Saçımı kestirdim pişman oldum ne zamana uzar?

2 yıl kestirmemiştim tam uzamıştı metal konserlerinde headbang yapmalık kıvama gelmişti. toplayınca da ayrı güzel oluyordu. bugün gittim kestirdim deve kuşuna döndüm. solak oldugum icin sola atıyorum adama özellikle söyledim ama ters geldi kesemedi b. k gibi oldu. mahallede cips kola alıp tüm gün futbol oynayan ergenlere döndüm. ateist metalciden türkçe rap dinleyen mahalle apaçilerine döndüm. birde slip mayo giyeyim tam geyler gibi oldum b. k gibi top gibi oldum lan. hayattaki duruşum gitti. şimdi bir şey bulmalıyım kolye falan ama kurtarmaz.

Güncellemeler
+1 yıl
ertesi gün başka bir yere gidip toparlaması için yine kestirdim daha iyi sayılır ama sonuç yine kötü. 5 yıldır aynı adama kestiriyordum bayan kuaförüydü teknik biliyordu ıslak kesiyordu cok basarılıydı. erkek kuaförleri sadece dayıları asker tıraşı yapabiliyorlar sanırım. berberlik diploma istemiyor diye meslek etiğinden, kendini geliştirmekten uzak insanlar bu işi icra ediyor. üstünü örtmek için sprey sıkıp jöle sürmeye kalkıyorlar. aldıkları para da az degil. yazık.
Saçımı kestirdim pişman oldum ne zamana uzar?