Moda & Stil Deri ceket makinede yıkanır mı? redwinecup Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Elimde bir deri ceket var ve biraz kokuyor daha önce hiç yıkamadım bi kaç kişi at makineye bişi olmaz dediler ama emin olamadım 15 dakikalık atsam zarar görür mü acaba etiket kısmında da böyle yazıyor sizce ne yapabilirim? Deri ceket makinede yıkanır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MericG Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 69% +1 yıl Deriler yıkanmaz (etiket de yıkanmaz işareti var zaten) deri sadece kuru temizleme ile bakım yapılır. Sakın makineye atıp ürünü çöp yapma. 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Deri temizleme zımbırtıları var onla silerek temizlenir ya da kuru temizleme 0 0 Yorumla
_Vefa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Gerçek deri ceket makinada yıkanmaz. Onu kuru temizlemeye ver istersen yazık etme 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır , çatlar deri mont. Losyon ıle yemızleyıp ya da kuru temızlemeye verıp vazelın surmelısın 0 0 Yorumla
_Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kuru temizlemeye ver risk alma 0 2 Yorumla redwinecup +1 yıl Kuru temizlemeye vermeye vaktim yok maalesef Yorumla _Beyza_13 +1 yıl Elde yıka soğuk suyu ile yıka Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Atılmaz kuru temizleme yaptır 0 3 Yorumla redwinecup +1 yıl Kuru temizlemeye vaktim yokk Yorumla 35ksk96 +1 yıl O zaman elde yıka yumuşatıcı koy bi leğene at ceketi içinde beklet 15 dk kokusu gider Yorumla redwinecup +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla