Moda & Stil Herkeste görmekten bıktığınız kıyafet/aksesuar var mı? Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Artık görmekten gına geldi dediğiniz kıyafet ya da aksesuar hangisi? Herkeste görmekten bıktığınız kıyafet/aksesuar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. şu an için yok 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Parlak renkli taytlar bence okadar çok kullanılıyor ki şu an 1 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Güneş vurunca da gözü alıyor mecburen güneş gözlüğü takiyorum Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl dövme yaptırıyor herkes ama saçma sapan nefret ettirdiler 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cross terlikCropYılanlı takılarŞeffaf terlik 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Gri eşofman giyip gotünün güzel olduğunu sananlar. 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl insanlarin ne giydigine ne giymedigine bakmiyorum banane.. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Düz taban ayakkabı kıro ayakkabıları diyelim 0 0 Yorumla
Slutsk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Tayt. Azcık gotm+ü Guz3l olan geçiriyor gö+üne 1 1 Yorumla Slutsk +1 yıl Sonrada diyorlarki ben kendim için giyiniyorum. Hastır ulan hıyar 😂 bizde yedik Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Düşük bel pantolonlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an için yok
bi ara herkeste vardı görmekten bıkmıştık
Parlak renkli taytlar bence okadar çok kullanılıyor ki şu an
Güneş vurunca da gözü alıyor mecburen güneş gözlüğü takiyorum
dövme yaptırıyor herkes ama saçma sapan nefret ettirdiler
Cross terlik
Crop
Yılanlı takılar
Şeffaf terlik
Gri eşofman giyip gotünün güzel olduğunu sananlar.
insanlarin ne giydigine ne giymedigine bakmiyorum banane..
Düz taban ayakkabı kıro ayakkabıları diyelim
Tayt. Azcık gotm+ü Guz3l olan geçiriyor gö+üne
Sonrada diyorlarki ben kendim için giyiniyorum. Hastır ulan hıyar 😂 bizde yedik
Alt üst takımı bulan giyiyor
Düşük bel pantolonlar
herkeste dövme görmek
croplar
Crop denen sacmalik
Crop top 😑
Kadınlarda spor ayakkabı
Crop
Nike pro tayt