Moda & Stil Bu yaz sicaklarinda evde ne ile dolasiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detay yok Güncellemeler+1 yıl Ben bikini ustu ve kapri Güncellemeler+1 yıl kızlar sizde yazar mısınız hep erkekler yazmış bakın bende yazdım hadi canlar Bu yaz sicaklarinda evde ne ile dolasiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evde 24 saat klima çalışıyor ev içi 22 derece. Şort ve tshirt ile geziyorum 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. tek isem boxer veya çıplak değilsem boxer veya şort 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sütyensiz sallandıra sallandıra püfür püfür ywdgsdf 2 18 Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Tabi tabi Yorumla Saglikci217272 +1 yıl He he bizde yedik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ev benim değil mi kardeşim evde sütyen mi takıcam? Ev dedik sokak demedik. Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Ailen kızmıyomu Yorumla Saglikci217272 +1 yıl Görmeden inanmam bacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ıssızadam000 ailemle yaşamıyorum Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Teksen olabilir ben şaşırdım sadece sokakta bile sutyensiz gezen onca kadın var Yorumla Saglikci217272 +1 yıl Benim sorumada cevap verirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ıssızadam000 küçük olan gezer ama benim memeler büyük 95 beden sütyensiz çıkamam dışarı. Yorumla Saglikci217272 +1 yıl Off neymiş onlar tkp atsana Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Haklısın 95 bedense sıkıntı ama her fırsatta sutyeni çıkar bence evde yani rahat etsinler ileride sıkıntı olur Yorumla Saglikci217272 +1 yıl @ıssızadam000 95 beden büyük olsa takması gerek takmazsa bel fıtığı ve sarkar Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Bi hadi ordan git mk ya yüz vermiyor işte Yorumla Saglikci217272 +1 yıl @ıssızadam000 seni pis ettim diye mi onkadar seviyen dustu küfürbaz Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Evet senin gibi abazalar yüzünden insanların kimseye güveni kalmıyor Yorumla Saglikci217272 +1 yıl @ıssızadam000 yaw he he Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkinizde abazasınız ikinizle de işim olmaz reelde. İki meme için birbirinize girdiniz çok komiksiniz. Yorumla Saglikci217272 +1 yıl Yaw ne alaka sende kavga etmedik o senin gözüne girmeye çalışıyor mal Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evde tekim ve çıplak dolaşıyorum bazen, çok rahat oluyor. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama genellikle boxer ile dolaşıyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yaz kıs pijama 1 0 Yorumla
Yanımagel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evde tek olunca çıplak biri varsa sadece şortla dururum 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. İc çamaşır ile başka neyle dolaşalım ki 😬 0 0 Yorumla
Zennginerrkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bensu an çırılçıplagim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hemen zenci bi erkek yolluyorum Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Hahaha sen gel Yorumla Soran +1 yıl Yok canim ya ben pazarlamacilik yapiyorum Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Peki canim Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. Sadece boxer 0 0 Yorumla
Saglikci217272 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben şortla sadece sen peki 0 1 Yorumla Saglikci217272 +1 yıl Görsek keşke Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Kaprimi 0 3 Yorumla spitzbub +1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl abazan erkekler yorum yapmasın Yorumla spitzbub +1 yıl Öylemi diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evde 24 saat klima çalışıyor ev içi 22 derece. Şort ve tshirt ile geziyorum
tek isem boxer veya çıplak değilsem boxer veya şort
Sütyensiz sallandıra sallandıra püfür püfür ywdgsdf
Tabi tabi
He he bizde yedik
Ev benim değil mi kardeşim evde sütyen mi takıcam? Ev dedik sokak demedik.
Ailen kızmıyomu
Görmeden inanmam bacım
@ıssızadam000 ailemle yaşamıyorum
Teksen olabilir ben şaşırdım sadece sokakta bile sutyensiz gezen onca kadın var
Benim sorumada cevap verirmisin
@ıssızadam000 küçük olan gezer ama benim memeler büyük 95 beden sütyensiz çıkamam dışarı.
Off neymiş onlar tkp atsana
Haklısın 95 bedense sıkıntı ama her fırsatta sutyeni çıkar bence evde yani rahat etsinler ileride sıkıntı olur
@ıssızadam000 95 beden büyük olsa takması gerek takmazsa bel fıtığı ve sarkar
Bi hadi ordan git mk ya yüz vermiyor işte
@ıssızadam000 seni pis ettim diye mi onkadar seviyen dustu küfürbaz
Evet senin gibi abazalar yüzünden insanların kimseye güveni kalmıyor
@ıssızadam000 yaw he he
İkinizde abazasınız ikinizle de işim olmaz reelde. İki meme için birbirinize girdiniz çok komiksiniz.
Yaw ne alaka sende kavga etmedik o senin gözüne girmeye çalışıyor mal
Evde tekim ve çıplak dolaşıyorum bazen, çok rahat oluyor.
Ama genellikle boxer ile dolaşıyorum
Yaz kıs pijama
Evde tek olunca çıplak biri varsa sadece şortla dururum
İc çamaşır ile başka neyle dolaşalım ki 😬
şort tşört ya da atlt
Bensu an çırılçıplagim
Hemen zenci bi erkek yolluyorum
Hahaha sen gel
Yok canim ya ben pazarlamacilik yapiyorum
Peki canim
Hiçbişeyle
Şort, tshirt