Moda & Stil En çok hangi mağazalardan alışveriş yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor En çok hangi mağazalardan alışveriş yaparsınız? Alışverişlerinizde marka takıntınız var mı? 👒 Güncellemeler+1 yıl Süper 🌸 En çok hangi mağazalardan alışveriş yaparsınız? Cevapla Marka Soruları Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Trandyol 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl marka takintim yok,, genelde lcw dfc modam armalife vs 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl stradivarius, zara, pull&bear, bershka, h&m , adidas, nike 1 0 Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl illa şu marka olsun demem hangisi güzelse alırım 1 0 Yorumla
Ecrinbgs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl marka takintim yok ama cakma seyler giymeyi de sevmem genelde koton hm felan 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Koton mavi streetbox defacto pull bear 1 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl param neye yeterse ona göre alışveriş yapıyorum 1 0 Yorumla
m_edusA Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl marka takıntım yok ama hangisini beğenirsem daha çok ondan 0 0 Yorumla
Sıradanbirisi98 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ben alışveriş yapmıyorum ne aldılarsa onu giyiyorum 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. İnternet den genelde 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hangisi üstüme uyarsa 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Her mağazadan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Trandyol
marka takintim yok,, genelde lcw dfc modam armalife vs
stradivarius, zara, pull&bear, bershka, h&m , adidas, nike
illa şu marka olsun demem hangisi güzelse alırım
marka takintim yok ama cakma seyler giymeyi de sevmem genelde koton hm felan
Koton mavi streetbox defacto pull bear
param neye yeterse ona göre alışveriş yapıyorum
marka takıntım yok ama hangisini beğenirsem daha çok ondan
Ben alışveriş yapmıyorum ne aldılarsa onu giyiyorum