Çoook heyecanlıyım, bir tekstil firmasında muhasebe bölümünde çalışacağım. ilk işim <3 sizce elbisem uygun mu?

Çoook heyecanlıyım, bir tekstil firmasında muhasebe bölümünde çalışacağım. ilk işim <3 sizce elbisem uygun mu?
İlk iş günü için çok iddialı, aşırı şık.. Size neden bilemeyiz kanalından ilk iş günü nasıl giyinmeliyiz videosunu izlemeyi öneririm. İlk hafta daha sakin giyinin, ortamı gözetleyin, izleyin, insanların karakterini çözmeye çalışın, yeni iş düzenini ayak uydurun, sonra kılık kıyafete bakın.. O iş yerinde ne tarzda, hangi markada giyimler kullanıyorlar diye
Yaratıcılığın çok hoş ama İş yerlerinde uyumlu bir giyim değil. Size uygun göreceğim tarzı paylaşmak isterim umarım yardımcı olurum: Pantolon , kemer , gömleğinizin ön kısmı pantolonun içerisinde olmalı , deri ceket bide yuvarlak güneş gözlüğü ve at kuyruklu bir saç , cepli çanta (omuza asılanlardan) bide spor beyaz ayakkabı
İş yerinize girerken başınız yukarıda dikdik yürüyün elinizin biri cepte olsun asi olduğunuzu belli edin 😂 İyi Günler
gömlek, bluz ve altına da pantolon ya da etek. elbise olacaksa da sade düz renk ve düz model kısa olmayan bir şey olmalı. boyle kayık yaka süslü ve yırtmaçlı olmaz. düğüne gider gibi. komik durursun dalga geçerler. ilk gün en iyisi sade bir gömlek ya da bluz altına da kumaş pantolon
Cevap
142Cevap
Elbisen bir nişana ya da kına gecesine daha çok uyuyor iş yeri için daha sade kıyafetler tercih etmelisin
Özel davetler için de bir terzide boyunu kısaltıp yırtmacı biraz daha derinleştirmelisin.
Ofis için uygun mu bilemedim. Etek kısmı iyi de üst kısım şekilli olduğu için iş ortamına fazla duruyor. Bu arada hayırlı olsun :)
Ablacım skkdk muhasebe bölümünü baştan çıkaramaya mı gidiyon ksdkdmdmdmdmsx
Abla baloya falan mı gidiyon tekstil firması alt tarafı
hayır, lütfen bunu giyme. hatta direkt bunu yok et. böyle bir elbise var olmasın.
Kral sende olmasan tekstil firması konkordato ilan edecekti bu zevk yüzünden allah razı olsun
kınayamı gidiyon abla gözünü seviyim ya elbise güzelde o omuz detayları oraya uygun eğil daha düz olsa iyi olur
Bence cicicli biçimli olmuş yani sokakta takılan geç kızlar misali koları ve yırtmacı çok banal
bence güzel altına siyah topuklu ya da babet bide ten rengi çorap hafif makyaj güzel olur. başka elbisen var mı yardımcı olurum istersen giyinmene :)
Vermeye hazır bi şekilde duruyorsun bu sekreter fantezin mi var anlamadım ki. İse gidiyorsun dekolte giyinmek istiyorsun anladım da bu çok farklı
Bu da lbise şık bişey gbi günlük bı elbise tercih etmelisn
aşırı. arkadaşlarınızla gezmeye gitmiyorsunuz ofise gidiyorsunuz
Düğüne giderken giyerim ben böyle bir şeyi ama sen bilirsin yakışmış :))
İş için pek uygun değil, ilk gün de dahil hiçbir gün giyme.
Yanında kına seti götürürsen ilk iş günün acayip eğlenceli olabilir. Kıyafet tamam hani. Dlld
Çok kötü yaaa bu ne 😂😂soruyu trol olarak düşüneceğim ciddi olarak sorulmuş bir soru olamaz
Elbiseniz bana pek iş yeri için uygun gelmedi… sahi mesleğiniz nedir?
