Çoooook heyecanlıyım! üç haftadır sürekli konuştuğum flörtüm ile bu akşam ilk defa buluşacağız. Gideceğimiz mekan şık bir restaurant. sizce uygun mu elbisem saçım başım? ayakkabım da siyah stiletto

Çoooook heyecanlıyım! üç haftadır sürekli konuştuğum flörtüm ile bu akşam ilk defa buluşacağız. Gideceğimiz mekan şık bir restaurant. sizce uygun mu elbisem saçım başım? ayakkabım da siyah stiletto
Fena değil ama bence sol elindekini ve kulaklarının kıkırdak kısmındaki küpeleri de çıkartırsan ve kolye olarak da (aynı incelikte ama) daha bol bir kolye takarsan o giysi ile daha iyi gider.
Elbisenin duruşu biraz garip, kombin olarak güzel aslında stilettoyla özellikle, saçlar da çok iyi, güzel bir kolye seçimiyle harika olur bence.
Elbise uygun ama ayakkabı ağır kaçabilir gibi geldi ilk buluşma için. Gideceğin ortamında kaldırabilmesi ve ozellikle karsindaki kişinin de klasik giyinmesi lazım onun için. Riskli
Cevap
66Cevap
Akşama First Date 'im var diye yazarken, özel isim olmayan bişeye ' im diye ekleyip Türkçeye yıvarlayarak saçmalamak yerine düzgünce İlk Buluşma etkinliğim var yazınca ne oluyor acaba ÖZENTİ tipler?
gece için uygun , velev ki sanki yasından buyuk bır hava yaratmıs kombin.
lux mekan içinse kaldırır , hesabıda kitletirsin elemana zaten begenmesede ya da sen begenmesende yemıs ıcmıs hava almıs beleşe olursun .
Elbisenin üst kısmı bol durmuş. Alt zaten görünmüyor. Bir de akşam yemeği için değil de davet yemeği için uygun gibi. Abiye havasında. Belki bir tulum, ince askılı yırtmaçlı midi vücudunuzu saran bir elbise olabilir.
Ayakkabı stiletto olmasaydı hiç hoş olmazdı. İyiki stiletto. Yahu güzelsen , zekiysen hiçbirşeyşn önemi yok
İngilizce kelimeleri Türkçe imla kurallarına göre yazıp cool görünene arkadaşım, ne halin varsa gör banane.
Umarım damatlık giyip ya da takım elbise falan giyip gelir de bu kadar hazırlık boşa gitmez. Neyse bir tık abartılı bence ama güzel
First date deyince cool mu oluyor 😃 ayrica ilk buluşma için baya ağır bir kıyafet, daha normal şeyler giymelisin..
Gayet uygun ve şıksın. Ama benim önerim biraz daha açık, canlı renkler tercih edebilirsen daha hoş olur.
Her anlamda mükemmel olmuşsun. Umarım çok güzel bir akşam geçirirsin askim 😙😙
teşekkürler <3
Beğenmedim. Cenazeye mi gidiyorsun hey allahım...
siyah renk sadece cenaze için değil ki
Gelinlik giyseydin ya direkt. İlk buluşma için şık restaurant nedir ayrıca? İlk buluşma mı? Algı operasyonu mu? Komik olmayın gidin insan gibi kahvenizi içip muhabbet edin.
Bence Bir Tık Abartılı Ve Fazla Koyu Saçını At Kuyruğu Yapabilirsin Veya Biraz Daha Açık Giyinebilirsin Ama Güzel Olmuş
5 gündür yokum gittim geldim hâlâ kombin soruyorlar book gibi olmuş
Yine ne olduğunu kendisi de bilmeyen bir birey
İlk buluşma için kombini fazla abartılmış buldum siz bilirsiniz yinede.
çok yakışmış, birlikteliğiniz ve mutluluğunuz daim olsun.
gereksiz telaş yapma. Basit bir yemek sadece
Çok resmi çiçekli midi boy şık tek renk elbise dolabında varsa onu tercih et bu ııh cks hayır
first date için too serious outfit
bilmem anlatabildim mi
Bence abartı sanki çıkıyorsunuz gibi bir seçim olmuş ben ilk de giymezdim bunu
Elbise güzel sana da yakışmış ama ayakkabı biraz abartı diye düşünüyorum
göğüslerin çok küçük kalmış anlamam ama dolgulu şeylerden tak
Gideceğin yere göre uygun.
teşekkürler <3
Bence uygun şık olmuşsun 🌼
"Deytinin" nelerden hoslandığını bilmiyorum
Bence sormayın çünkü birisi e cık tu iğrenç falan derse moraliniz bozulur akşamınız bozulmasın
daha çok nikaha giden gelinin yakın arkadaşı gibi.
abartı mı yani
yani.
şahsen gömlek altına kot pantolon gidip giysen daha tatlı veya farklı bir şey , açık kızları sevmiyorum neyse bana göre gitme xd
Bence gayet uygun sanada çok yakışmış iyi dateler asko
Güzel degil canım senle alışverise cikalim en güzeli sen olursan iddaliyim bu konuda modaciyim
Neden ilk buluşma demek yerine first date diyorsun?
Saçını tepeden sıkı bir atkuyruğu yapsan daha iyi olur
Çok fazla değil mi
buluşacağın kişi çok şanslı ;)
olmuş mu kombinim
napıcak ilk buluşmada evlilikmi teklif edecek
elbette hayır
İngilizce akıyor djfh olm bu TC kızı nedir
Valla iyi duruyor
Çok şık olmuşsun güzelliğim.
Harika Sana Yakışmış Bol Şanslar 👍😉
Adam kot ve tshirtle gelecek fhhfjgh
o da şık giyincekse uygun