Moda & Stil Gençler hangi renk hırkayı alayım sizce? Virratiesta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Karar veremedim iyi mi sizce? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gençler hangi renk hırkayı alayım sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birincisi güzel 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ne zevksiz karısın lan, babaanne hırkasını utanmadan sormuşsun. Hiçbirini alma 0 2 Yorumla Virratiesta +1 yıl Kötü mu Yorumla Oluştur +1 yıl Evet, yaşına uygun şeyler tercih et Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bi an üşüdüm. Kış mı geldi lan nese kırmızı olsun 0 2 Yorumla Virratiesta +1 yıl Babanne hırkasımi sence Yorumla ElCuco +1 yıl kesinlikle Yorumla
TylerDurdenn0 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Asıl soru her pozda aynı duruşu ve aynı gülümsemeyi nasıl yaptın? 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu mankende duracağı gibi durmaz eğer hedefin oysa 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kırmızı daha güzel duruyor 0 4 Yorumla Virratiesta +1 yıl Kırmızı mi yeşil mi Yorumla Powermen +1 yıl Redd Yorumla Virratiesta +1 yıl Babanne hırkasını sence Yorumla Powermen +1 yıl Resimde ki kız giyiyorsa gençler giyebilir yani Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. kırmızı derim 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Yeşil ve krem harika duruyor 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kırmızı 0 3 Yorumla Virratiesta +1 yıl Babanne hırkasımi sence? Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl yooo gayet güzel olur renk te güzell Yorumla Virratiesta +1 yıl Birisi babanne hirkasi demişte😔😔 Yorumla
Birgünolurelbet Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Senin fizik nasıl peki ve böyle mi giyineceksin 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Kirmizi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Birincisi güzel
Ne zevksiz karısın lan, babaanne hırkasını utanmadan sormuşsun. Hiçbirini alma
Kötü mu
Evet, yaşına uygun şeyler tercih et
bi an üşüdüm. Kış mı geldi lan nese kırmızı olsun
Babanne hırkasımi sence
kesinlikle
Asıl soru her pozda aynı duruşu ve aynı gülümsemeyi nasıl yaptın?
E) hiçbiri modelini begenmedim
Beyaz ya da pembe bence
C seçeneği güzel bence.
Bu mankende duracağı gibi durmaz eğer hedefin oysa
Kırmızı daha güzel duruyor
Kırmızı mi yeşil mi
Redd
Babanne hırkasını sence
Resimde ki kız giyiyorsa gençler giyebilir yani
kırmızı derim
Yeşil ve krem harika duruyor
Bu güzellik halis mi aw
kırmızı
Babanne hırkasımi sence?
yooo gayet güzel olur renk te güzell
Birisi babanne hirkasi demişte😔😔
Kırmızı
Beyaz bence
Beyaz Pembe ve kırmızı
Beyaz gayet yakışmış iyi günlerde kullanın...
Kırmızı
Senin fizik nasıl peki ve böyle mi giyineceksin
D şıkkı
Pembe
Kirmizi
hepside guzel
iPhone 13 güzelmiş