Moda & Stil Sizce doğum günüm için hangi elbiseyi almalıyım? pollypockets Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Çok kararsız kaldım 😩😩 Güncellemeler+1 yıl Almaliyim of yanlış yazmışım Sizce doğum günüm için hangi elbiseyi almalıyım? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence 2. elbise daha güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatı şu kadar sevsem yeter bütün hevesim gitmiş durumda pembe olanı al Doğum günü kızı Bu arada doğum günün kutlu olsun 🎂🎈 0 1 Yorumla pollypockets +1 yıl Teşekkür ederimmm🥹🤍 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yav 340tl verilirmi buna giy eşofman terlik devam 0 2 Yorumla pollypockets +1 yıl Veririm Yorumla KaanCarry +1 yıl 3. Olan güzel tabi senin üstünde mankende durduğu gibi durur mu bileme Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. 2. Ecru olan.. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. En alttaki veya ortadaki kanka 😃 0 0 Yorumla
brl67 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kızım bunlar ne çok pahalılar 0 2 Yorumla pollypockets +1 yıl Hayır normal Yorumla brl67 +1 yıl Hepsi çok güzel ben karar veremedim Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. 1 ya da 3. 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Üçüncü 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk resim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence 2. elbise daha güzel
Hayatı şu kadar sevsem yeter bütün hevesim gitmiş durumda pembe olanı al Doğum günü kızı Bu arada doğum günün kutlu olsun 🎂🎈
Teşekkür ederimmm🥹🤍
Üçüncüsü güzel duruyor birde güzel
Yav 340tl verilirmi buna giy eşofman terlik devam
Veririm
3. Olan güzel tabi senin üstünde mankende durduğu gibi durur mu bileme
Bence beyaz elbise
2. Ecru olan..
En alttaki veya ortadaki kanka 😃
Sennin gibi güzele hepsi yakışır
Kızım bunlar ne çok pahalılar
Hayır normal
Hepsi çok güzel ben karar veremedim