Moda & Stil Yarın düğün var, bu elbise nasıl sizce. Giyeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Kararsızım biraz Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar uzaktan Bi akraba gelinin kız kardeşi değilim sonuçta sakin olun Yarın düğün var, bu elbise nasıl sizce. Giyeyim mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Güzel bir elbise 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Uzaktan birininse o elbiseyi giyinebilirsin ama o çantayla ayakkabı olmaz. Ayakkabı bağcıklı olduğu için karşıdan hoş görünmüyor. Siyah stiletto giy. 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Elbise iyi yakismis ama yirtmac kismi pek sevmedim benYani Nasıl desem kaba durmuş gibi Ayakkabı da bilekten bacak boyunu kesmis Dikkatli bakilinca görünen buAma fizik güzel 0 0 Yorumla
Mustafa_1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bence hiç olmamış asıl olması gereken aynı elbisenin renkli olanları bile olsa güzel olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyah seviyorum bay Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. yaz sıcak cenazeye gitmiyon yaşına uygun bişiler al. kocada bulamazsın sen bu vizyon ile 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Düz siyah Bi elbise neyin vizyonundan bahsediyorsun aptal cahil Yorumla burakistan35 +1 yıl al işte vizyon bu... kenar mahalle kezzosu kombini. Yorumla burakistan35 +1 yıl kimsenin eğitim statü finansal durumunu bilmeden yorum yapma , haddini bil kenar mahalle kezzosu anca düğünde kendini gösterirsin. Yorumla
tmm-jülüdeolşun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, giy: Cenazeye gider gibi olduğu yönündeki görüşlere dibine kadar katılsam da bir düğüne "gothic" bir davetli ancak bu kadar yakışabilirdi. 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence düğün havası yok bu elbisenin :/ sonbaharda rutin çıkılan bi akşam yemeğinde giyilebilir 0 0 Yorumla
Reissbey Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzel çok şık görünüyor. Gelinlik haricinde giyilebilecek en güzel elbise 😊 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Oldukça zarif şık ve aynı zamanda oturaklı ağırbaşlı kısacası elbise size çok yakışmış 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence uygun uzaktan birininmiş zaten abartıya kaçmaya gerek yok. Kötü diyenlerin amacı nedir bilirsin. 0 0 Yorumla
bayram_goktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl varsa bunun kısa mini dalgalı etek ve göğüs dekoltesi onu al giy böyle rahibe gibi olmuşsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sırt dekoltesi var yirtmac var sik olmak için aşırı açık olmaya gerek yok bay Yorumla bayram_goktas +1 yıl evet ama fiziğin güzel olunca seksi olmak ta çok güzel olur Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ne çıtı bişesin sen öyle kıyafet güzel giy 1 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Tost makinesiyle mi çektin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen sen profilini neyle çektin mala benziyon Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl çok kırıldım xushxgsbx Yorumla Soran +1 yıl Geberrr Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl şamxhabchsbxhahxhshdjamğqmfjwhchax Yorumla Soran +1 yıl Komikmi Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl evet mal 😂 Yorumla Soran +1 yıl Karşında Bi kadın var kaba şey Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl sen de bana kaba davrandın 🤧 Yorumla Soran +1 yıl İyi yaptım Yorumla
TamactiJunn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl bence çok hoş bi elbise ve yakışmış size 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ❤ Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok güzel giyebilirsin 0 0 Yorumla
JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Düğüne değilde cenaze evine gidiyor gibi 0 0 Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim model sanada çok yakışmış.💜 0 0 Yorumla
lolcüaşık Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müthiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok teşekkür ederim yorumların geneli çok kötü geldi mutlu oldum gerçekten Yorumla lolcüaşık +1 yıl Asil duruyor çok beğendim gerçekten sana da yakışmış Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 390 cevap paylaştı. Cenazeye mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka siyah renk sadece cenaze de mi giyiliyor? Yorumla Sadbut_true +1 yıl Çok sadee Yorumla Soran +1 yıl Çok yakin birinin değildi ve ben beğendim iyi geceler Yorumla
mrsnurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kimin düğünü olduğuna bağlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan akraba knk Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Matem varmış gibi 1 3 Yorumla Sadbut_true +1 yıl Aha bak Yorumla hülyaesn +1 yıl Kim baksin Yorumla Sadbut_true +1 yıl Sorana dedim bende sen gibi yorum yaptım beğenmedi Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Moda & Stil konusunda 408 cevap paylaştı. Çok sade 0 0 Yorumla
birisimervemidedi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Zarif ve güzel özellikle o çanta ile tam olmuş 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 535 cevap paylaştı. Giy olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Güzel bir elbise
Uzaktan birininse o elbiseyi giyinebilirsin ama o çantayla ayakkabı olmaz. Ayakkabı bağcıklı olduğu için karşıdan hoş görünmüyor. Siyah stiletto giy.
