Birisi doğalsa az beğenildiyse 99 tanesi ona benzemeye çalışıyor , özgünlük diye bir şey diye kalmadı sorsan beğenilmek için kendisi için yaptığını söyler tıpkısının aynısı abla kardeş gibi duruyorlar
Aslında karşılaştırma yapıyor? Hangisini beğeniyorsunuz değil de hangisi diğerinden daha iyi gibi. Senin için şöyle değiştirebilirim :) Sizce hangisi daha az kötü
@denizköpüğü1 Sadece bedensel gözle bakmam mı? :DD lütfen. Bikini modeli yarıştırıyoruz diyen sizsiniz ki öyle zaten;Yarıştırdığımız şeye vücut üstünde baktığımız için, en azından bu soru için vücuda sadece bedensel gözle bakmamız lazım.. Bikini modeli aynı olsa bile vücuda göre daha güzel veya daha çirkin olabilir.
@denizköpüğü1 yaşselfşslefşslekf. Hey allahım ya siz tr feministleri yok mu kafanız bozuk, herşeyden bi' art niyet çıkarıyorsunuz. Gerekirse saygısızlık olsun tamam, göğsü olmayana bikini yakışmıyor çok basit. Güzel olmayan birine güzel demezsin.
sanki kadınlık memeyle oluyormuş gibi yazmışsınız. burada amaç bikini modeli yarıştırmak. bi kadına baktığınızda meme boyutu düşünüyorsanız bence hatalısınız.
objeleştiren soru seçmedim. bikini gayet normal giyilen bir şey. modada bikini sorusu sormak da normal. ama bu fotoğrafa bakıp memesi nerde demek objeleştirmek oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Serel yereli
Ben Serel Yerel diyorum. Rengi, üzerinde duruşu, her ortama uygun oluşu ve kalitesi daha iyi hissediliyor ve daha derli toplu. 😻😎
nett katılıyorum <3
Çok teşekkür ederim. 🌸🍃
Melisa derim çünkü hem zaten güzel bir kadın hemde iddialı bir bikini ben olsam giyerim ama serelin ki çok sıradan sanki iç giyim gibi durmuş.
doğru melisanınki daha iddialı ama renk olarak sereli beğendim
Çok mavi sevmediğim için Melisayi tercih ettim
Ben Melisa'yı bilmiyorum. Serel YERELİ takipteyim. Kız zaten nudist olmanın kıyısında yaşıyor. Serel'i bildiğim için oyum ondan yana.
Net Melisa ya. Çok güzel bir kız. Selen bana çok itici geliyor.
Melis daha doğal görünüyor bu fotoda estetik te vardırda burada daha hoş çıkmış
evet pozu çok doğal ve samimi olmuş
Melisa dongel. Cesur bir tercih ama ona yakismis bence
Keşke şu serel gibi , bir kadına sahip olsaydım ah be hayat..
İkisi de çok güzel bayanlar, karşılaştırma yapmak yakışmıyor.
Tiplere bak hepsi aynı kızlar birbirlerine benzemekte neyin yarışını yapıyor çok saçma çinlileri geçtiniz
herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi biraz evet..
Serel Yereli doğal bir kadın bence
Birisi doğalsa az beğenildiyse 99 tanesi ona benzemeye çalışıyor , özgünlük diye bir şey diye kalmadı sorsan beğenilmek için kendisi için yaptığını söyler tıpkısının aynısı abla kardeş gibi duruyorlar
seren tabi ki. fizik olarak melisa'nın çok önünde.
Kim olduklarından bilgim yok ama ikiside çocuk gibi
ikisinide tanımam , fakat ikiside silkelenir araya karbon kağıdı konurda silkelenir o ayrı
Hiç biri güzellik vücudunu sergilemekse hayvanlar bunlardan bin kat güzel
Serelin bikinisi sıradan ama kötü değil, melisanın bikinisini beğenmedim fakat Melisa serelden çok daha güzel bir kadın bence.
melisa daha içten bir güzelliğe sahip
serelinki daha güzel
İkisi de degil
Serel yeleli begendım
Melisa daha hoş olmuş
Modelini değil de renklerini sevdim
Modelini derken? Kıyafetin modeli mi?
