Moda & Stil Bu elbisenin altına düz taban ayakkabı mı gider, topuklu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Yapay Zekaya Sor Düz taban olmalı diye düşünüyorum topuklu sırıtır bence Bu elbisenin altına düz taban ayakkabı mı gider, topuklu mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Topuklu daha güzel olur 0 0 Yorumla
sellergibi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Parlak bir bantlı topuklu ile patlat rengi siyaha parlak gider kıvırcık saç ile siyah bı makyajla tamamliyabilirsin 0 0 Yorumla
Gizlikaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Boyu diz üstünde kalan elbiselere genel olarak topuklu gider. Spor ya da babet daha çok mevsimlik bilek boy elbiselere gider. 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Fazla abartiya kaçmayan bir topuklu bence. Bir de söylemeden edemeyeceğim saçını bu şekilde toplamak sana çok yakışmış 0 0 Yorumla
demilov Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Böyle 70ler havası tatlı bir görüntü olur ama yumurta topuk gibi hafif topukları ile de çok zarif olur elbise çok yakışmış bu arada 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Düğüne gideceksen topuklu. Konsere gideceksen düz taban 0 0 Yorumla
Gmzxx6 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Topuklu da gider ama sandalet tarzı bi şey. Hatta topukluyu boş ver hoş bi sandalet giy 😄 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elbise pek hoşuma gitmedi. Bunun altına ne giyersen giy kurtarmaz. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Topuklu daha iyi olur gibi böyle açık elbiselerde düz taban ayakkabılar gitmiyor. 0 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Düz taban, elbisenin kalıbı topuklu kaldırmaz gibi gibi 0 0 Yorumla
TheHighFive Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Ten rengin harika o yüzden bacaklar siyahla offff olmuş yani. Stiletto yakar beni :( 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gecelik gibi durmus sevemedim ama altina bence sandalet tarzi hafif dolgu topuk ayakkabi guzel olur 0 0 Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Nerede giyeceğine göre değişir iki türlü de giyilir 0 0 Yorumla
pembe_okyanus222 Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Altına beyaz air force gibi sade ve düz bir ayakkabı giymelisin bence 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl 5-6 cm topuklu yazlık siyah bir ayakkabı çok yakışır 0 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Elbise berbat bu arada 😂 sen direkt yeni bir elbise al bence 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Topuklu da olur Yürümeyi biliyorsan problem olmaz 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı. İkisi de olur gibi geliyor karar vermedim :D 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Bu elbise spor bir elbise sakin topklu giyeyim deme 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Stiletto ya da bilekten yukarıya bağcıklı devam eden sandaletZor elbise 0 0 Yorumla
merry00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl topuklu da olur düzde topuklu giyersen şık bi hava katar düz giyersen spor bi hava katar🌸 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günlük yaşam için diyorsan düz bir ayakkabı tercih etmelisin 0 0 Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Düz taban da giyebilirsin topuklu da güzel elbise altında sırıtacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burada kendini sergileyenlere bayiliyorum. Disarda gorsem daha acigini bu kadar etkilenmem. Cekiciliginin farkindasin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elbise nereden?Bu arada düz taban giyilir ama onun yerine sandalet tercih etsen daha iyi olabilir tabi:) 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Bantlı bir ayakkabı güzel olur 0 1 Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Topuklu * Yorumla
Ez_Mirza04 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Topuklu giyersen abiye elbisenin üstüne bir şey dökülünce değiştirip geceye bununla devam etmişsin gibi olur 0 0 Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl cok tatlısın dıyen olmustur ama demekte gerekıyorr 0 0 Yorumla
Blacksnake35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Geceliğe benziyo elbise ama sen topuklu giy düz gitmez bunun altına 0 0 Yorumla
FighterZ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sen ne giyersen giyin cokk yakisacak cokk güzelsin masallah 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. bence sen elbiseyi deiştir 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Converse bile gider spor da olur topuklu da 0 0 Yorumla
Shadowsl1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence pek fark etmez ama düz taban derim ben 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düz taban ayakkabı daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Senyoritta Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Siyah topuklu ayakkabı üff harika gider 0 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl ikisi de olur, elbise çok tatlı. 0 0 Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Topuklu olmaz bence de :) Hangi şehirde giyceksin 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkisinide giy bi foto at öyle karar verelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Topuklu daha güzel olur
Parlak bir bantlı topuklu ile patlat rengi siyaha parlak gider kıvırcık saç ile siyah bı makyajla tamamliyabilirsin
Boyu diz üstünde kalan elbiselere genel olarak topuklu gider. Spor ya da babet daha çok mevsimlik bilek boy elbiselere gider.
