Bol pantolon, eşofman, salaş tişörtler
crop olmadan da olur blazer ceket ve Jean mesela çok hoş durur
blazer ceket erkeklere özgü değil mi bea ben senelerdir giyiyorum erkeklerin modasını çalmayın.) ama yakışan da oluyor hani:O

Buyur hem cool hem tarz. Crop gerekmıyor demek kı
Kendine yakışan sana kendini iyi hissettiren isteğine göre hoş, seksi, güzel, zayıf, gösterişli vs. duran senin keyifle giyeceğin tüm kombinler ile şık olabilirsin
Ben hayatımda hiç crop giymedim demek ki neymiş crop giymeden de tarz olabiliyorsunuz eskiden crop mu vardı sanki
Crop giymiyorum göbeğimi göstermeden de şık giyiniyorum.
1 sene önce bu crop saçmalığı yoktu
bluz tişört gömlek vs giyilirdi
gayet basit yani
Crop şeyler çok da şık durmuyor bence daha çok çocukça geliyor bana ama giyen giyer, daha şık şeyler de bulunabilir tabiki ama şu diyebileceğim bir şey yok seni en iyi sen bilirsin
Ay şık olmak göbeği açmak veya kapamakla alakalı değil
Crop şart değil, ayrıca crop giyinip göbek deliği gözükmüyorsa mantıksız
Kadınlarda envai çeşit giysi var mutlaka şık olursun cropsuz.
Crop tromp bilmem göbek açan beyinsizdir inanç vs bağımsız
Eskiden crop mu vardı? Oranızı buranızı açmayı medeniyet sanıyorsunuz

Misal
Ucuz görünüyor böyle giysiler zaten herkeste de aynı sey.
Elbette mümkün alternatif çok
Crop giymeyeni dövüyorlar bu devirde 😆
Herhangi bi mağazaya girince croptan başka bir şey bulmak çok zor artık
İşte ben bu dünyaya isyan ediyorum. Sonra beni gerici ilan ediyorlar. Herkesi tek tipleştiriyorlar. Herkes aynı şeyi giyiyor, herkes aynı şeyleri izliyor
Sürüden ayrılmak lazım orijinal insan olmak için
Açık saçık giymek şıklık değil zaten. En basit örneği erkeklerden verelim. Takım elbise giyen erkek mi şıktır? Yoksa sıfır kol tişört giyen mi? :)
Tamamen katılıyorum size. Orijinal kalmak da çok zor çünkü resmen dayatılıyor. Bunun en basit örneğiydi bi mağazaya girince croptan başka bir şey bulamamak. Farklı olmak gerçekten de çaba isteyen bir şey gibi artık
Erkeklerde de durum aynı. Dar paça pantolonlar falan
Ayakkabı sektörü de böyle. 15 santimlik tabanlı ayakkabılar. Yakın gelecekte herkesin ayakları bozulacak.
Eğer uzun bir şey bulamıyorsan erkek reyonunda alışveriş yap o zaman
Eskiden crop mu vardi a.. q modayi takmayin
Olunur neden olmasın ki
Mümkün. Napalım şu zamanın trendi de bu
Mümkün
Önerin var mı alternatif sunabilir misin
Varda üşenirimmatmaya ya
@LexzMurph noldu snjd
@LexzMurph ahaha crop giyin ya güzel
@LexzMurph evet ama güzel
@LexzMurph sana olmuş
@LexzMurph rica ederim
Crop giymeden güzel olunmuyor saçmalığı çıktı bedenine yakışan giysiler evet şık gösterir
Yazın imkansız crop dışında bişey giymek
Degil ben alcam 2 3 tane daha aklımda var
Mumkun bedenine uyguh elbiseyi bul yeter
şişkolar crop giyer mi
olmaz mı olur tabi
Mümkün tabi ki.
Zihniyetine tükürüyüm
Ne alakası varya düne kadar crop mu vardı sanki
Koşarak uzaklaşacaksın.
3-5 seneye kadar crpo giyen mi vardı?
Mümkün
Mesela alternatif sunabilir misin
Bende giymiyorum pantolon tişört giyiyorum genelde şık olmak istedigim zamanda elbise giyiyorum uçuş uçuş olan şifon elbiseler tulumlar felan. Renk uyumunu tutturunca elbise ayakkabı makyaj vs. çok hoş duruyor. Güzel olmak icin oranı burani acmana gerek yok.. :)
Mümkün değil
yakisan kadin giymeli
Mümkündür
mumkundur
Göbek görünmesi hoş bi görüntü değil bence
yoo?
Önceden crop mu vardı?
Tabiki mümkün.
Crop daha tarz
Degil
Olabilir
Neden olmasın?