Moda & Stil Deniz Baysal'ın ödül gecesinde giydiği elbiseyi nasıl buldunuz? ceelibon Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şık 😍 Rüküş🙄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Deniz Baysal'ın ödül gecesinde giydiği elbiseyi nasıl buldunuz? Cevapla Deniz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Harika beğendim 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Tam benlik bir elbise seviyorum böyle parıltı elbiseleri kendisidr iyi taşımış. 0 0 Yorumla
Coffee34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Normal elbise, zaten hepsi birbirine benziyor genel olarak 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Askıda görsem iğrenç der geçerim ama aşırı iyi taşıdığı için elbise şu an zarif gözüküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başka derdimiz kalmadı mı, magazin boş iş. Şimdi birilerinin etekleri tutuşur ve hemen şu yazdığımı kaldırırlar. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 477 cevap paylaştı. Şık bence gayet güzel. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Kendisi güzel bulmuş ki giymiş 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. beğenmedimö 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Kötü. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Çok şık 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Şık olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Harika beğendim
Tam benlik bir elbise seviyorum böyle parıltı elbiseleri kendisidr iyi taşımış.
Normal elbise, zaten hepsi birbirine benziyor genel olarak
Askıda görsem iğrenç der geçerim ama aşırı iyi taşıdığı için elbise şu an zarif gözüküyor
Başka derdimiz kalmadı mı, magazin boş iş. Şimdi birilerinin etekleri tutuşur ve hemen şu yazdığımı kaldırırlar.
Şık bence gayet güzel.
Pek güzel değil
Kendisi güzel bulmuş ki giymiş
Cok hosuma gitti benim
Beğendimm 😍
Bence çok banal bir elbise hiç beğenmedim !
Rüküş
beğenmedimö
Kötü.
rüküş
rüküş
GÜZEL.
çok sade sevmedim
Çok şık
kötü seçim..
Güzel kadın
Şık olmuş
Daha iyisi yok