Elbise iyi yakismis ama
yirtmac kismi pek sevmedim ben
Yani Nasıl desem
kaba durmuş gibi
Ayakkabı da bilekten bacak boyunu kesmis
Dikkatli bakilinca görünen bu
Ama fizik güzel
Bence hiç olmamış asıl olması gereken aynı elbisenin renkli olanları bile olsa güzel olur
Siyah seviyorum bay
yaz sıcak cenazeye gitmiyon yaşına uygun bişiler al. kocada bulamazsın sen bu vizyon ile
Düz siyah Bi elbise neyin vizyonundan bahsediyorsun aptal cahil
al işte vizyon bu... kenar mahalle kezzosu kombini.
kimsenin eğitim statü finansal durumunu bilmeden yorum yapma , haddini bil kenar mahalle kezzosu anca düğünde kendini gösterirsin.
Evet, giy: Cenazeye gider gibi olduğu yönündeki görüşlere dibine kadar katılsam da bir düğüne "gothic" bir davetli ancak bu kadar yakışabilirdi.
Bence düğün havası yok bu elbisenin :/ sonbaharda rutin çıkılan bi akşam yemeğinde giyilebilir
Güzel çok şık görünüyor. Gelinlik haricinde giyilebilecek en güzel elbise 😊
Oldukça zarif şık ve aynı zamanda oturaklı ağırbaşlı kısacası elbise size çok yakışmış 😊
Bence uygun uzaktan birininmiş zaten abartıya kaçmaya gerek yok. Kötü diyenlerin amacı nedir bilirsin.
varsa bunun kısa mini dalgalı etek ve göğüs dekoltesi onu al giy böyle rahibe gibi olmuşsun
Sırt dekoltesi var yirtmac var sik olmak için aşırı açık olmaya gerek yok bay
evet ama fiziğin güzel olunca seksi olmak ta çok güzel olur
ne çıtı bişesin sen öyle kıyafet güzel giy
Tost makinesiyle mi çektin
Evet aynen sen profilini neyle çektin mala benziyon
çok kırıldım xushxgsbx
Geberrr
şamxhabchsbxhahxhshdjamğqmfjwhchax
Komikmi
evet mal 😂
Karşında Bi kadın var kaba şey
sen de bana kaba davrandın 🤧
İyi yaptım
bence çok hoş bi elbise ve yakışmış size
Teşekkür ederim ❤
Oo dehşet görünüyorsun
şık tabii giy.
Gayet şık ve alımlı 👍🏻
Çok güzel giyin bence
çok güzel giyebilirsin
Diğer seçenekler neler ki?
Düğüne değilde cenaze evine gidiyor gibi
Çok zarif... Beğendim 👍
En sevdiğim model sanada çok yakışmış.💜
Ben pek beğenemedim ya.
gayet güzel, hayırlı olsun
Bence sade ve şık giyilebilir
Müthiş
Ya çok teşekkür ederim yorumların geneli çok kötü geldi mutlu oldum gerçekten
Asil duruyor çok beğendim gerçekten sana da yakışmış
Cenazeye mi
Ne alaka siyah renk sadece cenaze de mi giyiliyor?
Çok sadee
Çok yakin birinin değildi ve ben beğendim iyi geceler
Kimin düğünü olduğuna bağlı
Uzaktan akraba knk
Matem varmış gibi
Aha bak
Kim baksin
Sorana dedim bende sen gibi yorum yaptım beğenmedi
İyi..
Bence ideal bir elbise ve doğru tercih
Çok sade
giyilir