Fazla abartiya kaçmayan bir topuklu bence. Bir de söylemeden edemeyeceğim saçını bu şekilde toplamak sana çok yakışmış
Böyle 70ler havası tatlı bir görüntü olur ama yumurta topuk gibi hafif topukları ile de çok zarif olur elbise çok yakışmış bu arada
Düğüne gideceksen topuklu. Konsere gideceksen düz taban
Topuklu da gider ama sandalet tarzı bi şey. Hatta topukluyu boş ver hoş bi sandalet giy 😄
Elbise pek hoşuma gitmedi. Bunun altına ne giyersen giy kurtarmaz.
Topuklu daha iyi olur gibi böyle açık elbiselerde düz taban ayakkabılar gitmiyor.
Düz taban, elbisenin kalıbı topuklu kaldırmaz gibi gibi
Ten rengin harika o yüzden bacaklar siyahla offff olmuş yani. Stiletto yakar beni :(
Gecelik gibi durmus sevemedim ama altina bence sandalet tarzi hafif dolgu topuk ayakkabi guzel olur
Nerede giyeceğine göre değişir iki türlü de giyilir
Altına beyaz air force gibi sade ve düz bir ayakkabı giymelisin bence
5-6 cm topuklu yazlık siyah bir ayakkabı çok yakışır
Elbise berbat bu arada 😂 sen direkt yeni bir elbise al bence
Topuklu da olur Yürümeyi biliyorsan problem olmaz
İkisi de olur gibi geliyor karar vermedim :D
Bu elbise spor bir elbise sakin topklu giyeyim deme
Stiletto ya da bilekten yukarıya bağcıklı devam eden sandalet
Zor elbise
topuklu da olur düzde topuklu giyersen şık bi hava katar düz giyersen spor bi hava katar🌸
Günlük yaşam için diyorsan düz bir ayakkabı tercih etmelisin
Düz taban da giyebilirsin topuklu da güzel elbise altında sırıtacağını sanmıyorum
burada kendini sergileyenlere bayiliyorum. Disarda gorsem daha acigini bu kadar etkilenmem. Cekiciliginin farkindasin
Elbise nereden?
Bu arada düz taban giyilir ama onun yerine sandalet tercih etsen daha iyi olabilir tabi:)
topuklu gider, senin boyun 1.70 üstü vardır, giymesen de olur
Bantlı bir ayakkabı güzel olur
Topuklu *
Topuklu giyersen abiye elbisenin üstüne bir şey dökülünce değiştirip geceye bununla devam etmişsin gibi olur
cok tatlısın dıyen olmustur ama demekte gerekıyorr
Geceliğe benziyo elbise ama sen topuklu giy düz gitmez bunun altına
Sen ne giyersen giyin cokk yakisacak cokk güzelsin masallah
Babet güzel olur topuklu pek gitmez
Topuklu baya hoş olur.
Terlik giy şanın yürüsün
Duz tabanli iyi gider
Hafif topuklu siyah ayakkabı
tatlı sandalet olur ancak
Topuklu olur gibi
Çıplak ayak gezsen yine olur 😁
Hamile misin bu ne böyle