Moda & Stil Abim açık giyiniyoruz diye bize çok karışıyor. Ne yapabilirim? Nurviii Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Abim aşık giyiniyoruz diye bize çok karışıyor. Ne yapa bilriim? Güncellemeler+1 yıl Açık* Abim açık giyiniyoruz diye bize çok karışıyor. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Abi aşık değilim sadece hoşlanıyorum de, anlayış gösterecektir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abin kime aşık ve giyinecen tabi ki dışarıya çıplak mı çıkıcan? 🤔 0 0 Yorumla
Toprak34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 79% +1 yıl Böyle kizlar bizi bulmaz 0 4 Yorumla Nurviii +1 yıl Neden? Yorumla Toprak34istanbul +1 yıl Bizde böyle modern sevgili istiyoruz Yorumla Nurviii +1 yıl Sen modern misin? Yorumla Toprak34istanbul +1 yıl Önceden muhafazakar dim. Benim için Ne kadar sıkıcı bir yaşam tarzı olduğunu anladım ve modernlestim. Kiskanarak ama kisitlamadan anlayış göstererek ve güvenerek Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. nasıl giyiniyorsun ki açık diyor 0 1 Yorumla Nurviii +1 yıl Çik açık Yorumla
samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl devam et açık giyinmeye 0 2 Yorumla Nurviii +1 yıl Sen ablan veya kız kardeşin giyse böyle spyler misin? Yorumla samet19997 +1 yıl anlam ve kızkardeşim yok Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. abini sallama 0 1 Yorumla Nurviii +1 yıl Kız kardeşin ya da abıan öylemi yapıyor, Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl İstediğini giyebilirsin ona ne oluyor 0 5 Yorumla Nurviii +1 yıl Anlamıyo işte Yorumla Nurviii +1 yıl Sen karışıyor musun? Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Ben öyle geri kafalı biri değilim Yorumla Nurviii +1 yıl Sevdim seni Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Teşekkür ederim bende seni sevdim bu arada cesur kıyafetler giymeni çok beğendim 😊 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Umursama bence 0 1 Yorumla Nurviii +1 yıl Ablan ya da kız kardeşin var mı? Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Az kapalı giy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Abi aşık değilim sadece hoşlanıyorum de, anlayış gösterecektir.
Abin kime aşık ve giyinecen tabi ki dışarıya çıplak mı çıkıcan? 🤔
Böyle kizlar bizi bulmaz
Neden?
Bizde böyle modern sevgili istiyoruz
Sen modern misin?
Önceden muhafazakar dim. Benim için Ne kadar sıkıcı bir yaşam tarzı olduğunu anladım ve modernlestim. Kiskanarak ama kisitlamadan anlayış göstererek ve güvenerek
nasıl giyiniyorsun ki açık diyor
Çik açık
devam et açık giyinmeye
Sen ablan veya kız kardeşin giyse böyle spyler misin?
anlam ve kızkardeşim yok
Aşık giyinmeyi bilen bana da anlatsın
Biraz kapalı giyine bilirsiniz
Aşık giyinme sende arkadaşça giyin
abini sallama
Kız kardeşin ya da abıan öylemi yapıyor,
İstediğini giyebilirsin ona ne oluyor
Anlamıyo işte
Sen karışıyor musun?
Ben öyle geri kafalı biri değilim
Sevdim seni
Teşekkür ederim bende seni sevdim bu arada cesur kıyafetler giymeni çok beğendim 😊
Umursama bence
Ablan ya da kız kardeşin var mı?
Az kapalı giy
Abiler öyledir