@UğurG9 bikinin modelini
evet cidden, turkuvaz çok güzel
İkisini de hiç beğenmiyorum
Aslında karşılaştırma yapıyor? Hangisini beğeniyorsunuz değil de hangisi diğerinden daha iyi gibi. Senin için şöyle değiştirebilirim :) Sizce hangisi daha az kötü
Hayat parası olana o kadar güzel işte
Bence Serel en azından biraz malzeme var
melisa döngel iç giyim tarzını beğendim ama onu göğüsleri küçük serelin ki büyük fizik olarak serel yereli derim
Serel ateşli bi kız. Fiziği belki diğerinin daha iyi olsada serel çok ateşli bi karaktere sahip gibi o yüzden serel
Gögüsü olmayan bikiniyi taşıyamıyor ikisi de değil
o ne demek ya.. mememiz yoksa bikini giyemeyecek miyiz
Yooo giyersinde hangisi güzel diye sormak saçma dümdüz vucut çünkü
memen yoksa bikini yakışmaz sadece, yoksa elbette herkes istediğin giyebilir.
vücut yarıştırmıyoruz ki bikini modeli yarıştırıyoruz. bir kadın olarak diğer kadınlara sadece bedensel gözle bakmanızı doğru bulmadım.
@denizköpüğü1 Sadece bedensel gözle bakmam mı? :DD lütfen. Bikini modeli yarıştırıyoruz diyen sizsiniz ki öyle zaten;Yarıştırdığımız şeye vücut üstünde baktığımız için, en azından bu soru için vücuda sadece bedensel gözle bakmamız lazım.. Bikini modeli aynı olsa bile vücuda göre daha güzel veya daha çirkin olabilir.
@UğurG9 öyleyse yakışmamış, kötü olmuş dersiniz ama göğsü olmayana bikini yakışmaz demek saygısızlık
@denizköpüğü1 yaşselfşslefşslekf. Hey allahım ya siz tr feministleri yok mu kafanız bozuk, herşeyden bi' art niyet çıkarıyorsunuz. Gerekirse saygısızlık olsun tamam, göğsü olmayana bikini yakışmıyor çok basit. Güzel olmayan birine güzel demezsin.
İkiside değil çümnkü ikisindede obje yok gibi :D
Memeleri nerde bu kadınların.
Yanlarına almayı unutmuşlar 😂
kadınlara bu açıyla bakmanız hiç doğru olmamış :/
Kadınlara hangi açıyla baktım? Hani bazı şeylerin göze hitap etmesi için yakışmasi gerekir ya bunun neresi çirkin bir düşünce?
sanki kadınlık memeyle oluyormuş gibi yazmışsınız. burada amaç bikini modeli yarıştırmak. bi kadına baktığınızda meme boyutu düşünüyorsanız bence hatalısınız.
Bikiniyi güzel gösteren vücut (meme) olduğu için gözlerim meme aradı evet hatalıyım.
çok objeleştiren bir bakış açısı ama siz bilirsiniz. daha fazla tartışmayacağım
Sakin hanımlar göstermek isteyen göstermiş olduğu kadar :)
Evet bir baktım da insanları objeleştiren sorularınızı özellikle mi seçiyorsun maksat ne?
objeleştiren soru seçmedim. bikini gayet normal giyilen bir şey. modada bikini sorusu sormak da normal. ama bu fotoğrafa bakıp memesi nerde demek objeleştirmek oluyor.
Olur tamam.👍
İkisininkini de çok beğendim
evet renkleri çok hoşş
Serelinkine aşık oldum
serel yereli diyorum
Melisa daha albeni li duruyor
İkiside berbat.
Serel yerel daha iyi buldum.
Serel daha güzel olmuş
Serelin Bikinisi Güzelmiş
İkisindende banane
serel yerelininki daha cezbedici