AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
troll olmayın bu kadar da
Kız kuzenim bu bikiniyi beğendi alcam dedi diyorsun fotoyu nasıl çekti almadan
Kız kuzenim degil bu model o fotodaki
Kuzeniyle bikini muhabbeti yapan mı var troll olmayın bu kadar da
Güzel zevkli kuzenin varmis
Teşekkür ederim öyledir ☺️
Rica ederimm
Güzel
Teşekkürler
Güzel
Teşekkürler almasnı söylicem ☺️
kuzen enseste girer bilesin.
Kim demiş onu. Mahrem olan ensesttir. Kuzen namahrem oldugu için ensest söz konusu bile değil. Bilip bilmeden fetva vermeyin mümkünse
@Birisii__ İslam’da kuzen kavramı yoktur. Farklı cinsten olan amca, hala, dayı, teyze çocukları bizlere namahremdir. Her ne kadar sizler beraber büyümüş olsanız da, birbirinizi kardeş gibi görseniz de asla kardeş değilsiniz. Aileleriniz her ne kadar bu duruma karşı çıksa bile, sizleri kardeş gibi görmüş olsa da; İslam’ın bu konudaki kuralı kesindir. Kuzen namahremdir.
evet bu dini açıdan söylenen bir durum .
Ensest ilişki, dini, ahlaki ve etik değerler olarak da yasaklanmıştır. Birinci derece akraba olan anne, baba ve kardeşler arası ilişkiler ensest olarak kabul edilir. İkinci derece akraba olan kardeş çocuğu, teyze, hala, dayı, amca, anneanne, babaanne ve dede ile olan ilişkiler ensest olarak kabul edilir. Ensest ilişkide en çok rahatsızlık veren ilişkinin içinde var olan cinselliktir.
az bilgin ile burada ahkam kesme , toplumsal normlarda ve tüm toplumlarda ensest sınıfı içerisine tıbbi olarak girer.
ülkede islam adı altında dininiz var cumaya gidiyorum diye ahlakınız olmadığını savunuyorsunuz. asıl olan marjinal sizlersiniz. biz göçmen olarak aynı apartman bırak mahalledeki kıza bile bakılmaz ayıptı edepti sizde ise ana bacı salla ziki mantığınızdasınız.
sonra çıkıp sma hastaları için para toplamayın devlet sizin yaptığınız yanlış üremeler sonucunda sma ilaçlarını sgk kapsamına sokmak ve bizlerde vatandaş olarak vergilerimizle ödemek zorunda değiliz.
sen kuzenlerine yeğenlerine göz koyar verebilirsin , bizde adep , ayıp , ahlak mevcut farkımızda burada.
Ne anlatıyorsun ya. 1.2 derece olmuyor kuzen. 3. Derece oluyor.
Güya geldin bişey anlatıyorsun. Ahkam kesen sensin. Hem namahrem diyorsun hem ensest diyorsun.
İslamda kuzen kavramı olmayabilir. Ama amca dayı, hala, teyze çocukları kuzendir. Ve islam bu evliliklere onay verir. Sen önce neyi nasıl anlattıgına bak, kendinle çelişme. Sonra gelip had bildirirsin.
Kuzenle evlilik dini açıdan hiçbir sorun teşkil etmez ben bundan bahsettim. Etik, ahlaki bulmama senin düşüncendir.
Sadece tıbbî yönden sakıncalıdır
@Birisii__ türkiye akepe'ye oy veren gibi ıq oranı 90 altı olan arkadaşım . yukarda oku ama okurken dübüründen değil kısıtlı eğitim anlama yeteneğinle onuda anlıyorum ama okuduğunu anlamamışsın , yukarda islaik olarak durumu özetleyip tıbbi olarak evrensel tanımını izah ettim.
kuzen ensesttir. yapılan evlilik yanlış ve sağlık açısından da sorunludur .
ahlakınız , etik seviyeniz yorumunuzla sabit olup herseyi islam içine katıpta yazmanızda ayrıca ironiktir.
ayrıca eğitim seviyen statün cebindeki para bana cümle kurarken ne anlatıyorsun ya diye başlayamaz edepli ol , haddini bil. sonra denk olur o dilini ensenden uzatıp kukuna sokarlar , bizde duyar üzülürüz.
Edepten bahsederken tüm edepsizliğini ortaya koyman, haddini bil derken haddini aşan bir insanı ciddiye bile almam. İlk yorumundan son yorumuna kadar kendiyle çelişen akıl vermek isterken kalan son kırıntısını kullanan insancık.
Edebin, ahlakın, terbiyen ne şekilde belli etmişsin. Gizli olarak konuşan, konuşurken saydırıp yardıran şahıs..
Şahsına tek bir hakaret içermeyen yorumlarıma karşı benim popomu diline doladın.
Ona konuşmaya devam et, artık muhattabın o.
@Birisii__ kuku, popo değil yanlız 🤣
Seni engelleme gibi bir şansım olsaydı bundan büyük bir zevk duyardım..
@Birisii__ zevk ve haz alman ve bunun yanında vücut oksitosin, endorfin, ostrojen, melatonin salgılasa susacaksın yüzüne nur gelecek lokum kıvamına gelip yüzüne nur gelecek ve gülümseme ile gezeceksin.
Bilği deposu maşallah.. Aç profilini de bi engel atayım zevkle.
@Birisii__ bi susmadı ha kahve içirtmedi okb’li manik.
Gel otur bakayım karşıma dinliyorum !
Şimdi baktım , len evli diyor. ŞerefsiZim üzüldüm adama kıyamam yazık !
2x1 lustral ile 3x1 validol damla öneririm.
15 gün kullan , yine hasbihal ederiz.
Tek derdim gizlisin. Bi gün seni insan yerine koyup konuşma ihtimalimin oluşu. O ihtimali ortadan kaldırmak istiyorum sadece.
@Birisii__ yerim ben seni. işin ehli deneyimli profeayonel bir hard silkeleyici olarak eğitimci kimliğim ile seni çalıştırmak istiyorum. Galaksideki yıldıZlara ulasacaksın. Net.
Seni kırmak olmaz
Bende farkettin giZliymiş ya la
Galakside ne kadar yıldız varsa...
@Birisii__ 🤣😂🤣
@Birisii__ sakin..//
Beklettim. Beni şeker bende ne diye bu şirretçe yazmadı diye merak etmiştim ❤️❤️❤️❤️
Sakince , dikkatlice stalk yap ama olur mu? 🙃
Olur..
Açsan artık
@Birisii__ tabiki. Neye şirretleştiğini görmek seninde halkın yoksa aynı masada olma ihtimalimiz akepenin 2023 seçimleri kazanması oranı ile eşdeğer.
@Birisii__ ❤️
✋🏽
Bu arada engellemeden , verdiğim ilaçları düzenli en a z 15 gün kullan. Şeker
👋
Kuzenin beğenir alır sana ne
Bana sordu güsel mi diye bende emin olamadım buraya sordum
arkadan daha açık olanı var. onu al.
Bakan çok olar
Olsun öyle seviyo
çok hoş
Baya açıkmış
Hayır