Patron dosyaları isterse gitme bu ne kıyafet bence daha başka elbise giy
Bence aşırı kaçmış olur düğünde giyeceğim elbiseyi muhasebeci koltuğunda giymen tamamen yanlış olur
Bu elbise ile akşam seni sabaha kadar calistirirlar 😅😅 ilk isinmi?
Düğün salonunda giymen gereken elbiseyi muhasebe koltuğunda giyme. Daha rahat birşeyler giyebilirsin
yoo gayete guzel ama devamin da nasil goder bilemem merak ettim seni ve isin da hayirli olsum
Uygun sltina da siyah kulot corap giy ve topuklu sandalet
biraz abartı olabilir... etek giyilebilir ama yırtmaç çok fazla...
Yeni işin hayırlı olsun canım bence çok yakışır giymelisin 😊
işin düğünlerde halay başı olmaksa eğer abartı değil
Ahh bakdıır göstermeyi seven birisin ve güzel bence. Muhasebe için normal bir elbise
Biz uygun değil desek giymeyeceksin sanki :D takıl qafana qöre xd
Ben olsam girişte hanımefendi düğün salonu biraz ilerde derim
Aşırı bir şey yok. Neler giyiyorlar.. Bunu giyebilirsin.
Cok abartı yaa😁 altı üstü tekstilde muhasebe tutacaksın bence ortamı görmediğin için cok kasıyorsun ama rahat ol. Hangi piyasa peki? Güngören Osmanbey Laleli?
Sanki bir tane elbisen varmış gibi duruyorsun bu elbiseyle
baya iticisin abartı değil bence dikkat çekeceğini düşünmüyorum
Biz muhasebeciler rahat giyinmeyi severiz sen baya sıkılırsın bu elbiseyle
İş yerin için pek uygun olduğunu düşünmüyorum..
Yırtmaç hafif derin de olsa bence uygun ve çok şık bir elbise
bence evet 😅 takimsi bi seyler daha guzel olur diye dusunuyorum
Bir tık kısa, onun dışında güzel. Hayırlı, uğurlu olsun.
Tekstil firmasında isen hiç böyle şeyler giyme bence olabildiğince salaş giyin
Hayirli olsun. Uygun degil. Is degilde eglence kiyafeti
hayatımda gördüğüm en kötü kıyafetler listesine girdi
Bebeğim patronu tavlamaya mi gidiyorsun bu ne hal 😂😂 beyaz gömlek kumas pantolon bir topuklu yeter abartiya gerek yok
İş bölümüne ve ortama göre uygun olan giyeceksin
Elbise fena değil ama belin kalın biraz dar giymeyin
Daha rahat birşeyler daha iyi olur. Fazla gereksiz olmuş.
Kons musun sen? Düzgün şeyler giy yanlış imaj verme
Çüş dalga geçmek için mi attın bunu. Bu giyilir mi pavyonda mı işe başlıyorsun biraz edepli giyin
Muhasebeciler sıkıcı giyinir bu ne düğüne mi gidiyorsun
Yaw ya calışacağın yer konfeksiyon sadece.. sanki NASA ya girmişsin gibi anlatıyorsun..
Tekstil firmasına yakışır elbise nasıl olsa kapalı karhane
Biraz abartı olur sanki bir buluz altına bir pantolon daha uygun olur gibi🥰
Çalıştığın ortama bağlı olarak değişir bu giydigin elbise ,
Düğüne mi gidiyon bu ne ahznshxnhs bence giyme bunu abiye gibi bir şey bu
Uygun değil elbise güzel değil daha doğrusu
Üst fırfırlı kısmı iş ciddiyetine uygun değil bana kalırsa.
Bence omuzlar bu kadar açık olmasa daha günlük bir elbise gibi durabilirdi
işinin ne olduğuna ve nerede olduğuna bağlı olarak değişecektir
Vallah harika olmusun ilk is gününde cogu kisi wcye giderse sasirma ama ☺️
bence tasarim bolumunde basarili olursun.. hem zevk hem fizik hemde tarzin cok hos..:)
Nerede calıstıgına baglı, ama fizigine güzel oturmus kiyafet
Hayır kesınlıkle cok dıkkat cekıcı dügüne i gıdıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?