barkodu, kutusu siteye yönlendiriyor

Bunun gibi ip ya da yapışkan görünümü var bazı yerlerde. Orijinal ayakkabıda bu olur mu? Teşekkür ederim.
barkodu, kutusu siteye yönlendiriyor

Bunun gibi ip ya da yapışkan görünümü var bazı yerlerde. Orijinal ayakkabıda bu olur mu? Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Orijinal değil bende almıştım oradan biliyorum
Sen nasıl anladın barış seninkinin sahte olduğunu?
Çünkü yapışkanı gözüküyordu ve dikişleri de çok kolay açıldı.
Ya daha hiç kullanmadım dikişi açılır mi bilmem ama yapışkanı var doğru shshs be giyeceğim bunu ya içim ısındı benim buna 😋
Giyebilirsin tabi ki zaten çok fark olmuyor bence :)
Ahhsss aslında ben internetten az önce araştırdım baktım falan ve orijinal geldi ya aslında bu yapışkanlı ayakkabılar bana denk geliyor herhalde önceden de mağazadan aldiğimda evde baktım yapışkanlıydı nike o da. yani bana öyle denk geliyor sanırsam.😅
Zaten bir ayakkabı aşırı pahalı değilse orijinal olmasını beklememek lazım :D
Aşırı pahalı olmasıyla ilgili değil ya zaten aşırı pahalıya sahte nike alsam şimdi açlıktan ayakkabıyı kemirirdik barış
Bence ilgisi var. yani sen bu ülkede 500 e ya da o paraya orijinal bulamazsın. ve genellikle 200-300 bandında olan ayakkabılar farklı markaların aynı ürünleri kullanmasıyla ortaya çıkarttıkları modeller oluyor.
Barış bu ayakkabı şu an sitelerde 1800 civarı ama daha yükseğe ya da daha da uygun satan da vardır. Nike in kendi sitesinde stoğu yok... Sadece bebeklere göre olanı var. o da bana olmaz.🤨 bu yüzden kendi sitesinden de bulabileceğim bir ürün dğeil.
Satıcıdan aldığın için emin olmazsın maalesef belki orijinal de olabilir ama orijinal de böyle olmaz genelde. belki yanılıyorumdur. sen beğendiysen sorun yok zaten güzel görünüyor
Güzel görünüyor (!) 😛😛😛 kesinlikle. çok anlaşılıyor olmalı çok naziksin.😆😁 ya bana orj geliyor ama bi bakacağım artık.😃😅 s
Teşekkür ederim nazik olmayı seviyorum 😝😝😅
çakma olanı da siteye yönlendirebiliyo , her şeyi yapıyolar maalesef.
Ben anlamıyorum da orijinal mi değil mi diye 😥 siteye yönlendirme durumu işime yarıyordu şimdi nasıl anlayacağım...
instadan aldıysan hele kesin çakmadır iade ediliyosa et
Koşulsuz iade hakkın var satıcıyla irtibata geç iadesini yap. Bence normal değil
Niye kutusu barkodu siteye yönlendiriyor olabilir
Daha da ilerisini düşünelim. Orijinal kutuya çakma koymuş olabilir. O yüzden iadesini ver diye düşündüm
Ayakkabının içindeki barkodda siteye yönlendiriyor
Senin hoşuna gitti mi? Ama ipler normal değil
beğendim ama anlamadım orj mi diye annem görür görmez orijinalliğini sordu bana sanırım şüphelendi
Verdiğin para içine batmiyosa giy gitsin. İpleri de kes. Ama orijinale yakın bir miktar verdiysen iade et direk sitesinden al
Bu ayakkabının birkaç ay önce satıldığı miktarın iki katını ödedim ama sanırım orijinal ya belki son ürünlerdir artık şansa öyle denk gelmiştir ya ben giyeceğim 😅
Bu arada birkaç ay önceki miktardan fazla ödemiş olmam normal bunu belirtme sebebim indirim zamanı birkaç aç önce sitesinde fiyatı saha uygunmuş ama sitede tükenmiş. Yoksa kendi sitesinde daha uygunmuş demek istedim.
Yok onu anladım tabiki de. İndirimli aldıysan bence hiç ses etme giy ayağında eskisin. 3 ay sonra zaten yeni ayakkabı alacaksın indirimden dolayı :)
Yo işte indirimden almadım ama zamanında indirimdeymiş başka alan birinin ss ini gördümde ondan. ya çok karışık anlattım ama şu an da aldığım fiyattan pahalı olduğu doğru. Sadece demek siteidm ki keşke ben o indirimde alsaymışım aşırı fiyat farkı oluyor. Yine de şu anki fiyatı yine evet aldığımdan yüksek. sürekli artmış yani. neyse giyiyim ben zaten orijinal diye satılan şey öyle değilse bu satan kişinin günahı benim değil.
3 ay sonra ne indirimi var?
Aynen öyle zaten 1 ay önce aldığın bir üründe bile fiyat farkı var. O yüzden giy belli bir zamana kadar
Hayır benim demek istedigim belli bir zaman giyeceksin bu ayakkabıyı. Hani belli bir zaman sonra siteyi gezerken bir ayakkabı göreceksin alacaksın genelde böyle olur ya hani ondan dedim. Anlasacaz anlasacaz
Niue yi niye instagram dan alırsın ki. %99 sahtesie
İnternetten bir şey almayın arkadaş
Aldık aga
Geçmiş olsun yavrum
orijinal degil
Aga be
Orjin dedim
çakma
Normal değil
2. else olur
Hayır 0 normal mi sence?
dolandırılmış olma olasılığın var o zaman ama ben en son ne zaman nike giydim allah bilir skechers kullanıyorum daha çok
Belki orijinaldir ya rahat gibiydi